``סייבר סקס`` ????

lior-k

New member
``סייבר סקס`` ????

אני בטוח שרובכם ניתקלתם פע במישהו שרוצה לעשות איתכם סייבר סקס. אני לא אבל ידידה שלי שהפעם הראשונה שלה בצ`ט הייתה אתמול, אצלי בבית. מישהו מוכן להסביר לי למה יש אנשים שנואשים עד כדי כך??? אני בתור בן לא מבין למה מישהו רוצה לעשות סייבר סקס??? זה פאטתי ומגוחך

flowr..

New member
כן,

יש אנשים בעולם שעד כדי כך נואשים. נכון, זה באמת פתאטי ומגוחך, אבל לא ממש איכפת להם, במילא זה אינטרנט והם אנונימים. ``למה``, אתה שואל? כי הם משועממים וחרמנים. איזו עוד סיבה יש?

נכון :) זה מזכיר לי קטע מצחיק ..

ידידה שלי סיפרה לי שהציעו לה סייבר סקס ... ודיברנו כמה זה מגוחך .. אז היא עושה לי ``לא הבנתי מה הקטע בלעשות ביד תוך כדי הקלדה ..`` ומדגימה לי עם היד .. :) אז אני אומר לה ``לא לא .. זה הולך ככה ..`` ומדגים לה .. עכשיו .. בגלל שזה שתי תנועות שונות ..(גם הקלדה וגם שיפשוף ..) אז יצא לי שעם יד אחת אני מקליד .. ועם היד השניה שאני אמור לשפשף .. מממ .. אני *מקליד* תוך כדי שיפשוף .. :))) ואני לא שם לב .. ואני רואה אנשים מתפוצצים מצחוק מסביבי .. :) ואני מסתכל על מה שאני עושה .. זה היה קטע ענק ... אגב .. תנסו לעשות את זה .. זה קשה ..

סופרמן18

New member
כישרון

האנשים האלה שעושים סייבר סקס הם כנראה מאוד כישרוניים כי אני לא רואה מצב שאני יכול לעשות ביד ולכתוב במקביל. ערן שניסה פעם סייבר סקס והחליט זה לא בשבילו. פינת הציטוט: אל תשחית זרעך לריק(אלוהים) נ.ב מישהו כתב לפני כמה זמן שפינת הציטוט שלי מעצבנת אותו ולא היה לי זמן להגיב יש עוד אנשים שהיו רוצים שאני אפסיק?

lior-k

New member
אולי לאנשים עם 3 ידיים

אין שום מצב שאני יצליח להקליד תוך כדי עשייה ביד!! זה מוזזזזזר! - ומאוד לא נוח! אלא אם כן יש לך 3 ידיים או יותר ואז זה יותר נח

סופרמן18

New member
כישרון

האנשים האלה שעושים סייבר סקס הם כנראה מאוד כישרוניים כי אני לא רואה מצב שאני יכול לעשות ביד ולכתוב במקביל. ערן שניסה פעם סייבר סקס והחליט זה לא בשבילו. פינת הציטוט: אל תשחית זרעך לריק(אלוהים) נ.ב מישהו כתב לפני כמה זמן שפינת הציטוט שלי מעצבנת אותו ולא היה לי זמן להגיב יש עוד אנשים שהיו רוצים שאני אפסיק?

Hell is beige

New member
ניסיתי... ויתרתי...

זה פשוט מגעיל כל התיאורים האלה וזה גם לא ממש מהנה...

goldy

New member
זה סוג של פנטזיה

אחרי הרבה `אימונים` השיחות יוצאות מאוד.. אה...מעניינות. כן זהו ומהנות.:)-) ) מה שכן רצוי מאוד שלא להגזים ולזכור שמציאות נמצאת בחוץ והיא הרבה יותר טובה מצ`טים :)

למעלה