סיימתי אותו עכשיו..

fairy8

New member
סיימתי אותו עכשיו..

ההייתי בטוחה שהוא יהיה לי יותר קשה ושהתייאש מאוד מהר אבל עשיתי זאת... בקרוב יצלם ויעלה את התמונה .. עכשיו יש לי התלבטות ממה להתחיל המבחר גדול...

123נעמי

New member
איזה פאזל חמוד ../images/Emo13.gif

כל הכבוד

123נעמי

New member
איזה מבחר גדול..

מתי הספקת לקנות את כולם? את קונה חדשים כשיש לך עוד כמה לא מורכבים בבית?

fairy8

New member
אז ככה

2 היו לי ממזמן מאחד המבצעים שהיו, וכל השאר היה מבצע 1+1 בפאזלנד אז קניתי ב 3 הזדמנויות היה ממש כדאי לנצל את המבצע הרי זה לא משהו שמתקלקל אז למה לא גם הם לא היו כ"כ יקרים כי זה 1000 חלקים או 1500 חלקים. בדר"כ יש לי אחד או שניים סגורים כאשר אני מרכיבה אחד.

123נעמי

New member
יפה

מבצע ממש טוב 1+1 גם אני הסתובבתי סביב פאזלי האומנות כשהיה המבצע אבל יצאתי בלי כלום
שיהיה בהצלחה עם הפאזל הבא

fairy8

New member
תודה רבה

האמת שעד למבצע בכלל לא הסתכלתי על הפאזלים של האומנות הם לא ענינו אותי אבל מאוד מהר התחברתי להרבה מהפאזלים האלו סתם הייתי אנטי.. בחרתי לעשות את הבא
בא לי לנסות להרכיב אותו ביום אחד מקווה שאצליח באתגר

123נעמי

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

הוא די קל הרכבתי אותו החלקים חתוכים בצורה שמקלה מאוד על ההרכבה בהצלחה

האדרים

New member
ברכות עם סיום הרכבת הפאזל

אכן, נראה מאתגר. מה הלאה? : יש לך מבחר לא קטן. אם קשה לך להחליט - תעשי כמו הילדים: אן-דן-דינו.
לגבי דאלי - אמן אהוב עלינו. לפני שתפס אותנו חיידק הפאזלים, כל התמונות על קירות הסלון שלנו היו שלו...

jocie1

New member
אוסף יפה לך. תמונות יפות ומקסימות

בין כל העיסוקים את מספיקה בקצב. מאמינה שתצליחי לעמוד באתגר שהצבת לעצמך...את הsaturday ראיתי בכפר סבא בביקור האחרון בחנות. התמונות של קנדינסקי ממש יפות..בהצלחה איתן. התלבטתי אם לקנות מהם. בסוף הלכתי על פיקסו...שעדיין ממתין בתור להרכבה

למעלה