סיטי-סיטי, פרק 2...

simi kaTan

New member
אמרתי...

שאני מדבר על האופן שהסימסיטי מתנהג,ולא אמרתי בקשר לסיפור. תלמד לקרוא קודם את הנאמר. כשיש מובטלים,זה אומר שיש לך הרבה אוכלוסיה,שחלק ממנה לא יכול לעבוד כי יש כל כל העבודות תפוסות ואין יותר מקום לעבודה בעיר.חקלאות,היא טובה בתור התחלה,אבל כשיש לך מטרופולין ענקי,חקלאות ממש לא נחוצה.אלא אם כן אתה רוצה לבנות יישוב קטן שעיקר עיסוקו היא חקלאות,זה כבר סיפור אחר. ואתה ממש טועה-קודם כל נתחיל בזה שלאישיות הזאת קוראים השר שאחראי על היבט עירך ועל מה שהיא מציעה [בין עם זה מסחר או תעשיה].עכשיו,לפי מה שאתה מנסה לומר בזה שאי אפשר להיתעלם ממנו-אתה טועה,ובגדול.אפשר גם אפשר.הוא לא יכול לעשות לך כלום,רק לייבב ולתת לך עצות פה ועצות שם. אתה ראש העיר,ואתה המחליט הרישמי לאן תוביל את עירך.לשר הזה אין שום סמכות להחליף את תפקידך.הוא רק נותן לך עצות,זה הכל. מקסיס תקעו לך מספר דמויות ממוחשבות כדי שתדע איך לשחק,ומה כדאי לך לעשות לעירך.תאמין לי,שכשאני בונה עיר,אני כלל לא מקשיב להם,ולמרות זאת אני צובר ניסיון של שנים על איך לבנות עיר נקיה ומטופחת. חוץ מזה,שהדמויות האלו רוצות כל הזמן רק לבזבז כספים מיותרים על כל מיני דברים.לכן אני לא סומך עליהן.

simi kaTan

New member
אתה רואה בונגלו../images/Emo35.gif

אין לך מה להגיד

K I L O

New member
המשך ודחוף-דחוף../images/Emo70.gif מה אתה../images/Emo27.gif

נורמלי
אף פעם אל תשאיר את הקורא ביותר מדי מתח
הסיפור שלך ממש מדהים
אני כבר ממש מצפה לפרק השלישי

simi kaTan

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתשמיך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והערה קטנה-אל תפתח שרשור חדש כשאתה כותב פרק חדש.תכתוב את הפרק החדש בשרשור שכבר פתחת לפרק הקודם,כי זה סתם מציף את הפורום. נ.ב-תמשיך!

yolm

New member
תודה על העצה (וגם...)

אז אני לפחות אפתח שרשור חדש לפרק מסוים כשכבר אני לא אוכל להקפיץ את השרשור להלן...

yolm

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שבנתיים הגיב../images/Emo70.gif

תודה רבה לכל מי שהגיב לי עד עכשיו בשני הפרקים הראשונים
התגובות שלכם עושות לי חשק לכתוב עוד ועוד וזה פשוט נהדר
רבה

K I L O

New member
שאלות על סיטי-סיטי:

הסיפור ממש ממש ממש (X1000...) אבל לא הבנתי כמה דברים: 1. למה רן כהן רכש 95% מהאדמה בחצי השני
מה הוא חשב שיצא לו מזה ולמה בעקבות זה הוא ורון ברימור הפכו להיות חברים וניהלו את העיר
2. לא ממש הבנתי למה רון ברימור רוצה לרצוח את דני? 3. כתבת בהקדמה שתהיה דמות שאנחנו נבחר. אז מתי נבחר אותה
תודה ואני מקווה שתמשיך לכתוב

yolm

New member
תשובות...

1. כשאדם מיליונר הוא לא רוצה רק לבזבז, הוא רוצה לנצל את כספו במשהו טוב כדי שכספו ימשיך לזרום אליו, לכן כנראה, רן כהן רכש 95% מהאדמה בחצי השני. כנראה בגלל שרכש כמות כל כך גדולה מהאי, רון ניצל זאת וביחד הם נהלו, הרי כך רון יכול לנהל יותר טוב את האי כשיש לו משהו שרכש את רוב אדמות האי. 2. רון רוצה לרצוח את דני כי הוא חוש שדני יודע שהסיפור על האי הוא נכון. הסיפור על האי הוא באמת נכון למי שעוד לא הבין. כדי שדני לא יספר זאת לשאר התושבים הוא רוצה לרצוח אותו, אחרת המצב הכלכלי שלו ושל המדינה כולה ירד (הרי האי סופח למדינת ישראל). 3. את הדמות אני אתן לבחירה בהמשך. תודה רבה ששאלת
רק תזהר שאני לא ארצה לרצוח אותך, כי נראה לי שאתה יודע יותר מדי (
)...

Hermione66

New member
ברורר!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוהבת רצחים
בסיפור שלי ("המכשף") מישל,התינוקת,נחטפה

למעלה