סיימנו

סיימנו

קיבלנו את הפאזל דרך משפחה בגרמניה, הוא עלה 10 יורו לפאזל של 1000 חלקים! הדבקנו אותו על בד קנבס והרי הוא לפניכם.

האמת, ההרכבה היתה די קלה וארכה כעשר שעות. הסוד הוא למיין טוב טוב את החלקים אחר כך זו הרכבה הרבה יותר קלה. התמונה ניתנה כמתנה וגרפה שבחים רבים.

123נעמי

New member
יצא מקסים

גם אני חושבת

חיפשתי משהו סולידי לסלון שהצבע השולט בו הוא בורדו והצבעים של הפאזל פשוט משתלבים נהדר עם כל השאר.

היה לנו דבק שקיבלנו עם פאזל אחר

אם אני לא טועה של חברת סנסאאוט, הוא עשה את העבודה אבל הוא מסריח ברמות על. אחר כך העברנו מסקנטייפ לאורך ולרוחב של הפאזל ועל זה מרחנו דבק מגע. הדבק עושה את העבודה העניין הוא שהוא קצת מתפשט אז צריך להיזהר כשמורחים אותו בקצוות שלא יברח החוצה אבל מאד חשוב למרוח אותו דווקא שם.

ST

New member
בד קנבס! איזה רעיון נהדר!!

והפאזל מקסים

(אני קופצת לביקור כאן בפורום פעם בכמה חודשים... אז כיף לראות!)

ST

New member
סיימנו לפני פסח

1000 חלקים, עם תמונה של בי"כ החורבה בירושלים -
סיפרתי על זה כאן, כשהתחלנו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1109&messageid=158257240
זה נזנח בזמנו, ולפני פסח, היה לנו זמן בחופש עם הילד לסיים...

ואנחנו בדיוק בהתלבטות איך למסגר אותו, ואת שאר ה-4-5 פאזלים (בגדלים שונים) שמחכים בסבלנות למסגור (חלק מחכים כבר שנתיים בערך)...

אז קנבס נשמע רעיון נהדר.
מצאת קנבס בדיוק בגודל המתאים? או שהזמנת?

אז קנבס הוא באמת הפתרון בשבילכם

גודל 50X70 נקנה בהכל בדולר בדיזינגוף סנטר במחיר של 20 שקלים! כל כך מעט שלפעמים בא לי לקנות כמה ולהשאיר בבית לשעת הצורך. הגודל מתאים כמעט במדויק לפאזלים של 1000 חלקים, פעמיים נשארה מסגרת של כחצי סנטימטר מסביב לפאזלים ובפעם השלישית הוא היה בדיוק בגודל הפאזל. עכשיו כשאני חושבת על זה שני הפאזלים הראשונים של HEYE והאחרון של רוונסבורגר יכול להיות שהם פשוט יותר מדויקים במידות.

יש בחנות גם גדלים אחרים אבל לא התעכבתי עליהם כי לא היה לי צורך.

דבק מגע

את האחרון הדבקתי בדבק פאזלים, אחר כך במסקנטייפ ובסוף בדבק מגע לבד הקנבס.

ST

New member
מעולה.

גם אני מדביקה בדבק פאזלים ו/או מסקינגטייפ מאחורה.
דבק מגע יתפוס טוב את המסקינגטייפ?

למעלה