סיטרואן BX שנת 88

GiladZX6R

New member
סיטרואן BX שנת 88

יש למשהו מושג מה כדאי לעשות עם האוטו הזה? אנחנו מנסים להיפטר ממנו כבר חודשים אף אחד לא רוצה לקנות אותו אפילו לא לפירוק... מדובר בסיטרואן BX 1600 TRS....

© DrorZi

New member
אני רוצה ../images/Emo70.gif

העברת בעלות על חשבוני, כולל גרירה אלי הביתה. אני רציני לגמרי, אם תתיאשו אני מוכן לקבל אותה.
דרור זי.

GiladZX6R

New member
נותן אלפיה?

האוטו במצב תקין - כלומר הוא נוסע, יש לו "רק" תיקון של 500 שקל בערך, איזה מיסב בקלאץ´...

GiladZX6R

New member
בחדרה...

עם העברת בעלות והגרירה, זה בטח יעלה לך משהו כמו 1200 שקל... יש על מה לדבר..

© DrorZi

New member
הקיט הנמכה ת-מ-י-ד עובד

זה הקיט הגבהה שלא תמיד שם ...
דרור זי, אין לי כח לנסוע לחדרה אבל ממש היתי רוצה להעמיד את האוטו בחניה לפרק אותו לגמרי (ואולי לנסות להרכיב אבל זה בספק ...)

Ezer 307XSi

New member
דרור, אם אתה מגיע לחדרה...../images/Emo6.gif

אז תקפוץ, קפה מובטח . אגב, חדרה זה לא סוף העולם, אני יודע שזה נראה שכן, אבל סיפרו לי שיש אנשים שאפילו גרים שם!

Electrified

New member
פורד פייסטה

יש למישהו מושג כמה אוטו כזה שעוד נוסע אמור לעלות ? לא יודע איזה שנים הביאו לארץ..אבל אני מחפש משהו נוסע בסביבות ה 500-700 שקל...יש לי מה לחפש ? או שחבל לי על הזמן ?

redroze

New member
לא יודע . . . .

כל יום אני רואה ליד הבית שלי 3 פיאסטות מדגם C במצב מצויין (פשוט מדהים עד כמה הן שמורות) אבל בתקציב שלך אתה תמצא פיאסטה שכנראה לא נוסעת וצריך להחליף משהו (משאבת מים וכו´), זה כמו חיפושית, אתה לא תמצא חיפושית בפחות מ-1K ש"ח שנוסעת, כולם יבקשו ממך לפחות 1K-3K אם היא נוסעת ואותו סיפור עם הפיאסטה ועל אחד כמה וכמה אם היא שמורה, אתה רוצה שהיא תהיה מוזנחת ?????

itzik93

New member
אופני הרים 18 או 21 הילוכים.

זה הדבר היחידי שנוסע ב 500-700 ש"ח ואפילו לא שותה טיפה של דלק. איציק - שלא שמע לאחרונה על בריחה של מאושפזים מאברבנל...

be_roo

New member
אם מישהו זוכר את הודעת ה-50 של אילן

זו שהציגה את 50 ההודעות הנפוצות בפורום, אחת מהן היתה: "אני סטודנט תפרן, מחפש אותו ב-100 שקל שיסט טוב ולא יראה מוסך" כנראה שאם תחילת הקיץ, רעיון הנסיעה באוטובוסים לא קוסם כל כך לציבור. כנסו שוב להודעה ההיא של אילן, זה מצחיק עוד יותר אחרי כל כך הרבה זמן שהרוב עדיין רלוונטי (חוץ מ:"מתי תגיע ה-STI לארץ?" SI
שיר, גם אופניים ב-500 ש"ח זה לא שיא הטכנולוגיה.

Electrified

New member
לכל החכמולוגים

אני רוצה אוטו לשבוע...משהו לקרוע אותו ולזרוק. סתם כי משעמם לי...זה הכול...ובגלל זה אני מחפש משהו זול כי אני לא מתכוון להשקיע באוטו שאני הולך לזרוק...לא ממש אכפת לי אם היא שמורה או לא כל עוד היא זזה (ולא מעורב בזה בן אדם שדוחף אותה).

redroze

New member
רציני כדאי לך להשכיר אותו

יצא לך הרבה יותר זול וגם תוכל "לקרוע" רכב חדש ולא ישן שבקושי זז . . . .

© DrorZi

New member
1000 שקל טוב ../images/Emo35.gif

תסתכל בהודעה שצורפת אליה.
דרור זי, סוחר מתחיל.

למעלה