סייברטות'

Woogyman

New member
אל תשכחו ../images/Emo110.gif

שוולברין לא זוכר מה קרה, אז אולי הם נפגשו לפני שהוא איבד את הזיכרון. מטרת הסרט היא לפתור את התעלומה של עברו של וולברין, ולפי מה שראינו בסרט השני - סטרייקר מאוד קשור אליה, כך שהוא חייב להופיע (או לפחות שיזכירו אותו).

El ad

New member
חשבתי על זה אבל זה לא מסתדר.

סטרייקר טוען שוולבי מכיר אותו למרות שהוא לא זוכר, אבל הוא לא טוען אותו הדבר לגבי דת'סטרייק. לא נראה לי שיש לו סיבה לשקר. בנוסף, כשהוא מציג אותה הוא אומר שוולבי לא ייחודי כמו שהוא חושב את עצמו, מה שמרמז שוולבי לא הכיר אותה, לפחות לא בתור משודרגת.

Artoo Detoo

New member
הם הולכים לסבך את העלילה

בסרט השני סטרייקר אומר שלוגאן איבד את הזיכרון לפני 20 שנה, מה שאומר ש-20 שנה וולברין עסק בחיפוש אחר הזיכרון שלו במשך 20 שנה, וזו כנראה תהיה תקופת העלילה בסרט. אבל - בסרט הראשון הוא פגש את סייברטות' ובשני את דת'סטרייק, מה שאומר שהוא לא פגש את שניהם קודם והם לא חלק ממסעותיו בכל ה-20 שנה האלה. אז מי הנבלים שנשארו לנו? וונדיגו וסילבר סמוראי. אבל - וונדיגו הוא נבל שאין לו הערצה כמו לנבלים האחרים והוא לא מסוגל לתפקד כנבל עיקרי במשך כל הסרט. סילבר סמוראי הופיע במשחק מחשב שהעלילה שלו מתחרשת בין הסרט השני לשלישי, בניגוד למשחקים כמו ספיידרמן 1, ספיידרמן 2, וארבעת המופלאים שדחפו מלא נבלים שלא הופיעו בסרטים. כל הנבלים האלה לא משפיעים על העלילה של הסרטים. אבל - פוקס הכריזו שהעלילה של המשחק X-Men The Official Game כן מתרחשת בין הסרטים וכן משפיעה (ומסביר למה נייטקראולר לא הופיע בסרט השלישי ולמה פיירו הצטרף לאחווה), ובמשחק וולברין פגש את סילבר סמוראי בפעם הראשונה. בנוסף דת'סטרייק מתה פעמיים, בסרט השני ובמשחק. אז ככל הנראה הסרט לא יתרחש לפני הסרט הראשון אלא בזמן אחר, אלא אם הם מתכוונים לחרבש את כל העלילה כצפוי.

spidey 82

New member
השימוש בדמויות הללו לא מחייב.

כפי ששינו הרבה פרטי עלילה במעבר מהקומיקס לקולנוע, כך ניתן לשחק עם הסיפור של וולברין. להשתמש בעלילה הבסיסית ומשם לפתח זאת בהתאם ליקום הקולנועי. חוץ מזה, דיוויד בניוף כותב את התסריט, אז אל תצפה ליותר מדי הגיון.

Woogyman

New member
כך או כך, ../images/Emo110.gif

זה הספין אוף שהכי פחות מעניין אותי. בכלל לדעתי ספין אופים היו רעיון גרוע מההתחלה.

Artoo Detoo

New member
תראה לי ספינאופים שהיו טובים

צודק, כל הספינאופים היו גרועים. לדוגמא אלקטרה וקאטוומן... זוועה

Woogyman

New member
מבחינת האקסמן ../images/Emo110.gif

שמעתי שמתכננים על מגנטו וגם על אמה פרוסט, שלדעתי הם יכולים קצת להצליח. אבל עדיין, זה יהיה מבלבל לקהל הרחב ופשוט עדיף להמשיך להוציא המשכים ישירים לסדרה ולחקור שם כל מה שרצו לחקור בספין אופים.

Artoo Detoo

New member
כבר מתכננים סרט על מגניטו כבר לפני

הרבה זמן, יש דיבורים על זה עוד מלפני שנה. אומרים שיתחילו לעבוד ברצינות על מגניטו מתחילת שנה הבאה ועל וולברין מהקיץ. ל-2 הסרטים האלה יש פוטצניאל גדול אבל טעות אחת קטנה יכולה להרוס את הסרט ובגדול, ואני מקווה שזה לא יקרה. אמה פרוסט זה רעיון דבילי לסרט, אין לו פוטנציאל וזה פשוט... דפ*ק. דמות שלא הופיעה בסרטים בכלל פתאום מקבלת סרט לשלה... כל מה שמעניין את האולפנים זה כסף ולא אכפת להם שהם הורסים את העולם הקולנועי של אקסמן.

spidey 82

New member
הממ... אני מוכן לסרט אירוטי בכיכובה

... אולי שיהיה מבוסס על הכריכות של סדרת הסולו שלה...

Artoo Detoo

New member
האמת שזה נראה לי מה שיעשו ../images/Emo6.gif

אלא מה עוד הם יכולים לעשות בכיכובה?

למעלה