סיימה לכתוב?!

The Knight Girl

New member
יכול להיות שהם התכוונו לפרק האחרון

היא כתבה אותו מזמן... אבל אני אכנס לבדוק במאגלנט ובליקי...הייתי בודקת גם באתר שלה אבל הוא מבולגן מידי אני אף פעם לא מצליחה להכנס לשום דבר.........

מעניין כמה עמודים יהיה הספר השביעי

הארי צריך להתמודד עם כל ההורקרוקסים, עם וולדמורט עצמו, עם פטוניה, עם אהבתו לג'יני ועוד ועוד. האם גם לכם יש תחושה שהספר השביעי יהיה כמו משחק מחשב: לרשותך שרביט, הרמיוני ורון. המטרה להשמיד הורקרוקסים ברגע שהשמדת הורקרוקס, עברת לשלב הבא היותר קשה לאחר שהשמדת את כולם עליך לפגוש את וולדמורט אבדה קדברה, GAME OVER

הם בטח לא הבינו את דבריה...

מה שהיא אמרה בהקראה בניו יורק לגבי הספר השביעי שהיא "Well into it"... יעני, היא חזק בתוך הכתיבה... עוד לא סיימה אותו, אלא חוץ מהפרק האחרון שכתוב כבר הרבה זמן...

en li shem 7

New member
הספר ה7

יהיה הכי חרא בעולם. גם כי לא נראה לי שהיא תהרוג את פוטר(סתם, כן נראה לי. שימות כבר) ו....כי הסדרה נגמרת

yuvi217

New member
אולי כן ואולי לא =/

אם היא תהרוג את הארי- היא תקבל מליון מכתבים ממעריצים זועמים
אם היא לא תהרוג את הארי- ילחצו עליה המון להמשיך לכתוב!

קראתי כתבה

שהיא אמרה בה שהיא חושבת להרוג את הארי כדי שלא ימשיכו לכתוב עליו ספרים אחרי שהיא תמות, למרות זה כמו שאמרת, אם היא תעשה את זה, היא תאכזב מלא מעריצים.

Th3onE

New member
איךהיא יכולה לשנות?הפרק האחרון נכתב

הפרק האחרון נכתב כבר מההתחלה אז אין מה לעשות..

yuvi217

New member
אולי היא תעשה ספין אוף

של הארי כשהוא גדול או אפילו הילדים של הארי או משהו
אוי זה יכול להיות נחמד =]

היא עשתה

הפרק - שניים האחרונים הם מה שיקרה לניצולים לאחר כמה שנים. ומכאן נשאלת השאלה, האם כשאומרים שהפרק האחרון כבר נכתב, לא מתכוונים לפרק של "מה יקרה בעוד כמה שנים"? אז יכול להיות שהסוף עוד פתוח.. אין ממש לדעת, כי מצד שני, מספרים מה יקרה לניצולים, והרי היא כבר יודעת מי ניצל.. אז באמת אין לדעת..

קראתי שהמילה האחרונה תהיה "צלקת"

אז איך זה מסתדר עם זה שהפרק האחרון יהיה על הניצולים?

Eos14

New member
../images/Emo29.gif בטח יש 1001 סיבות איך אפשר...

לקשר את זה, מי יודע... וחוץ מזה, זו רק מילה אחת...

דוגמא אחת מתוך מיליונים:

אחרי הכל, הארי חשב לעצמו, בסוף מוולדמורט נשארה רק צלקת. יש מיליונים של אפשרויות.

Th3onE

New member
עוד דוגמא לצד השני..

והארי, שהיה ידוע בתור שנים לאחר כ"אחד", כל מה שנשאר מתיאוריו וממעשיו היה רק צלקת.. משהו כזה. חחחח

למעלה