מה הקשר לליאור ולחיפוש? אני אומרת כי אותך אני כן מכירה יחסית חגי ראיתי אותך, יצא לי לקרוא הודעות שלך וזה הכל. ואני לא מאמינה לאנשים שמצטנעים, אני תמיד בודקת למה זה, והרוב זה אנשים טובים שמנסים להחביא. זה הכל
רעננה זה מקום שידוע באנשים העשירים שגרים שם. ובקשר לחגי- יש לי שתי סיבות לחשוב שהוא עשיר(ואני לא אחשוף אותן אלא אם הוא מוכן) ולמה שאני לא אאמין לחברו הטוב שטוען שהוא מכוער. אבל היופי האמיתי הוא חיצוני וכדי להראות שאין לי שום דבר נגד חגי ושאני אוהבת אותו כמו כל יהודי(כן, בטח...)- הנה הוכחה (אני אור שמש)
גרתי שם 5 שנים. סבתא שלי גרה שם. דודים שלי גרים שם. החברים הכי טובים שלי גרים שם. להמשיך? זה מה שעשיתי שם. לעניין השני אני מעדיף לא להתייחס כי הוא משולל כל יסוד.
1.אפתח ואומר שאני מסניף מרכז-בק"ש 2.אני הייתי בסיטואציה שכתבת כאן... 3.זה היה באמת מצחיק 4.אל תיקח לב...אנשים לא באמת חשבו שאתה ילד מצוקה 5.אם אתה רוצה אני מוכן לתלות שלט בסניף שיבהיר את זה לכולם... 6.ליאור הוא תותח על אז תרגיע.... 7.השטויות האלה - הופכות את ליאור למלך....
1.לפחות תודה שיש לנו אחלה סניף 2.יש בו אחלה פעולות ערב שבת... 3.אנשים סבבה 4.מדרכים מעולים[את שרייר ובלדב אתה כבר מכיר...] 5.והומור לא רע בכלל................................ 6.נווווווו-תודה כבר............