אמא של הפיצון
New member
סיימתי את חדר הילדים
חשבתי שאצטרך גם את שבוע הבא אך בגלל כוח עליון, תוכניות שהיו לנו התבטלו וסימתי. אני לא מעלה את כל התמונות שצילמתי כי חלק ממש לא מעניינות, אבל אני אספר לכן מה עשיתי.
התחתי בספרייה עליה יש ספרים ומשחקים. סידרתי, ניקיתי, שיניתי סדר והעברתי חלק מהספרים שלא היו ספרי ילדים למדפי ספרים שבחדר שלנו (אנחנו בית מרובה ספרים
). ככה קצת פחות לחוץ, אך עדיין זה לא פיתרון סופי, הכל עדיין צפוף ולא הכי נוח.
מיינתי את ארגז הצעצועים וניקיתי אותו. לא היה הרבה מה לזרוק כי עשיתי זאת יחסית לא מזמן והבן שלי ממש לא הרסן צעצועים.
בתכנון המקורי היה לסדר את מדף המשחקי קופסא בארון, עשיתי זאת ואף הפלגתי למדפים אחרים שלא תכננתי לגעת בהם. מדף אחד היה של משחקים לתינוקות. בעבר כבר הורדתי למחסן ארגז אחד של משחקים כאלה אבל כאן מדובר במשחקים גדולים (המובייל של המיטה, אוניברסיטה מפלסטיק מפורקת ועוד) מצאתי ארגז מספיק גדול ועכשיו האו מחכה ליד הדלת שהבעל יוריד אותו. כיוון שזה פינה לי תא שלם התחלתי להעביר בין מדפים ולהעלות הכל למעלה וכך נוצר לי עוד תאלמשחקי קופסא. זה מעולה כי עכשיו הבן שלי יכול לראות בדיוק את כל המשחקים שיש לו.
מצאתי מקום לכל החומר של הקורס שאני עושה וככה אין יותר דברים על השולחן הקטן של הבן שלי ושוב הוא יוכל לחזור לעשות עליו יצירות.
ניקיתי את שולחן כלי העבודה ואת הבית מקרטון.
אפילו כיבסתי את משטח השידה למרות שלא היה מלוכלכך.
ניקיתי את החלון ותריס, התריס בטח התלכלך מהגשם אבל לא איכפת לי כי היה לי ממש כיף את השידה סידרתי לפני חודשיים והיא מסודרת ככה שאני פטורה מזה. לא סידרתי את כל הארון כי רובו זה ארון-מחסן והוא מסודר וזה גם ככה דברי שאני לא נוגעת בהם הרבה ולכן לא מתבלגנים. השלמתי את הכל בשטיפה יסודית ועכשיו הכל מבריק ומסודר. החדר ילדים הזה כול בתוכו גם את חדר העבודה שעשיתי לפני שבוע ומהחדר ההכי מבולגן נהיה החדר היה מסודר! איזה כיף! הבן שלי בקושי שם לב לשינוי. נו, טוב, מה כבר אפשר לצפות מילד בן 3
חשבתי שאצטרך גם את שבוע הבא אך בגלל כוח עליון, תוכניות שהיו לנו התבטלו וסימתי. אני לא מעלה את כל התמונות שצילמתי כי חלק ממש לא מעניינות, אבל אני אספר לכן מה עשיתי.