סייל בשלג פ"ת

norco

New member
סייל בשלג פ"ת

אהלן חברים,

רציתי רק לעדכן שהייתי היום בסייל של חנות שלג(של למטייל) הנמצאת בפ"ת.
הייתי סקפטי בהתחלה שאפשר למצוא שם ביגוד זול במחירים שפויים של 400 עד 500 ש"ח למעיל + מכנס.
דווקא היו שם 3 או 4 חברות שהיה עליהן 80% הנחה, ביניהן 2117, התוצאה יצאתי עם מעיל ומכנס ב480 ש"ח. אם הייתי לוקח מכנס מעט יותר פשוט הייתי יוצא ב400 ש"ח.

שווה לקפוץ ולראות.

לגביי שאר המוצרים לא ראיתי, כי לא התעניינתי.

מ-10 היו שם אנשים שחיכו בחוץ ותוך שעה כבר היה דיי מלא. האווירה לא הייתה צפופה והיה מלאי גדול מאוד ולא קשה היה למצוא מידה.

חבל שאני לא צריכה שום דבר

רק ספונסר לנסיעה לחופשת גלישה קצרה עוד לא נמצא! קדימה, זה יכול להיות כל אחד מכם!

natyh

New member
ומי מבטיח שלא תעבדי בחופשת הסקי ....

אז למה את צריכה ספונסר ?
את צריכה להיות הספונסר למי שכן נוסע ...

מספר חיות הבית שזקוקות לעזרה במסלולי

הסקי נמוך בצורה משמעותית מהכמות שיש בזמן משמרת במרפאה. חורף שלישי שאני רוצה לטוס לחופשה ולא יכולה להרשות לעצמי

טיפלתי, עד שנגמר תקציב המחקר

ואז גם סיימתי את הלימודים ועברתי לחיות בית. אין תקנים פנויים לטיפול בחיות בר כרגע וגם אי אפשר להתפרנס מזה בארץ, לפחות לא בכבוד.

האמת שלא יודעת...

כל הדורבנים שראיתי בבי"ח פחדו מבני אדם ולא נטו לעשות רעשים. הדורבנים שראיתי בטבע הלכו מהר כשראו אותו.. נאמין לנשואה המאושרת שעושה כל סופ"ש סקי וכל סופ"ש שני צניחה - כך שכנראה שזה אמיתי

natyh

New member
אז זהו

שברומניה קשה להבדיל בין חיות בית לחיות בר ....
בסיניה בחורה נחמדה בתחנת הרכבת טיפלה באיזה כלבלב זה היה בדרך חזרה ממסלול הקרח המכונה מסלול סקי... למסלול קרח אחר בפויאנה ברשוב ...., אבל עברתי דרך החדר במלון קודם ....לנוח בלילה .

שאלתי בחורה אחרת ברכבת מי מטפל בכל הכלבים העזובים זאת לאחר שרומניה נחמדה אחת הציעה לי עזרה בטיפוס לרכבת ,הגענו ברכב השכור השותף הבריז חזרה לפויאנה נשארתי עם כל הציוד והתרמיל והעפיפונים ביד מאד עמוס .

סירבתי בנימוס יש קצת כבוד מה גם לרכבת אני לא יכול לטפס לבד ... , אבל צינתי בפני את הנחמדות , שם לא במלונות ולא בהעברות אלא בתחבורה הציבורית פוגשים את המקומיים ומכירים אותם,אז הרומניה השניה התישבה לידי וליד מדריך הסקי ברכבת והתחלנו שיחה באנגלית היא גרה בארה"ב תקופה ,בחורה אינטיליגנטית נחמדה אנושית עזרה לאישה מבוגרת לרדת מהרכבת יש שם בני אדם , אז מי מטפל בכלבים העזובים שאלתי ?
אני חושבת שהמשטרה צריכה לטפל בהם הגיעה התשובה המאד לא צפויה .....
,למילה לטפל יש כפל משמעויות גם ואולי במיוחד במקרה הזה ...

natyh

New member
הרומניה הדהימה אותי

כאלו כלבלבים חמודים נטושים , איך אפשר לדבר כך ?

למעלה