סיטי הול

tygger

New member
הממ, לפי התגובות הרבות אני מניח ש

לא מה היה שם בכלל ביום חמישי? מופע של שרל´ה שרון? שירה בציבור עם יונתן המשבית? אההה! אני יודע! אחרי כוורת חוזרת כוורת נשארת כוורת מיותרת וכוורת בוערת, להקות אחרות גם רצו קבלו את ! הופה הי!
האיחוד

gilshl

New member
ומה עם הסיבוב החדש של בנזין בכינויו

"בנזין 98 נטול עופרת משופר".

tygger

New member
לא לא לא, זה הצירוף שלהם

כוורת ובנזין ביחד כוורת בוערת! אתה לא עוקב איש. אבל אני עדיין מחכה לשלישיית גשר הירקון שיוציאו את האלבום המשותף "קופצים מהגשר" (סוף סוף)

Rגמן

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

נדפקה לכם הקופסא לגמרי! אם כבר אז מתי ישובו נוער (נדרס) בשולים?

gilshl

New member
אחי השריד היחיד מהשלישיה זה יורם

גאון ואני לא מוכן יותר לשמוע אותו עד שהצלחתי להפטר ממנו 30 שנה המאנייק הרדים פה אנשים סןף כל סוף הם התעוררו

tygger

New member
אני עדיין זוכר את סרט המופת

"מבצע אנטבה" (זה מהתקופה שכל הסרטים בארץ היו על מלחמות...) פשוט סרט ענק. אני עדיין זוכר את המשפט שהביא לי ברבות הימים תקווה. "הוא מת" תראה, כולי תקווה ואמונה שלמה...

gilshl

New member
כן איזה משפטים כשאני חושב על המשפט

זה "כמה ביצים?" וגם "כמה שיש" כן אלה משפטים שנחרטו בליבי ועד היום פשוט סימנו לי את נתיב חיי

Rגמן

New member
ואללה?

אצלי זה היה הסרט של יהודה ברקן שגרם לי לבכות. "למה ישבתי וראיתי אותו?"

tygger

New member
כן גם אצלי.

הם עד היום מסמנים שזה הזמן להחליף ערוץ...

Rגמן

New member
כן, הסרטים האלה מה זה היו גרועים

אנשים רואים אותם עד היום בגלל שהם כאלה גרועים. סרטי סטיגמה אני אוהב לקרוא להם. סרטי בהם תמיד הפרסי קמצן ומדבר במבטא דפוק כמו יוסף שילוח. המרוקאי עצבן, והפולני חנון.

tygger

New member
תראה,

תשמע, תבין... אתה לא ממש שרירי חסון ושזוף... אז למה לשאול? חוץ מזה מה אתה ישר קופץ?

שנים שלא ביקרתי חזרתי יש מלחמה

מה זה אני חייב להיות שרירי חסון ושזוף כדי להיות קוללללללללללללל אחי טעות קול אפשר גם בלי זה כי מה שתארתה זה יצור חסר בינה שכל היום מסתובב לו בסביבה הביתית שלו חוף הים (אני מנסה להשמע כמו תוכנית טבע בערוץ 8) יצור שהציוויליזציה פסחה עליו וגם האבולוציה לא השפיע משהו

בואנה למי קראת ארס י@@@@@$$%^&**))(

ועוד כמה &&&&&&)))(&^%%$## רגע רגע עוד קצת $$@!#!#!@#%^^%&&*& זהו

למעלה