סייח שלא רוצה לזוז

קווטר

New member
סייח שלא רוצה לזוז

יש לי בעיה עם סייח בן שנתיים שאני רוצה להכניס אותו לתא הוא נעמד בכניסה ומסרב להיכנס, השבוע זה הגיע למצב שהוא התעצבן והתרומם על 2 ובדרך פגע בי. יש רעיון?

קווטר

New member
כל יום?

קצת מוגזם נראה לי כל וים כמה פעמים ביום לתת לו פרס שכזה

ובכן,

ניתן להרגיע אותו, כמובן צריך להיות מאוד זהיר אם הסייח שחס וחלילה לא יקרה לו משהו. להרגיע אותו בעת הכניסה, לטפוח עליו, לדאוג לתת לו את הפרסים רק אחרי שהוא נכנס לתא....
מקווה שעזרתי, פיץ.

אסף 1989

New member
אתה יכול

להשים לו כיסוי מיוחד לעיניים שמיועד לסוסים כך לא יהיה לו ממה לחשוש (ראיתי הרבה מאלפים שעשו את זה)

דבר גרוע במיוחד,צריך להרגיע אותו

ולא להכניס אותו בשיתות כמו לסגור לו את העיניים ולהכניס אותו להיסטריה כשהוא מסרב להיכנס,הוא מרים את הראש או מביט בעיניים מפוחדות (הוא מפחד להיכנס) או שהוא מסרב כאילו "לא בא לי" אם הוא מפחד אז תנסה קודם להיכנס אתה ולהראות לו שאין כלום שצריך להפחיד אותו אתה יכול גם להכניס סוס אחר לפניו והוא ילך אחריו העיקר זה לא למשוך אותו אלא לתת לו להיכנס בדרך שלו אם יש לך עוד בעיות עם הסייח אתה יכול לשלוח לי הודעה אני מתעשקת הרבה עם סייחים וגם באילוף שלהם ישלי אפילו אחת מתוקה משלי נכון זה תותחי לגדל סייח??!!??!!??!!??!!??!!??!!

?????? נפלת על הראש?????

כשסוס מבוהל את תיכנסי לפניו?!??!?!?! את רוצה להגיע ללמיון???? סוס מבוהל יעיף אותך ביחד איתו החוצה. לעולם אין לעמוד לפני הסוס.

TauraMan

New member
דבר ראשון תירגעי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לא סתם.. את צריכה להראות לו שאם הוא נכנס את נכנסת יחד איתו, דבר כזה לא יעשה שאת עומדת לפניו כי שדה הראיה של הסוסים לא ידוע כל כך לאדם אבל בטוח שיש להם "שטח עיוור" בערך מטר +++ לפניהם ישר. אז אם את רוצה שהסוס יראה אותך ויקבל אותך כמו מגן תעמדי ליד הכתף שלו. אם הוא לא מסכים לזוז תקחי את השארית של החבל הולכה ותצליפי בו קלות(עדיין הוא סייח) על התחת. סייח בן שנתיים כבר יש לו מספיק כוח לפגוע בך קשה, תזהרי ממנו. תנסי אפילו להוליך אותו עם חבל שרשרת. תזכרי שיכול להיות שהוא מפחד בגלל טראומה. תנסי לשים לו חציר ושעורה/תערובת כל יום שהוא נכנס פנימה כדי שתהיה לו סיבה.

למעלה