סיטי הול..

kiCkiC

New member
סיטי הול..

כל כך הרבה עליות וירידות בפרק 17, דרמה מעולה וככל שהפרקים מתקדמים הם רק הופכים יותר ויותר טובים
אה כן, הפרק מוכן...

lim55

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אה כן.... תודה!!!!!!
הורדתי כבר שני חלקים.....יוהווווו!!! הם יורדים מהר הפעם...

lim55

New member
דברתי מהר מדי....

הקצב הפך לאיטי...קיוויתי לראות את הפרק לפני יי-סאן. נראה אם אני אספיק... בכל מקרה, תודה ענקית!!!! נעמי ומורן, 사랑해!!!!

Verona04

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

טוב, כרגע סיימתי את הפרק, ואני במצב של "גולה בגרון"
....למה? בגלל המבטים המודאגים של ג'ו גוק כשהיא היתה בחקירה, בגלל הבכי קורע לב של מי-רה, ובגלל הדמעות של ג'ו גוק.....
ובנוסף לכל זה, השירים המעלפים שמלווים את הקטעים המרגשים... אחח,בסוף הצליח ל-2 ה-
האלה, אה.....

7han

New member
תודה ראיתי את פרק 17 וואי איזה כאב

כפרה הוא אוהב אותה כבר קשה לי לחכות לפרק 18 תודה בנות על כול המאמץתמשיכו לתרגם המוןן נשיקות וחיבוקים נעומי מורן אתי מישעוד מתרגמת אוהבת אותכן תודה על הכול

giligil11

New member
חנשו מתוקה שלי

רואים שחזר האינטרנט תודה לאל, הילדים לא מפסיקים להחמיא לך, היה כיף לראות אותך ואת המשפחה ואני מקווה שנרבה להתראות. לגבי פרק 18... בדרך.

7han

New member
נעומי תודה

מאוד שמחתיי להיפגש איתך הילדים שלך מקסמיים היה כיף קיבלת מחמאות מחמתי מהילדים גם בעלי מאוד שמחתי למרות שהיה תקלה מעצבנת בחשמל אבל לאנורא ניפגש שוב אני מאוד מקווה היה כיף מחכה באמת לפרק 18 ממש מחכה הסידרההזאת פשוט מהממת

למעלה