סיימתי הרגע - ספר מעולה

azardevlieger

New member
סיימתי הרגע - ספר מעולה

גרם לי לחשוב על קרובים וחברים שנפטרו לאחרונה מסרטן. עצוב.

azardevlieger

New member
לא ראיתי את הסרט -

במקרה שבוע לפני השרשור דיברו על הספר אצלי בעבודה וכולם המליצו לקרוא ולא לראות את הסרט. בדיעבד אני שמח שלא ראיתי את הסרט. לדעתי ספר תמיד יהיה הרבה יותר חזק מסרט.

ayala26

New member
כי זה היה אמור להיות משורשר להודעה אחרת שלי

שבה כתבתי בעקבות השרשור על הסרט לפי הספר של kluun ‬ שאלתי את הספר komt een vrouw bij de dokter מהספריה והתחלתי לקרוא תודה על ההמלצה אני מרותקת ומשום מה התגובה של azardevlieger לא שורשרה אלי ולכן קשה להבין על איזה ספר הוא דיבר.

Superuknown

New member
בעוד פחות מ20 שנה כל אזרח בישראל יחלה בסרטן

אני לא בא להפחיד, אלא רק להעלות מודעות. אשמח אם לא ימחקו את ההודעה, חשוב שתדעו את זה העליה בתחלואה בסרטן נובעת מהעליה בכמות החומרים המסרטנים שאנו נחשפים אליה, בעיקר במי השתיה, בפירות והירקות שגדלים בארץ ומושקים ממים אלו. בכל מקלחת חודרים לגופינו חומרים מסרטנים בשיעור חריגה של עשרות אלפי אחוזים, וחומרים מסויימים הגיעו למאות אלפים!!! שפוגעים לנו בתפקוד המוחי, הראיה, השמיעה, בפוריות אצל נשים, אסטמה ודלקת ריאות, פגיעה בכבד, בזיכרון, במערכת העצבים, כוויות בדרכי הנשימה, כאבי ראש וסחרחורות, בחילות וכל זה למה? כי יש אנשים שעושים מזה $$$ ואני אומר פאק זה לא יכול להיות... מסתבר שכן... מ ז ע ז ע לסקפטים: http://www.youtube.com/watch?v=xPYYVXPW6cc

ayala26

New member
נחמד מאוד מצידו של הסרטן החביב

שפוגע רק בפוריות אצל נשים ובפוריות אצל גברים לא נוגע

Light my way

New member
בעיה רצינית

אין ספק. מזעזע. לא מזמן חקרתי את הנושא לעומק, גם כן את נושא הקשר בין חלב פרה לסרטן הפרוסטטה. בכל אופן, לפי טבלה שמופיעה בסוף המחקר, מצאו שבמקרים שהחולים כמעט ולא שתו חלב במהלך חייהם, המקרי מוות היו ממש, קשה לי לומר אבל מזעריים- מתוך 112,261 חולי סרטן הפרוסטטה אצל גברים בהיריאמה שביפן, מתו 63 חולים, ולעומת זאת בהולנד לדוגמה, איפה שהחולים שתו עד 3 כוסות חלב בשבוע הטבלה מראה שמתוך 58,270 חולים, מתו 642. בארה"ב התוצאות היו גרועות יותר. במקרים הנל התחילו את הטיפול כשהיה סיכוי גבוה להסיר את הגידול. בחלב של פרה וכן בפורמולות לתינוקות נמצאו שרידי סיליקון ובכלל לא מומלץ לשתות חלב בשל בעיות עיכול. אני לא מנסה להוכיח כאן כלום, אבל דיברנו על הנושא וחשבתי להעלות את זה. בכל אופן אני עברתי וממליץ לעבור לחלב סויה שהוא ד"א הרבה יותר טעים בעיני!

Light my way

New member
היי

האמת, כל זה התחיל לפני כמעט שנה שנגמלתי מהסיגריות בעזרת השיטה של אלן קאר. אני לא בן אדם עצבני וממורמר, ממש להיפך, פשוט מאז אני ממש דואג לבריאות שלי וזה אתגר רציני פה בתל אביב בפרט, אני רוכב על קטנוע אז יוצא שהרבה פיח אוטובוסים וסרחון נכנס לי לגוף, כל יום מחדש. זה מבאס... מרגיש איך לאט לאט אני מחליד. לא יודע אם זה בגלל שנחשפתי להרבה שערוריות בדברים בסיסיים כמו רעלים במים עד לריסוס עגבניות ותיבול בשר עוף מסריח שתובל ונמכר כבשר טרי. דברים כאלה קורים פה הזמן. ד"א גם בחלק מהקופי שופס מרססים - נניח על גרם אחד תקבלי רק 0.850 לדוגמה והשאר יוחלף בחומרים רעילים לעישון כמו חרוזים, ג'ינג'ר, פלסטיק, צמיגים וחרקים מתים. בד"כ במקומות המוסריים יותר מחזיקים מיקרוסקופ שדי מבטיח את נקיות הבאד עד לפני שנה הייתי אוכל כל מה שבא ליד, הרבה מטוגן ושותה קולה בקביעות.. אפשר להגיד שהזנחתי את הגוף שלי וחוץ מזה תמיד חלמתי להחליף את הרכב באופניים.. פשוט זה לא מסתדר לי כאן עם החמסין והלחות בקיץ.. אחרי 5 דק של רכיבה כולי נהפך גועלי חחח די נו תמיד אהבנו להתלונן ואני לא היחיד כל המדינה בוכה שרע לה! דוגמאות תעברי על טוקבקים בוואלה/נענע ותראי... גם אצלכם זה ככה? :)

חנהר

New member
תכלס כן

הוהלנדים אוהבים להתלונן המון.
עכשיו אני מבינה את הצורך שלך להתנקות. אז בן כמה אתה 31 או 29 או 23?

Light my way

New member
חחח

אני אוהב את הסמיילי תפוז הזה כרגע בן 23 ו4 חודשים, 8 ימים ו14 שעות! (תכלס יכולתי להוסיף גם דקות אבל זה יותר מדי לא?) אני מתאר לעצמי שהחורף אצליכם לא קל במיוחד ויכול להיות די מדכא, צודק? ואני בוכה על החורף בארץ...

למעלה