סיטואציה שהיתה.

mayakol

New member
היא לא יודעת אבל

אחרי שגם חיפוש עצמי וגם ליאור אמרו משהו, היא נוטה להקשיב להם מאשר לצניעות שלך.

../images/Emo3.gif

מה הקשר לליאור ולחיפוש? אני אומרת כי אותך אני כן מכירה יחסית חגי ראיתי אותך, יצא לי לקרוא הודעות שלך וזה הכל. ואני לא מאמינה לאנשים שמצטנעים, אני תמיד בודקת למה זה, והרוב זה אנשים טובים שמנסים להחביא. זה הכל

טיפוסית

New member
לא נורא

טוב, אבל עדיין רעננה זה לא מקום של שכונת מצוקה אלא של עשירים ועורכי דין. ולא נראה לי שהם רצו להסתכל עלייך, פשוט לא הייתה להם ברירה

אם אעבור לרעננה אחשב בעיניך עשירה?

לא הבנתי את ההקבלה. בכל מקרה - בהחלט חושבת שאת טועה ולגבי חגי- לטעמי הוא כן

liaD15

New member
קיצר ...

האיש "הזר" היה ליאור? והוא באמת הציג אותך ככה?
נחמד...(לא הייתי חושב על זה בעצמי)

טיפוסית

New member
אני אנסה להסביר

רעננה זה מקום שידוע באנשים העשירים שגרים שם. ובקשר לחגי- יש לי שתי סיבות לחשוב שהוא עשיר(ואני לא אחשוף אותן אלא אם הוא מוכן) ולמה שאני לא אאמין לחברו הטוב שטוען שהוא מכוער. אבל היופי האמיתי הוא חיצוני וכדי להראות שאין לי שום דבר נגד חגי ושאני אוהבת אותו כמו כל יהודי(כן, בטח...)- הנה הוכחה (אני אור שמש)

טיפוסית

New member
תפסיקו להיות רצינים

זה היה בסתם........ לא התכוונתי וברור שהיופי האמיתי הוא פנימי.

אושרה1

New member
חגי מה עשית בקרית שמונה?

בס"ד ומאיפה כולם יודעים שאת החתיך? אושרה

חָגָי

New member
ק"'ש?

גרתי שם 5 שנים. סבתא שלי גרה שם. דודים שלי גרים שם. החברים הכי טובים שלי גרים שם. להמשיך? זה מה שעשיתי שם. לעניין השני אני מעדיף לא להתייחס כי הוא משולל כל יסוד.

nO FIR

New member
תרגיע חביבי...

1.אפתח ואומר שאני מסניף מרכז-בק"ש 2.אני הייתי בסיטואציה שכתבת כאן... 3.זה היה באמת מצחיק 4.אל תיקח לב...אנשים לא באמת חשבו שאתה ילד מצוקה 5.אם אתה רוצה אני מוכן לתלות שלט בסניף שיבהיר את זה לכולם... 6.ליאור הוא תותח על אז תרגיע.... 7.השטויות האלה - הופכות את ליאור למלך....

חָגָי

New member
כן?

יש כאן שירשור על כינויים וזהויות. אז מי אתה? או שאתה מעדיף להתחבא?

nO FIR

New member
מי אני?!

1.גליה .... 2.את באמת לא יודעת מי אני???????? 3.קשה להאמין... 4.תנסי שוב...... 5.אוווו-ידעתי שתגיעי לזה לבד....

mayakol

New member
אפשר לשאול אותך שאלה?

1.למה 2.אתה 3. כותב 4. כל 5. דבר 6. בצורה 7.כזאת? 8.כאילו 9.זה 10.קצת 11. מוזרררר...

חחחחחח אופיר...

1.אופיר.... 2.בטח שאני יודעת מי אתה ועליתי על זה אח"כ בעזרת הדסה. 3.כבר קל להאמין? 4.ניסיתי והצלחתי. 5.לא ממש הגעתי לזה לבד
6. למה אתה תמיד ממספר את ההודעות שלך?????

nO FIR

New member
סניף מרכז ק"ש

1.לפחות תודה שיש לנו אחלה סניף 2.יש בו אחלה פעולות ערב שבת... 3.אנשים סבבה 4.מדרכים מעולים[את שרייר ובלדב אתה כבר מכיר...] 5.והומור לא רע בכלל................................ 6.נווווווו-תודה כבר............

למעלה