סיילים!!!!!!!!!!

סיילים!!!!!!!!!!

איזה כיף התחילו המבצעי סוף עונה.... אמנם זאת רק ההתחלה והמחירים עוד ירדו הרבה אבל אף אחד לא מבטיח שישארו מידות. רנואר - פריט שני 50%. אירוקה - 1+1. קסטרו - 2+1. TNT - פריט שני 50%. אבל מבחינתי הסייל הכי הכי מפרגן הוא של ZARA. קניתי היום ג'ינס SLIM כהה ב-180 (מחיר בדיחה וג'ינס יפיפה) ובכלל כל החנות במחירים מצחיקים (בלייזרים, טי שרטים, ג'ינסים, ברמודות ועוד פול דברים) אבל בקושי יש מידות!!! מי שחכם (כמוני
) יכול לקנות עכשיו סריגים (אלו שהיו בתחילת העונה) לחורף ב-80 ש"ח!! בקיצור ממש מומלץ לדעתי. תמונות בקרוב.

ברנואר יש גם קונים 2 מקבלים 1 מתנה

בלי כפל מבצעים תרוא בפרסומת ולי יש 50 ש''ח חינם לקסטרו מה כדאי לקנות?

אהה תודה על התיקון

אבל ת'אמת גם ככה הקולקציה על הפנים.
ובקסטרו אם אתה לא מוצא מה לעשות עם ה-50 ש"ח אתה יכול לתרום אותם

Shy Guy

New member
יש גם באופטיקנה 1+1 (על חלק מהמותגים)

וזה די מבאס כי לפני שבוע קניתי משקפי שמש אצלם, ממש קצת לפני המבצע.
ואם כבר Zara, אז אתמול קניתי שם משהו קטנטן וראיתי שיש שם חולצות מכופתרות או סריגים (אני כבר לא זוכר.. יש סיכוי גם שזה היה חולצות מכופתרות וסריגים
) ב-70 או 80 ש"ח, שזה חביב ביותר ושווה בדיקה! :)

eboy10

New member
פול אנד בר

ראיתי שיש מבצעים בזארה (כמו שאמרת) וגם בפול אנד בר. איזה מבצעים בדיוק? (בעיקר מעניין אותי טי שירטים). תתחדש :)

היי

בZARA ו-P&B הם פשוט תמכרו מחדש בלי לציין כמה % הנחה והסידור בחנויות הוא לפי משפחות - ג'ינסים/ברמודות/טי/קפוצ'ונים/בלייזרים וכו'.... המחירים של הטי שירטים לדעתי עוד ירדו אבל זה זמן טוב להשיג מכנסיים. ואגב P&B כבר התחילו לקבל קולקציה חדשה...

eboy10

New member
תודה על התשובה המהירה :)

לא יודע אם זה תמיד ככה אבל ראיתי באתר שיש הרבה פחות מבחר של מכנסיים, לעומת זה לחולצות יש מבחר עצום. בגלל זה אני יותר מעוניין בהן.. טוב, ביום שני אני אסע לחרוש את החנות, 100% שאני אמצא משהו.. חח

למעלה