סייג לחוכמה שתיקה

rachelea

New member
סייג לחוכמה שתיקה

די, מספיק ההתחכמויות, ההתנגחויות, החרפות והגידופים.
הצטרפתי לפורום לפני שנים, לפני כל אלה המתנצחים כאן
לאחרונה. בשעתו היה נחמד כאן. למדנו איש מרעהו, נפגשנו,
החלפנו, השכלנו.

אט-אט התדרדר המצב, וכרגע לא חשוב כלל מה הן הסיבות
לכך. לא מקובל עלי לקרוא כאן את אותם חילופי משפטים שאינם
נוגעים כלל לאספנות והם באים רק כדי לפגוע בחבר'ה אחר/ה
המשתתפים כאן.

אבקשכם להפסיק את המריבות. וכאמור: "סייג לחוכמה שתיקה".

איפה היית כשהיו כאן לפני שבוע שרשורים

אינסופיים על מרקש הגנב [שאינני מכירה] ואיך סידר את ג.? אלה היו שרשורים שנגעו באספנות או חיסול חשבונות אישי?
לאחר 2 שרשורים כאלה העזנו לבקש להעביר זאת למסרים, לפחות אני. עוד כמה טענו שהם כבר עייפים מזה. ואז החלו המריבות והטחות האשמות מצד הג. כלפינו. קרנפים, עלוב נפש, צבועה וכו'.
למה אז לא התערבת ויצאת בקריאה הכה צודקת שלך?

menashehacohen

New member
א. להתפלל היטב על החטופים. ב. לטרונייתך

אם תשימי לב נדמה לי שכמעט כל מקרי ההתפרצות נבעו מסוחרים, מתחפשי סוחרים למיניהם, מסתננים או מסתירנים למיניהם, שנכנסו לכאן. פעם הייתה תמימות, לא עוד. שנים, הפורום היה נקי מהתערבותם. אני השתתפתי בכמה מארבים כאלה כאן, וחטפתי על הראש קצת ממי שבאמת ראוי לחטוף, ולרוב מאינטרסנטים למיניהם. לא עוד. עברתי ללוחמת מסרים במקרים מסויימים. אם אין גיבוי מלא של כל האספנים והידידותיים כאן בפורום, זה לא ישתנה. הטובים הפחיתו את השתתפותם בפורום ומכמה לא שמענו שנים. היות ואי אפשר לחסום במה פתוחה באינטרנט, זו התוצאה. התוצאה לא טובה ואנשינו לא יכולים לשתף או להתבטא בחופשיות, או לעזור למזדמנים שמבקשים עזרה, אלא רק במסרים. ככה זה כשהקוצים והדרדרים מכלים את הכרם.

אם היה פורום נפרד של סוחרים לאספנים אולי היה נמנע חלק - לא בטוח.

העיקר עכשיו להתפלל/לחשוב לשלום החטופים, וכן שחוטפיהם - עד כמה שנשמע מוזר, ושהמערכת הענקית שמחפשת אחריהם, לא יעשו שטויות. בעולם טכנולוגי מתקדם, אם אינך משתשמש בטכנולוגיה, שום אמצעי טכנולוגי לא יעזור. שני סבים של החטופים הם תושבי רחובות, אחד אנחנו מכירים. חינוך טוב לאיפוק ולהכלת מצבים, ושימו לב להומור של כמה מדוברי המשפחות - ההומור היהודי הטוב, בשמחה ולעת צרה. אם הסבים שלהם בני 60-80 צריך להוקיר חינוך יקר כזה של מאה שנים פלוס - גם במשפחת תימן וגם אצל משפחת הייקים. אתמול סיימתי לקרוא את ספרו המכונן של עמוס עוז ובתו, יהודים ומילים. הוא [גם] קלע נכון לערך ההומור היהודי כמציל נפשות.

שנשמע בשורות טובות.

ג רפאל

New member
תיקון טעות. - ההתפרצויות האחרונת הם תוצאה של

זוג טרולים עלובי-נפש אומללים שהחליטו לנכס את הפורום לעצמם ולחנך את הזולת לרקוד לפי חלילם.
אין בכלל קשר לסוחרים.

אין מה להתייחס אליהם.

ולגבי החטופים -עם כל הצער זה היה תסריט צפוי מראש, השעון החל לתקתק בעסקת טננבוים וביתר עוז בעסקת שליט.
נקווה שעודם בחיים.ושיחזרו הביתה בשלום

powo

New member
כדאי מאד שתסתכל בראי

ומה שתראה שם זה איש מסכן ואומלל.שמחפש תשומת לב .עם כל הידע שלך בספרים אתה אפס מאופס שמחפש חיזוקים.בפורום הבית שלך בנושא הספרים אתה כיום איש מאוס ומנודה .וביטוים כמו פלוצים מראים באמת מי אתה.איש מאד קטן ואומלל.

assaf66

New member
בתור קורא - בעיקר סמוי, אך קבוע- בפורום

אני מבקש לא לרדת לפסים אישיים. זה ממש מוציא עניין מהפורום

powo

New member
למה פתאום זוג טרולים נטפל למאן דהוא

ובכן.....כאשר מאן דהוא חושב את עצמו לשמש העמים.והוא בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת.כאשר מישהו לא מסכים איתו הוא חוטף ממנו באבי אביו.אז האדם זה הוא איש טרדן ומעצבן.אני לא מנסה להיות השריף של הפורום.אבל כאשר בסביבתי הקרובה יש אחד שכזה.קשה לי מאד להבליג.אפילו פורום הספרים שהיה ביתו.גם שם הוא נהפך להיות מאוס ומנודה.יבוא יום וכולם יכירו אותו

assaf66

New member
אני מבין, ובכל זאת חושב שטיפוסים כאלה

ניזונים מתשומת לב, לכן אם אתה רוצה להפסיק את התופעה, הייתי מציע להפסיק להאכיל אותם.

powo

New member
בפורום ספרים וסופרים.נאנחים לרווחה.עד היום

אחרי שהטיפוס הזה עזב.

ג רפאל

New member
אם לא שמתלב- את הדיאלוג ניהלת עם הטרול הבכיר

הסגנון הוא האדם.
במקרה הזה
איש זדון ומדון

powo

New member

BelaMirela

New member
"האד'א מא קלת" זה מה שאמרתי: כל פורום ישראלי

מדרדר לויכוחים , התנצחויות , השמצות , מלחמות , מאבקים משפטיים , גם אם נושאו המקורי רחוק מאלו כרחוק מזרח ממערב. כבר יש פורומי מקללים בתפוז , כמו : "פוליטיקה" ,"חופש" , "אתאיזם" , ומחוץ לתפוז , הפורומים של "קולקט" זכרונם לקללה
שהפכו כולם לפורומי לויכוחים , התנצחויות , השמצות , מלחמות , מאבקים משפטיים ולכן נטשתים לאנחות ולאלף עזאזל
, כמו שנטשתי את הפורומים של YNET... חבל גם על הפורום הזה שילך בדרך כל הארץ וכל פורומי ישראל ז"ל זכרונם לקללה ולא לברכה

ז ק ו

New member
מרובים צרכי עמך ישראל.

היום אחה"צ נכחתי באזכרה בבית עלמין.
מקום מרכזי בטקס הוקדש ל"מי שברך" למען החטופים.

למעלה