סיטואציה מוזרה

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך
"חרב" =

"איום" ושניהם במרכאות הרי סיכמתם שאם יהיה מעיק או קשה תאמרי וזו ה"חרב" שמרחפת מעל

מצוטטת

New member
אני אשמע מוזרה

אם אכתוב לך ..... שאת אכבר אמיצה תגידי
אבל בכל זאת....... זה יופי שאת מחוייכת ומשועשעת...... לא רוצה להרוס ת'שימחה אבל אל ת'שכחי לשמור ת'עיינים פקוחות לרווחה... אה
נו מה לעשות מצוטטת לא מחבבת חוסר סימטריה... מרובעת או לא?

ophra

New member
ואיפה יש סימטריה יקירה?

בשום מערכת יחסים, חברית או זוגית אין סימטריה מלאה אני מזמן הפסקתי לחפש אחריה ואפילו לא רוצה בה יותר (החיפוש אחריה מזכיר לי את ה"תכשיט" שהיה מודד כל הזמן... הכל) אני, מאידך, מחפשת "רווח" לא רווח חומרי כמובן וכרגע - הסידור הזה בהחלט רווחי עבורי
נעים לי שיש מישהו בבית נחמד שיש עם מי לקשקש אפילו עבור מי להכין כוס קפה בערב במיוחד כשזה לא כי אני חייבת אלא כי אני רוצה. ואומץ...
אכן נדרש בהתחלה כדי ללכת על זה וגם השארתי לי פתחי-מילוט אם יהיה צורך אבל הופתעתי לגלות שהם מיותרים לפחות בינתיים
אבל הם עדיין שם, הפתחים, אל דאגה. עפ
(מזמזמת את ירמי קפלן: "כשאת מודדת דדת דדת כמה אני נותן, תראי מה אני נותן, רק אז תחליטי, כמה תתני לי חזרה")

blonda3

New member
גם אני פתוחה להצעות כאלו../images/Emo24.gif

נשמע אחלה של דבר. הלוואי ומישהו היה בא לגור אצלי, כדייר משנה. נשמע ממש נחמד.

האלי

New member
יופי עפרה

אלופת העולם בלרמות את עצמך... טוב אולי אני קצת קשה איתך בהגזמה, אולי את לא אלופת העולם רק סגנית שניה או שלישית... אבל מקום בצמרת... ואם אני טועה, מקסימום תשנאי אותי שבוע. שווה לי בשביל לשאול אותך את מי את מרמה? שלך, האלי.

ophra

New member
לומרמה אפחד ../images/Emo3.gif

לא אותך לא אותו ובטח לא את עצמי. אני מספרת את האמת, כל האמת ודבר פרט לאמת בנוגע לאיך מרגיש לי עכשיו. לא יודעת מה יהיה בהמשך אולי עוד שבוע זה כבר יעלה לי על העצבים ואני רק ארצה שהוא ילך כבר.... ואולי לא. אולי יהיה לי עצוב וריק כשהוא יעזוב ואולי לא. אני לא יודעת לנבא. במיוחד לא את העתיד. והאלי - אני לא שונאת אותך אבל בהחלט כועסת ...... (זה במקום לכתוב את מה שיכולתי לכתוב כתגובה באותו מישור. אני מאמינה שתדע להשלים לבד) עפ

למעלה