סיטואציה משעשעת

ישראלית

New member
סיטואציה משעשעת

אני וחברי לחיים נכנסנו למחלקת גינון בחנות גדולה מהחנויות מסוג "הכל לבית". שאלנו איפה אפשר למצוא כלי גינון מסויים, ואחד העובדים מיהר לייעץ לנו על פירמות וסוגים של כלי גינון. הקטע המשעשע היה, שהוא דיבר כי הזמן רק אל החבר שלי - כל הזמן הוא פנה אליו ואליו בלבד. זה היה משעשע כי אני זאת ששאלה את השאלה, אני חיפשתי את כלי הגינון ואני המומחית בגינון מבין שנינו. אני עוסקת בגינון יותר מהחבר שלי ומבינה בגינון יותר ממנו. האם זה נראה לעובד החנות משהו שהוא לא מעלה על דעות - שהאישה היא זו שתתעסק עם הגינה? אגב, הוא נראה די המום כשהטלתי וטו על כלי מסויים ונימקתי למה לא כדאי לנו לקנות אותו... כשחיפשנו דירה, לעומת זאת, שמתי לב שסוכנים ובעלי דירות כם פונים אל שנינו, ואפילו עושים העדפה הפוכה - חלק מהם גם אלי יותר, לפעמים אפילו דיברו רק אלי והתעלמו מנוכחותו של החבר שלי. האם נראה סביר יותר שהאישה היא שמחליטה בענייני תנאי דיור ושכר דירה? חוויתן/ם סיטואציות דומות?

הו בודאי, ברוכה הבאה, יום יום ../images/Emo13.gif

לפני כמה שנים ניסיתי למכור מכונית. פירסמתי מודעה בעיתון, ועניתי לטלפונים עליזה ומרוצה כשבידי פתקה ועליה שלל הפרטים שעלולים להדרש, מניסיוני. אלא מאי? תשעים אחוזים מהשיחות היו קצרות מאד. קונה (בזכר! בסגול?): "שלום" אני: "שלום" קונה: "אבא שלך בבית?" אני: "אבא שלי בבית שלו, ואני בבית שלי, אפשר לעזור לך?" קונה: "אז בעלך בבית?" אני (מאבדת את הסבלנות): "איך אני יכולה לעזור לך?" קונה: "זה בקשר למכונית" אני: "מצויין! מה היית רוצה לדעת?" קונה: "מתי בעלך יהיה?" אני:
"אין לי בעלים, ברחתי מהמכלאה. אתה רוצה לקנות אוטו?" קונה: "שלום" היה סימפטי.

קרנינה1

New member
זה מזכיר לי,

שכמעט בכל פעם שמתקשר/ת מאן דהוא לביתי, בנסיון למכור לי שירותים כלשהם (טלוויזיה בלווין/כבלים, מנוי לתיאטרון, חיבור לרשת), פונים אלי בתואר רבים - "אצלכם", "יש לכם", "אתם". כאילו אינם יכולים להעלות בדעתם אשה החיה בגפה ואפילו מסתדרת לא רע, מפרנסת את עצמה, שתהיה מעוניינת בפינוקים מסוג זה (אולי היא צריכה להתחתן קודם כדי להפוך עצמה זכאית להם? - אוקיי, בצחוק בצחוק. ועדיין, לא נראה לי מקרה).

למעלה