סייברס - רבלס 70 - 30

ofribecker

New member
סייברס - רבלס 70 - 30

משחק חצי הגמר השני גם היה די חד צדדי. סייברס - ליונס באיזראל בול. נתראה שם!!!

כל הכבוד

הפכו את הדיון הקודם ללא רלוונטי. יהייה מעניין לראות עם הסייברס יצליחו לראשונה בתולדותיהם לנצח את ביג בלו.

orsher

New member
הרייבלס הפסידו (שוב) לקבוצה שיש בה ערבים ישרא

לים! אבוי לגזענות שלהם....

effkef

New member
מה אתה צוחק????.

אתה באמת לא מבין מהחיים שלך!!! לא רק שלקבוצה הזאת אין בעייה עם ערבים אבל גם יש להם כאלה בקבוצה-אז תפסיק להיו מפגר כי הגזען היחיד פה זה אתה!!!!!!!!!!!!

orsher

New member
קודם כל

מפגר אתה ואימא שלך. דבר שני אין לי מושג לגבי הסגל של הרייבנס, אני כן יודע שהייתה מתיחות מיוחדת בין הקבוצות בתחילת העונה על הרקע האתני ושוב, אתה המפגר

JayneCobb

New member
תעצרו כאן בבקשה...

אם יש לכם עוד איחולים מחממי לב - במסרים אישיים בבקשה - לא על גבי הפורום...

orsher

New member
ידידי, היית צריך לעצור את זה עוד ממקודם

ולמחוק את ההודעה עם הקללה. האמת שהתפלאתי שזה לא קרה. כנראה שיורם בחופשה או משהו

JayneCobb

New member
הגבתי להודעות מהעבודה

ואין לי גישה למערכת למחיקת הודעות מכאן. THANK YOU VERY MUCH ותאמין לי שיורם לא בחופשה...אבל בתור אדם נשוי +2,מסופקני שיש לו המון זמן מיותר בחיים בניגוד לנו...

orsher

New member
יורם היה נשוי + 2 גם כשהו מחק והגיב להודעות

בעבר. הוא עושה עבודה מצויינת. הוא פיספס אחת, זה קורה לכולם. לא ביג דיל ומה אתה נעלב לי מה. איזה רגשי אתה. תיזהר לא לקפוץ מהמגדלאור של האי בקצב הזה...

Yo-man

New member
דווקא יש לי מלא זמן פנוי ../images/Emo13.gif

פשוט הייתי בערב הפתיחה של סינמה סיטי החדש בראשון לציון... אחלה מתחם, אם כי בזמן הסרט היתה פעם אחת (ויחידה) בה היה אצלינו באולם שקט מלא ומהאולם הסמוך נשמע פיצוץ עמום. חוץ מזה - כסאות נוחים, אולמות יפים, הכל מרוווח ומסודר בצורה הגיונית (לא כמו בגלילות עם האולמות ב-3 מוקדים). סוף סוף ראיתי גם אם "תלוי באוויר" עם ג'ורג' קלוני, והיה ממש נחמד - וזה חוץ מהכיבוד שהיה וההפתעות הקטנות על הדרך. לגבי השרשור הזה, אור: אם מישהו אומר "תפסיק להיות מפגר" זו לא ממש קללה. "מפגר אתה ואמא שלך" זה כן. אז אם הייתי פה סביר שהייתי מוחק את ההודעה שלך דווקא ('צטער). אני יודע שאתה אוהב להתסיס בהודעות שלך, אבל ההערה על ערבים-ישראלים ממש לא במקום. טוב גם שלא כתבת שיש הרבלס (ולא רייבלס) שחקן שהוא אפרו-מרכז-אמריקאי...
בקיצור - אור, שים לב כשאתה דורך לאנשים על הנקודות הרגישות ואפי - היית קרוב להעלבה ומחיקה. אפשר לנזוף באדם גם בלי מילים כאלה. עכשיו kiss and make up

effkef

New member
אין בעייה

אור אני מצתער. אבל בבקשה לפני שאתה אומר משהו תהיה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר. תודה

orsher

New member
מקבל. אבל מותר לטעות

אני לא איזה גאון ולפעמים גם אני כמו כל בני אדם ניזון משמועות או מהלכי רוח (ואתה חייב להודות שהמוניטין של הרייבלס רע ברחבי הליגה). כמו שיורם אמר, יש דרכים נכונות יותר לתקן מישהו. יכולת לצחוק על הבורות שלי לגבי הסגל של הקבוצה. וזה היה מתקבל. אבל מפה ולקלל זה לא מתאים בכלל (גם אם יורם חושבשלא קיללת, אני חושב שכן. גם יורם לא ' גאון' :
) יורם אני דווקא לא מתסיס. ואם התססתי, זה היה בעבר. זה לא נכון שאתה מקטלג אותי כך אני לא יודע אם אתה ברייבלס. אני לא מסמפט את הקבוצה. ברור לי שיש בה אנשים סבבה אבל גם ברור לי שיש בה אנשים שהם לא. יש בה יותר מידי אלימות וזלזול באחרים. הייתה לי תחושה שחלקם מתנשאים כלפי כי הם אמריקאים ואני ישראלי וקיבלתי מחלקם תחושה שהם מרגישים בפה בארץ אין חוקים וזה המערב הפרוע = החזק מנצח (ולא בקשר לפוטבול מן הסתם). לא אהבתי ולא התאים לי. אז בגלל זה אני לא אוהב את הקבוצה

JayneCobb

New member
טוב לדעת שדברים לא משתנים

כמו העובדה שבסינמה סיטי לא יודעים לבנות בתי קולנוע...

itaihasid

New member
יש לך אנטי נגדם..

האמת שמבלי להיות שם ומתמונות הוא נראה מרשים

JayneCobb

New member
בהחלט יש...

הם פשוט לא יודעים לבנות אולמות כמו שצריך... הם אולי מספקים חוויה מצויינת בתוכן הסביבתי...אבל בתכלס,שזה קולנוע,ואולמות,ומכונות הקרנה,וטכנולוגיה,ונוחות.... ILL TAKE YES PLANET ANY DAY OF THE WEEK הייתי בסינמה סיטי 3 פעמים בסה"כ,כשכל פעם יותר גרועה מהקודמת מבחינת חווית הצפיה בסרט...ואין לי כוונה לחזור לשם כל עוד אני יכול לבחור

korver26

New member
פירוט קצר

הסייברס פתחו את המשחק חזק והשיגו שני טאצ'ים מהירים בזכות חמודה קסאס ותמיר אלטרמן שטחנו בריצה את ההגנה של הרבלס.. לאחר מכן המהגר מברבדוס החזיר את הקיקאוף עד לקו ה-40 שלנו (הוא מהיר ברמות אחרות) והרבלס הבקיעו אבל ישר אחרי זה עדי הוביל את ההתקפה בדרייב מעולה ומסר לאווון רשף לטאצ'דאון מהיר.. ההגנה שלנו שיתקה אותם לגמרי וגם מרטישיוס ושארק ההתקפה פשוט חטפו מכות ולא עשו כלום רוב המשחק.. היו כמה תיקולים וכניסות שבקלות היו נכנסות לעשרת המהלכים של ESPN.. כמובן שחלק משחקני הרבלס שיחקו מלוכלך ונכנסו בכניסות מאוחרות בניסיון לפגוע בשחקנים ( הייתה אחת שמספר 44 בהחזרת כדור שלהם אחרי השריקה של השופט נכנס בי מאחורה וגם ניסה בהצלחה לבעוט לי בברך מול העיניים של וורניק השופט שבחר להעלים עין וחבל כי רוב המשחק הם קראו שריקות נכונות והיה שיפוט טוב ובכלל 44 רק ניסה לריב מכות ואפילו לא הגיע ללחיצת יד לאחר המשחק אבל בסך הכול יש לרבלס אחלה שחקנים ולא כולם מלוכלכים... ביום שישי הקרוב יהיה גמר מעולה עם שתי הקבוצות הכי טובות השנה ושהקבוצה הכי טוב תנצח ואני מאמין שאלה יהיו הסברס

DEJ

New member
לא שטוד וורניק צריך אותי כסניגור

אבל העניין היה למנוע את התחממות האווירה מעבר לנדרש, בהתחשב בכך שהתוצאה הייתה מאוד חד צדדית בשלב שאתה מתאר, וכנראה שהרבלס ניסו לחמם את האווירה, בגלל שהם היו מאוד מתוסכלים מזה שהם לא הצליחו להשיג שום דבר חיובי על המגרש. לאף אחד מאיתנו אין את הניסיון שיש לו בניהול משחקים (אפילו לא קרוב), אז אם הוא העדיף לא לקרוא משהו, אתה יכול להניח שהוא יודע מה הוא עושה.

למעלה