סיימתי את בודוקאי 2!! נ.ב יש כאן הרבה ילדים שהם בני 14 ומטה?
T tom the king twizer New member 23/3/04 #1 סיימתי את בודוקאי 2!! נ.ב יש כאן הרבה ילדים שהם בני 14 ומטה?
S ssj38 New member 23/3/04 #3 מה אני תקוע עם סופר בוו4 ועכשיו יש לי רק את גוקו ואני לא יודע איך הופכים לssj איזה מזל מחורבן
T tom the king twizer New member 23/3/04 #4 אתה מדבר על המשחק למחשב? (ssj38) כי אם זה למחשב אני לא יכול לעזור לך אבל אם זה לפלייסטישין אז אני יכול לעזור לך (גם אני היתי תקוע אם קיד בו והוא האחרון במשחק שאתה הורג אותו נגמר המשחק):
אתה מדבר על המשחק למחשב? (ssj38) כי אם זה למחשב אני לא יכול לעזור לך אבל אם זה לפלייסטישין אז אני יכול לעזור לך (גם אני היתי תקוע אם קיד בו והוא האחרון במשחק שאתה הורג אותו נגמר המשחק):
S ssj38 New member 24/3/04 #5 אני הייתי תקוע עפ סופר בוו4 ....... ואני עדיין אבל איך הופכים לסופר סאיין ואיך מנצחים אותו
M Matrix man New member 25/3/04 #6 ../images/Emo26.gif אני סיימתי את 1, אני כנראה מחר משכיר את השני, וכן, יש אנשים מתחת ל14... לי היה בר-מצווה לפני חודשיים. אני רק מפחד להגיע למפגש ולהיות שם הכי קטן...
../images/Emo26.gif אני סיימתי את 1, אני כנראה מחר משכיר את השני, וכן, יש אנשים מתחת ל14... לי היה בר-מצווה לפני חודשיים. אני רק מפחד להגיע למפגש ולהיות שם הכי קטן...
T tom the king twizer New member 25/3/04 #7 לי יש עוד חודש בר מצווה ... ואני חושב שאני הכי קטן באסה לי