סיטואציה מוזרה

Miss Julia

New member
סיטואציה מוזרה

אני כשבוע נמצאת בקשר עם בחור שהכרתי דרך הפייסבוק, וטרם נפגשנו.
מבחינה חיצונית הוא בול הטעם שלי, מראה גברי מאד, גם התקשורת טובה מאד...אך יש בעיה אחת...אני סולדת מהקול שלו, דיברנו פעמיים בטלפון...יש לו קול מאד צעיר/טיפה נשי אפילו, ואני ממש לא אוהבת לשמוע אותו מדבר, קשה לי מאד עם טון הדיבור.
מעולם לא הייתי במצב כזה, לא יודעת מה לעשות.
תודה לעונים.

רואה 6 6

New member
אז יאללה,תיפגשו

כשנפגשים התמונה משתנה ,אולי גם לרע אבל למה ליהיות פסימיים?יותר סביר שתידלקי עליו אם תתני צ'אנס. אני די בטוחה שזה מה שיקרה.

DogsPCI

New member
מה אפשר לומר? החלטה שלך :)

היום יש שפוסלים על שערה שזזה מהמקום... גברים ונשים, זכותם...
האם זה נכון או חכם? כל אחד ודעתו..
לדעתי - לא.
&nbsp
שיהיה לך בהצלחה הכל מה שתבחרי

מבינה אותך

זה מוזר לראות תמונה, לדמיין איך הוא נשמע, לעשות איזו שהיא תמונה מושלמת בראש ואז... לשמוע קול שמרתיע. קרה לי בעבר, אני מגיבה מאד לקולות.. לא יצא לי מעולם לפסול אדם על סמך קול .. סביר להניח שברגע שתפגשו ותראי כמה אתם מתאימים, פתאום הקול יישמע לך סביר והעניין יהיה לגמרי זניח.

סולדת? קשה מאד.

עזבי אותו וחפשי לך מאצ'ו. הלא זה מה שאת אוהבת.
( ובמיטה, וסליחה על ההערה, את בטח מחפשת מישהו שישלוט בך. איך תסתדרי עם בעל טון נשי? אבוי.)

מאיפה את מסיקה את הדברים האלה?!

המראה שלו הוא של מאצ׳ו והיא אומרת שהוא מתאים בכל, רק הקול שלו מרתיע. מפה ועד להחליט שהיא רוצה דווקא מישהו שישלוט בה??? ג׳יזס.

כמה פעמים יצא לך לומר על בחור

"הוא בול הטעם שלי", התקשורת טובה" באותו המשפט? לימור ציינה בצדק שתמיד תצטייר בראשנו תמונה כמו
והייתה מעשה ידי אומן לגבי הצד השני. השאלה היא אם אנחנו מתעקשים להיאחז באותה תמונה מושלמת - שפשוט לא קיימת.
זה לא שהקול שלו לא נעים לך, כמו העובדה שזה עשוי להביך אותך ברבים, ויש בזה קורטוב של שטחיות.

Miss Julia

New member
עם כל הכבוד...

אתה לא יכול לשים את עצמך במקומי, הקול שלו באמת לא הכי נעים לי, אבל כל פעם שאני מדברת איתו, אני מרגישה שזה משהו שאפשר להתרגל אליו.

תני לו צ'אנס בדייט וככה תדעי שלפחות ניסית

לפעמים הקול בטלפון שונה לגמרי מהקול במציאות, אם נראה לך שמעניין לפגוש אותו- לכי על זה.
מקסימום בזבזת כמה שעות על דייט וסבלת מהקול

&nbsp
אני למשל בעלת קול שונה לגמרי בטלפון לעומת במציאות...
לוקח זמן לאנשים להבין שזו אני

. לי כל הזמן אומרים שאני צריכה לפתוח ׳קו חם׳..

יש אנשים שמהם זה מחמיא ונחמד... ויש כאלה שפחות
קול בהחלט זה לא משהו לפסול לפיו אלא אם באמת אי אפשר לשמוע עוד .

Miss Julia

New member
בסוף הוא התברר כאידיוט גמורררר!!!!!!!!!!!!!!!!!

קבענו להיפגש היום בתשע בנקודה מסוימת בעיר שלי.
התחלתי להתארגן ובעשרה לתשע התקשרתי אליו כדי לדעת האם הוא כבר בדרך (15 דקות נסיעה מאיפה שהיה אמור להגיע), ולא ענה, התקשרתי שוב ואז כן ענה, אומר לי שהוא מקווה שאני לא בדרך כי עדיין לא יצא...אומר לי שהוא מתכוון לצאת עוד 10 דקות (בשעה שקבענו!!!), ולא טרח לעדכן...מה היה התירוץ שלו?? שהוא נכנס לשיחה קולחת עם האחיין שלו, ולא שם לב לשעה.
אמרתי לו באותו רגע שכאן זה הסתיים, כי מגיע לי קצת יותר כבוד מזה...
מקווה שהגבר (ים) הבא (אים) יהיו אנשים נורמלים עם קול נורמלי!!!! חחחחחחח....
חג שמח ושבוע טוב

למעלה