סיטואציה שהיתה.

חָגָי

New member
סיטואציה שהיתה.

עמדתי לי בערב בחוץ, ושוחחתי לי שיחה נעימה עם שני חברי משכבר הימים. השיחה קלחה לה (לאיטה?) עד שהגיע איזה בחור מופרע (נפשית?) כרוח סערה ומשאלה בפיו: "שמישהו מכם יבוא שניה, אני צריך אותו למשהו ממש קטן" ועשה פרצוף כזה של מסכן. כמובן שחברי הטובים מיד נידבוא ותי למשימה שלאחר מכן התברר שאני צריך להציג משהו ואף אינני יודע מה! בקיצור, הושיב אותי אותו בחור נחמד(?) על כסא באמצע אולם שוקק אנשים כשאין לי תעסוקה מבצעית בשביל עצמי ודרש ממני לחכות עד שיקרא לי ונעלם מאחורי פרגוד. התחלתי ממש לפחד ולרעוד בכל חלקי גופי, אל אפי' לא יכולתי להראות זאת אל מול פני ההמון הזר הנועץ בי מבטים. פתאום הופיעה יד וסימנה לי להכנס אל מאחורי הפרגוד. נכנסתי. ופתאום הבחור המופרע-נחמד מתחיל לדבר: "שלום! אני אבי וזה מאיר (מצביע עלי). מאיר גר בשכונת מצוקה (הי! אני בכלל גר ברעננה!) ואני חונך שלו בפרוייקט מטעם בנ"ע. וכו' וכו'.." ואי! אני מזה התביישתי, ועוד אחת מהילדות שם קראה לי בדואי, מ'זה נעלבתי. אח"כ הוא שוב הושיב אותי באמצע האולם ואמר לי לחכות שוב, אותו התסריט חזר על עצמו (לא לפני שסגרתי רבע שעה בחיכוי וציפוי לאותו האיש). והנורא מכל: כשחזרתי להיכן שעמדו חברי (משכבר הימים)הם נעלמו! בעסה. הקיצר, ליאור, לפני שאתה ממרר את חייהם של אנשים תמימים תחשוב קצת! ועוד משהו: אם נעלבת/נפגעת/ערכת בעקבות כך חשבון נפש/קפצת מצוק/כד', מצטער. זה היה ממש בכוונה.

חגי על מה אתה מדבר?../images/Emo12.gif

האם הסיפור שכתבת הזוי או שהתרחש במציאות? ומה הקשר לליאור? אם החלטת לשתף את כולם נראה לי שמן הראוי שגם נבין על מה אתה מדבר? או שמדובר בחיסול חשבונות????

mayakol

New member
../images/Emo24.gifחיפוש...

התלבטתי אם לפתוח הודעה חדשה או לא (ואת רואה מה החלטתי בסוף
)... אז רק רציתי לומר שהיית חסרה פה!!! וגם שרשמתי לך משהו שהיית צריכה לקרוא בשירשור האחרון שהיית שותפה בו, אבל הוא נמחק לו משום מה (כנראה מחוסר עניין לציבור
)... טוב, המשך יום נעים ושנראה אותך פה יותר, שומעת

mayakol

New member
טוף, מה שכתבתי לך לא היה עד כדי כך

חשוב. אבל בכל אופן אני חושבת שיהיה נחמד לחזור על השירשור ההוא, שפתחת ביום המפגש (כן, ההוא שנמחק לו), אז אני מציעה שתחזרי שוב על השאלה ששאלת אז, את אותם אלו שלא הלכו למפגש. נראה לי שהיא עדיין אקטואלית ומעניינת. ואז גם תהיה לי הזדמנות, באותו שירשור בדיוק, לחזור על מה שכתבתי אז.

חָגָי

New member
הסיפור ממש לא הזוי

הוא קרה באמת. בשבת. בסניף ק"ש מרכז. עלם החמודות הוא ליאור. ו-כן. זה חיסול חשבונות אישי.

חָגָי

New member
כן השבת הזו

בסניף שלך, מתחת לאפך! ואח"כ אומרים שכל העולם שתק בשואה...

איך זה יכול להיות????

אתה יכול להגיד לי מתי? ידוע לי על מישהו שקוראים לו חגי שהיה שם השבת...אבל לא נראה לי שזה אתה... הוא נדמה לי רק נדמה לי מנהריה....ואתה מרעננה... א שאני מבולבלת... אתה מכיר את אוריאל בלדב וזהר שרייר?

חָגָי

New member
כן. זה אני.

עברתי דירה. אם תסתכלי למטה תראי שכתוב בחתימה שרייר המלך - זה הוא.

טיפוסית

New member
ממממממממממה?

קודם כל ברור שאתה לא משכונת מצוקה(ברעננה גרים עשירים). אתה בטוח שלא המצאת את הסיפור הזה? הדמיון שלך עובד שעות נוספות? מה רע בלעזור למישהו שכל מה שהוא רוצה שתעשה אותך מסכן?

חָגָי

New member
הממ..

לא צריך להיות משכונת מצוקה כדי להיות עני... הרע בלעזור למישהו שכל מה שהוא רוצה שתעשה אותך מסכן זה בדיוק הקטע של לעשות את עצמי מסכן. סתם. מה שהעיק זה שחיכיתי כ"כ הרבה זמן אל מול עיניים זרות שננעצות בי (חתיך שכמוני.. אלק.). ליאור...

חגי אני שוב מבקשת שתבהיר את הנושא

סיפור הזוי או לא הזוי??? אקח את הסיכון ואתייחס לזה ברצינות ויותר גרוע אתייחס לזה בתור אמא ה ש ת ג ע ת
!?!?!? למה ללכת אחרי מישהו שאתה לא מכיר? למה לעשות משהו שאומר לך איש זר? זה יכול היה להיות מאוד מסוכן? אולי תסביר לי ?????? ונ.ב- אתה באמת חתיך
(הזכרתי כבר שאני לא מתעסקת עם ילדים?:))) )

חָגָי

New member
לא.

הוא לא הזוי, והאיש לא היה זר! זה היה ליאור שמירר את חיי! וגם כן! השתגעתי.. אבל זה היה כ"כ מזמן.. ועוד משהו.. לא לפרסם עלי פרטים שעלולים להציק לי בעתיד... ותודה על המחמאה!

טיפוסית

New member
אני לא מאמינה

לזה שאתה חתיך... כי יצחק חברך משכבר בימים אמר שאתה פשוט לא!!! ואני אקשיב לו

למעלה