סיטונאות?

שירז פ

New member
סיטונאות?

שלום לכולן,נעים מאד.. שמי שירז ואני תכשיטנית. תהייתי היא כזו- פנתה אלי פורטוריקנית חביבה ושאלה האם אני מוכרת בסיטונאות. (באופן כללי- אינני יכולה לספק כמויות מסחריות, גם אין באפשרותי לתמחר בהתאם, אבל עלה בדעתי שהזמנות בסדר גודל של, נאמר, כ-30 פריטים בחודש, אני אשמח לשקול) בתור התחלה היא התענינה במספר פריטים (סך סכומיהם כ- 400$) -כמה אחוזי הנחה עלי לעשות על סכום כזה? -כמה על יותר,למקרה שתהיינה הזמנות נוספות? -ע'ח מי המשלוח? אשמח מאד מאד לקבל לשמוע מכן. תודה, שירז

joy2c

New member
סיטונאות

שלום שירז להזמנה קטנה בסדר גודל כזה לא יותר מ10%. איזו הנחה תיתני לה בהזמנה שניה ושלישית זה כבר תלוי במספר הפריטים כמובן . 20% תמיד צריכים להיות מחושבים בתמחיר שלך למקרה שאת מתכוונת לשווק ע"י גורם חיצוני. כך %20 זה כמו לשלם עמלה בעצם וזה ממש המקסימום. לגבי המשלוח-חבילה אחת של מספר פריטים מוזילה את עלות המשלוח כמובן. אבל מצד שני את אמורה לשלם על רשומון יצוא... אני הייתי מחייבת אותה על המשלוח ומציינת כי בהזמנות הבאות לא תחייבי אותה על משלוח בהזמנה בסדר גודל של(מה שתבחרי). בהצלחה

שירז פ

New member
תודה רבה ג'וי

עזרת לי מאד, מקווה לצבור מעט נסיון ולתרום בעתיד הקרוב..

crit

New member
על אחוזי ההנחה

רק את יכולה להחליט מתוך ידיעה וחישוב של מה היו ההוצאות, זמן עבודה ומהו הרווח שלך. קונה סיטונאי מצפה ל-30% הנחה כדי שיוכל גם הוא להרויח. באשר למשלוח, אותו כנ"ל; צריך להיות מחושב כחלק מההוצאה (שלך או שלה) שיאפשר להרויח בסופו של חשבון. נכון שמכירה סיטונאית מאד מפתה אבל אם לא הרווחת כראוי, בשורה התחתונה, לא עשית כלום

joy2c

New member
רשימון יצוא

רשימון יצוא הוא טופס שאמור להיות מצורף לכל משלוח של תכשיטים לחו"ל אבל כיוון שהמציאות בשנים האחרונות השתנתה עקב ריבוי עסקאות אינטרנטיות,הוציא משרד האוצר הנחיות חדשות המאפשרות הוצאת רשומון יצוא חודשי מרוכז. מבדיקות מעמיקות שעשיתי בנושא בקרב עשרות תכשיטנים אף אחד מהם לא מוציא רשומון יצוא על פריטים בודדים אבל מקפיד לרשום על המעטפה Goods או Gift http://ozar.mof.gov.il/customs/yetsu161210.pdf

שירז פ

New member
מכך חששתי..

קשה לי להאמין שישתלם לי לספק סחורה בהנחה של 30% תודה רבה על ההכוונה

למעלה