סיימה!

מרב.

New member
סיימה!

14 שעות, איזה אלופה
!!!

y a n g

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo236.gif../images/Emo39.gif../images/Emo59.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo34.gif

tamark4

New member
מצדיעה לך

באמת לא נתפס, 14 שעות של מאמץ אינטנסיבי. כמה כח, רצון ונחישות. את ממש השראה.

myrko

New member
WOW../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo229.gif

פשוט אין מילים.... נחכה שתנוחו קצת ואז נקבל את סיופורייכן, בטוח שתהיו , ואתן אכן! השראה לכולנו! למור והבנות הנוספות שהשתתפו במלא ובחצי, מעריצה אותכן!

אגשית

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo25.gifאלופה!!!../images/Emo47.gif

ומה עם שאר הבנות? מחכה לעדכונים מלאים

../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif כל הכבוד לכל הבנות שלנו ../images/Emo106.gif

שהתמודדו היום בתחרות. המון חשבתי עליכן - איפה אתן? איך אתן שורדות את המאמץ העצום? מה שלום הרגליים שלכן? מה עם האנרגיה? מחכה וסיפורים שאחרי.

dalitrin

New member
כל הכבוד אבל זה ברור שהיא סיימה../images/Emo24.gif

כל-כך הרבה נחישות וכוח רצון + גוף מאומן וחזק לא הייתה אפשרות אחרת באהבה והערכה על הכל ולא רק בהקשר למרוץ השבוע הייתי בערב בנות שדיבר על נשיות (באופן כללי היה משעמם) והמנחות בקשו לתת דוגמא לדמות שמסמלת בעיננו את הנשיות - מור עלתה לי ישר לראש,היה לי קשה להסביר אבל מעבר להכל היא מסמלת בעיני כוח נשי וההתגייסות וההתעניינות במרוץ הזה היא אחת ההוכחות לכך דלית

ayeletfs

New member
כל הכבוד

מור היקרה, כל יום ששי חשבתי עליך על ההכנות, ההשקעה האין סופית, חוזק הרוח, ההנאה ומצד שני הכאבים והחששות כל חמש דקות רצתי למחשב לראות אם עדכנו משהו, ניג'סתי לקרן לדיווחים מהשטח והתעוררתי הבוקר על השאלה והמחשבה איך היה לך מזל שיש פורום בנות שמעדכן! חיבוק ענק להתאוששות מהירה מחכה לך בפלוטון איילת

shemeshor

New member
וואו! כל הכבוד

לא יתואר המאמץ הפיזי, האומץ לנסות, והכוח הנפשי הנדרש כדי לסיים דבר כזה! מורידה את הכובע!!! מור, את מדהימה! אורית

תמר י ע

New member
איזו מדהימה האישה הזו

קמתי בבוקר ונכנסתי מהר לפורום לראות אם יש עידכונים..תודה למרב. מחכה לשמוע ממור בפורום את חוויותיה.

vivikoob

New member
איזה יופי - כבוד !

ממש אלופה!!! כל הכבוד לכל הבנות שהשתתפו - מחכה לעדכונים בציפיה...

evale2

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד לכל המשתתפות../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif

למעלה