סיטי-סיטי, פרק 2...
היי לכולם
קיראה מהנה
ולמי שלא הספיק הנה הקישור להודעה של הפרק הראשון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67888915 סיטי סיטי – פרק 2 ╣═מדבר אחד חששו האנשים אם יגורו באי – מה יקרה אם באמת הסיפור על האי הוא נכון הוא לא?═╠ מדינת ישראל קבלה פיקוד על האי לפי החלטת האו"ם. עכשיו כל מה שנשאר לה לעשות הוא להתחיל להכניס אנשים. רון החל ליישם זאת מיד ובנה מיד בתחילה את שטחי המגורים המתחלקים למעמד הנמוך, הבינוני והגבוהה, כאשר בניהם שורצים מבנים של בתי חולים ומרפאות, בתי ספר ומכללות, משטרה ובתי כלא, מכבי אש ומרכזיות, קניון אחד ותחנות אוטובוס. כבר בצד השני של האי היה ניתן להבחין כי מתחילים לבנות מפעלים ומפתחים את התעשייה והחקלאות. אדם בשם רן כהן שגר במעמד הגבוהה, הוא מיליונר שרכש כ-95% מהאדמה בצד השני של האי כדי לפתח את החקלאות והתעשייה. בשל כך התחבר עם רון ושניהם ניהלו בצורה מסוימת את האי. לאחר מספר שבועות, הוכפל מספר האוכלוסייה פי 5! ביניהם, עבר לגור דני שחר שהוא אחד הכתבים הטובים ביותר של ערוץ 2. לאחר מספר שבועות נוספים היה צריך דני לפגוש את ראש הממשלה שהפך להיות גם ראש העיר של City-City (כך נקראה העיר שבאי). "שלום לך ראש הממשלה וראש העיר." אמר דני. "שלום גם לך." אמר רון. "אני אתחיל מיד בשאלותיי: מאחורי האי שעליו בנית את העיר ואתה עדיין בונה, יש מעין סיפור שחלקם אומרים כי היא לא נכונה וחלקם כן, אפילו חוקרים. אתה לא חושש מזה?" שאל דני. "אני חושב ש..." רון רצה לענות, אך נקטע בידי רון:" אתה לא מפחד מכך שאלפי אנשים ימותו רק בגלל האי הזה?". "קודם כל, האגדה הזאת היא סתם קשקוש שכנראה ילד בן 5 המציא אותה. העיר מאוד מפותחת והספיקה לאכלס כבר בשמונה שבועות כ-13,200 תושבים שזה מספר יפה מאוד. סיטי-סיטי כבר הפכה להיות עיר רשמית ומכילה תושבים מכל העולם." רון ניסה לשנות נושא משאלתו של דני ולכן החל לדבר על דברים אחרים. הראיון נמשך עוד ועוד, אך לפתע נכנס אדם אשר לא מוכר לדני, היה זה רן ורון הכיר ביניהם. "אני מצטער, יש לי פגישה חשובה. תודה רבה על שאלותיך." אמר רון וליווה את דני לכיוון היציאה. "תודה לך." השיב דני והחל ללכת לכיוון היציאה. כאשר רון סגר את הדלת שלו, ציטט דני לשיחתם של רון ורן כי כשיצא, שמע אותם מדברים על משהו. "הוא יודע יותר מדי. הוא בטוח יודע שזה נכון." אמר רון לרן (הכוונה הייתה לדני). "אנחנו צריכים לרצוח אותו כדי שלא יספר לכל העולם. אנחנו מאכלסים כאן אנשים רבים.". דני נבהל כששמע זאת וברח משם מיד... ▐המשך יבוא... מה יהיה גורלו של דני ומה דני יעשה עם מה ששמע?▌
היי לכולם