סייברס - רבלס 70 - 30

orsher

New member
אני מקווה שאתה לא רציני. זו תשובה שמתארת כניע

ה לאלימות ולמתח. אחי, זה פוטבול. אם השופטים יתחילו להיכנע למתח אוי ואבוי לליגה..

DEJ

New member
זו לא כניעה

ברור שאם היו דברים חמורים, היו דגלים. אף אחד לא מתכוון לתת לאלימות לפרוץ. תזכור שזה אדם שניהל אלפי משחקי כדורסל, ברמות הכי גבוהות (בינלאומי, ליגה אירופית וכד'). אני סומך על שיקול הדעת שלו מתי לתת למשהו לעבור, ומתי לקבוע עבירה. אני חושב שאפשר, ולו בגלל רמת הנסיון שיש לו, לתת לו את הקרדיט הזה.

orsher

New member
קח את כל הקרדיט בעולם. לא הייתי, לא ראיתי

אני כתבתי באופן עקרוני ולא פרטני

royfr

New member
לא מסכים

אני לא הייתי שם אבל יש מצבים שמספיק להעיר בעל פה ולהזהיר. יכול להיות שטוד חשב שבאותו רגע אזהרה בעל פה תספיק. ושוב, כמו דרור, גם אותי טוד לא צריך כסניגור.

korver26

New member
מסכים עם כל מה שאמרת אבל למרות זאת

אני נפצעתי במהלך הזה למזלי לא פציעה חמורה מדי אבל זה לא היה רחוק מזה אם לא הייתי ערני זה היה יכול להיגמר רע מאוד ובמקרה הספציפי הזה אסור להבליג מפחד להתחממות האווירה להיפך צריך לפחות לזרוק דגל כי זה מסוכן.. איבדנו את הק"ב שלנו ממהלך שטותי כזה נגד חיפה ואני הבנתי כשלא נשרקו עבירות על דחיפות לאחר מהלך אבל כל ניסיון לפגוע בשחקן אחרי השריקה חייב להישרק... בכל מקרה באמת השופטים עשו עבודה מעולה ברוב שלבי המשחק ותודה.. אור - אני מקווה שנתראה בגמר ואולי בשנה הבאה גם על המגרש

DEJ

New member
אני לא יכול להתייחס למהלך הספציפי

כי לא ראיתי אותו. יכול להיות שאתה צודק, וזה היה מהלך מלוכלך. ככל הנראה ההרחקה של איתמר מחיפה נעשתה לא בגלל האירוע, אלא יותר בגלל התוצאה. אם הק"ב לא היה שובר את היד, הוא לא היה מורחק. לפעמים התוצאה משפיעה על ההתייחסות לפוגע (זה ככה גם בחוק הפלילי, לא רק על המגרש). אני מנסה להגיד שזה לא עניין של פחד, אלא של שיקול דעת. אם היה נזרק דגל, אז יכולה הייתה להתחיל התדרדרות, שבסופה היו פציעות חמורות יותר. יכול להיות ששופט אחר היה מתנהג אחרת. דווקא בנושאים האלה לניסיון יש הרבה מאוד חשיבות, ולכן אני אומר, שאם יש שופט כל כך מנוסה (כאמור, ברמה שכל הניסיון של כל שאר השופטים ביחד, לא מתקרב למה שהוא עבר), סומכים עליו. בכל אופן, אני מודה לאלה שמברכים על השיפוט.

c0g

New member
יורם, תעשה לי דגל!

דבר ראשון, אני חייב לציין לטובה את השיפוט, שהיה רמה אחת מעל למשחקים הקודמים. אוהבים אתכם! המשחק עצמו הסתמן כמשחק אגרסיבי במיוחד לשני הצדדים. המחצית הראשונה נשלטה לחלוטין ע"י הסברסים, והרבלס ירדו למחצית עם 8 נקודות בלבד. המחצית השנייה גם היא נשלטה ע"י הסברסים, רק עם קצת פחות רעל (כשההפרש 40 נקודות, אפשר להרשות את זה). מרטישיוס ראה הרבה מאוד אדום אתמול. לרבלס נפצעו מספר שחקנים תוך כדי המשחק, כתוצאה מהכניסות המטורפות שהלכו שם. נרשמו מספר אירועים חריגים מאוד של תוקפנות בין שחקנים בעיקר של שחקנים מסויימים של הרבלס: צ'ופ בלוקס, מכות לפנים מחוץ למגרש אחרי המהלך, ברכיות, ועוד. זה לא עזר להם. בהחלט שווה לחכות להיילייטס (קדימה, רביב! העם מחכה!
) אני לא יודע מה אתכם, לי קשה לחכות למשחק הגמר!

korensun

New member
אז למה לא מרחיקים שחקנים?

זיבי התחממות האווירה, אם שחקן מחפש ללכת מכות אז שילך לרחוב המסגר בתל אביב ויעיף קיבינימט מהליגה.

c0g

New member
שתי סיבות

1. השופטים לא רואים הכל. קשה מאוד לראות חלק מהמקרים. 2. שמעתי על איזושהי דרישה לעדויות אובייקטיביות. עדות ראיה יכולה להיות מספיקה בבית משפט, אבל לא בליגה שלנו. אני מסכים איתך לחלוטין.

korensun

New member
אז ככה

אם השופט לא ראה, מילא. אם השופט בוחר לא לראות, אז הוא טמבל. מדובר כאן על בריאות של שחקנים. לגבי 2: תגדיר עדות אובייקטיבית. אני מאמין שאין הגדרה לעדות אובייקטיבית וככה השופטים מתחמקים מלקחת אחריות. זה ממש עצוב.

c0g

New member
קצת באיחור, אבל מילא

עדות אובייקטיבית: צילום, עדיף בוידאו, של ההתנהגות הפוגענית. אני לא מדבר על המצב בו השופטים רואים את מה שהתרחש, אלא מתי שהם לא. לפי התקנון הלא-קיים, מי שאמור לטפל בהתנהגות כזאת ובהרחקות בכלל שלא מהמשחק המסויים הוא בית דין משמעתי. עד היום, מי שהטיל עונשים היה מנהל הליגה.

למעלה