סיימנו עם ביולוגיה !!!!!!!!!!!

shani yakovian

New member
סיימנו עם ביולוגיה !!!!!!!!!!!

החלק הראשון הלך בסדר
החלק של המאמר גם - מאיפה בא פתאום כל הקטע על שיבוט....
החלק המורחב היה קשה!!
אבל העיקר שסיימנו עם זה סוף סוף
איך הלך לכם
דרך אגב איפה אפשר לראות תשובות

shirany

New member
סוף סוף סיימנו עם זה../images/Emo70.gif

גם לי החלק הראשון היה בסדר החלק של המאמר ארוך ומעייף והחלק השלישי קשה מאוד....... אבל נקווה לטוב

shirany

New member
סוף סוף סיימנו עם זה../images/Emo70.gif

גם לי החלק הראשון היה בסדר החלק של המאמר ארוך ומעייף והחלק השלישי קשה מאוד....... אבל נקווה לטוב

morethanwords

New member
נ-ג-מ-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החלק הראשון היה בסדר, החלק של המאמר....ארוך ביותר מה זה דולי פתאום? החלק האחרון היה בסדר חוץ מהשאלות הקטנות ששם קצת הסתבכתי אבל עניתי על הכל.... עכשיו אני לא רואה יותר ביולוגיה חוץ מהמבחן בעל פה של הביוטופ...

מיצי007

New member
באמת זהו נגמר../images/Emo70.gif

עד מועד חורף כמובן. בחלק הראשון בדקתי את האמריקאי עם המורה שלי לאחר הבחינה ואני בטוחה כבר שיש לי 10 טעויות! זאת אומרת 30 נקודות
החלק של המאמר לא היה הוגן,הם הבטיחו שלא יהיה שיבוט והם עשו בכל מקרה. והלך סביר. אני לא יודעת כל כך
בחלק השלישי ירדו לי 25 נקודות כי לא עניתי נכון על שלוש שאלות וזה כל כך מרתיח אותי כי הייתי יכולה לעשות את זה אם רק היו נותנים לי לשלוח שאלה למורה שלי,אבל לא נתנו הזונות ובשעה האחרונה של המבחן לא נתנו לשלוח שאלות למורים.
אבל כן,העיקר שסיימנו

מיצי007

New member
שאלה טכנית...

אני לא טיפשה. שאלה טכנית של הבנת הנקרא,זה מותר לשלוח אם לא ידעת. לא שאלה של-המורה מה לרשום בשאלה 11?לא כזאת

פרקשיט

New member
מה? אצלנו...

נתנו לשאול שאלות אחת את השנייה ז"א קודם לשאול את הבוחנות, אבל הם היו כאלה פוסטמות, שאמרו לנו לשאול את אחת הבנות.....

Slalum

New member
סורי לבאס...

אבל אין מועדי חורף במקצועות מורחבים... (אלא אם כן את ב"הזדמנות שנייה"). בקשר אליי: דווקא החלק הראשון הלך לי גרוע... עם האנסין והשאלות הפתוחות הסתדרתי... טוב, באמת למי אכפת, העיקר שסיימנו!!

מיצי007

New member
לא מבאס

לא אותי לפחות. אני פשוט חשבתי שיש מועד חורף בכל המקצועות. שיהיה....

וִיקוּש

New member
כן סוף סוף ! ../images/Emo105.gif

איזה מאמר ארוך ומעצבן !!! ובכלל הכל היה קשה לדעתי ! איפה יש תשובות של אנקורי או משהו?

Bunny F

New member
נגמר נגמר אבל...

אני יצאתי די מבואסת מהבגרות הזו היא הייתה כל כך קשה לפחות לי, רק החלק של המאר היה בסדר.

iftach17

New member
התשובות

לא כל כך מדוייקות.. למשל בחלק של תורשה מורחב - יצא 1 אדום 2 סגול ו-1 כחול (גם בגבוה וגם בנמוך). והם כותבים 2 אדום 1 סגול 1 כחול... חוץ מזה שיש שם תשובות שפשוט לא עונות על השאלות.

saka

New member
איזה גמרנו עם ביולוגיה ...

עכשיו אני צריך לקרוע את התחת על העבודה האקולוגית . אני צריך להגיש אותה ביום א', כשהתחלתי לעשות אותה רק לפני יומיים ( רק אז היו לי 6 תצפיות ) ... :) בכל מקרה, כנראה שהיו לי רק 2 טעויות, אבל בשאר החלקים לא כל כך הלך לי ... יאללה, אני זז לעבוד על העבודה ...

וִיקוּש

New member
לי יש מחר את הבגרות האקולוגית

ואז אני חוזרת הביתה וזורקת את המחברת בביולוגיה !!!

BrownEyedGirl

New member
BIO

וואי איזה קטע מעצבן היה עם הצפרדעים אגב מה כתבתם בתכנון הניסוי שיגרום לתא להיות סנילי?

saka

New member
אמממ

ויקוש - איך היה ? ובאיזה נושא את עושה ? (אגב תהני מזריקת המחברת) אני ביום שני מגיש את העבודה לבוחנת . ולמגיבה האחרונה - תכנון ניסוי שיגרום לתא להיות סנילי ?! נדמה לי שהיה צריך לתכנן ניסוי כדי לבדוק האם נשכח גם הצופן הגנטי של התא ...

למעלה