סיטואציה מוזרה

DogsPCI

New member

Miss Julia

New member
לא. אני רואה את זה בתור זלזול וחוסר כבוד

אתה יודע שהבחורה מתארגנת ואולי אפילו כבר יצאה לכיוון, ואתה לא טורח לעדכן שאתה מתעכב...
מה אם אני לא הייתי מתקשרת????

Miss Julia

New member
תשובה

שלח הודעה שהוא מתנצל ושהוא מתבייש בעצמו, ושהוא מכבד את רצוני לנתק.
אמרתי לו שמבחינתי הוא שרוף ושיהיה לו בהצלחה עם מישהי אחרת.
אני מעדיפה להיות לבד, ולא להתחיל קשר בצורה עקומה שכזאת.

בואי נגיד ש...

המקרה הזה נפל לך מהשמיים....
חתיכת סולם סיפק לך.
אכן לא לעניין מה שעשה, אבל אני לא קונה את זה שזו הסיבה שהוא "שרוף".
&nbsp
בהצלחה בהמשך.

איפה כל אלו שמחפשות בגבר חיבור ואהבה למשפחתו לחתונה?

כשזה מגיע על חשבונכן (ועוד כאישה זרה עוד לא נפגשתם עדיין) זה לא זה, הא? האמת הוא בטח נהנה יותר מלדבר עם האחיין.
עשית חישובי מס אם כדאי לראות אותו בכלל ובסוף התברר שאת בעצמך לא היית כל כך בסולם העדיפויות שלו, מראה כמה יעיל כל ההתחשבונויות האלו.

DogsPCI

New member
תשמע בנימין...

מצד אחד אני הרבה פעמים מבין את הכיוון שלך, אבל מצד שני אתה לוקח את זה קצת יותר מידי קדימה/ימינה/שמאלה...
&nbsp
לא שאני מתלונן, אני רק מנסה להבין אותך ואולי שתבין אותי...
&nbsp
אז ככה, מצד אחד ברור שאם אתה קובע לדייט ראשון עם מישהי ושכחת ממנו - אין הרבה תירוצים לעניין.
אני מקווה שתסכים איתי פה, כן? אז הבחור יצא טמבל, ולא שאני אומר שאי-אפשר לסלוח לו או שכן צריך לסלוח לו.
&nbsp
מצד שני, אני מבין אתמה שאתה מנסה לומר, אבל מיכוון אחר לחלוטין. מאיפה הבאת שיקולי מס? אין לי מושג... ופה אני מאבד אותך... הייתי מבין אם היית אומר שגם ככה זה התחיל צולע, ועם התמקדות על חצי-הכוס-הריקה ועל למה "לא", במקום על החצי-המלאה ועל למה "כן"...
&nbsp
אז אשמח כן לנסות להבין אותך, כי באמת אני לא מבין מה אתה מנסה לומר פה, ואם זה מה שאתה באמת רוצה לומר, אז - איך הגעת לזה?
&nbsp
לילה-טוב :).

יש הבדל

בין לאחר בעשר דקות לבין להבריז. אולי דקה אחרי היה מתקשר בעצמו ומתנצל וכו'. ברור שזו הרגשה לא נעימה, אבל זה צעד קצת קיצוני ומעט בוטה יותר מהאיחור שיכל להיות אמיתי.

Miss Julia

New member
אני לא חושבת כמוך MADAM

בנאדם רציני לא יחכה, גם אם התכוון להתקשר, לדקה ה-99 כדי להודיע שהוא מאחר, ועוד במיוחד שאין סיבה מוצדקת לאיחור.
זה פשוט אידיוט חסר רצינות ומזלזל.

אולי הוא רציני ואכפתי לחבריו ומשפחתו

ועד שלא תוכיחי שהוא מעניין אותך יותר מהדציבלים בקול שלו, הוא גם יפסול אותך ולפגוש אותך מראש. נעלבת ולקחת אישי, אבל בקלות מאוד הוא יכל להיות בצד השני. זה קצת אירוני וקצת מצחיק שעשית חישובים ובסוף הוא הבריז. אולי חש שאת לא רצינית בעצמך. הוא התנצל ועשה את שלו. שחררי והמשיכי הלאה עם הלקח. לפגוש את הבן אדם ואם אין לך זמן אז תשארי בבית בלי לוח בדידים האם הוא שווה שעה וחצי איתך...

למעלה