סיטואציה מוזרה?

makore5

New member
סיטואציה מוזרה?

הי לכולם, שמי הדס אני בת23 ונתקלתי במצב משונה: בחור מסוים במשך תקופה מנסה להתחיל איתי- הוא אומנם לא אומר את זה, אבל די רומז לזה, מדובר בבחור ביישן. אני בכל התקופה הזאת שמה לב לזה, ולא ממש זורמת איתו, אבל גם לא מייבשת אותו- תקראו לזה איך שאתם רוצים. אבל העניין המוזר הוא שהוא פתאום הוא נהיה קשוח וקשה איתי - סוג של קרירות, ודווקא אז- כן בא לי שיווצר קשר. מה אני שואלת?- יכול להיות שדמיינתי דברים? או שזה סוג של טקטיקה- להיות קשוח וכו'? אשמח לתגובות...:)

Megie

New member
יכול להיות

אבל כמו בכל משחק-לרוב כל אחד משחק לפי החוקים שהוא מכיר.. הוא משחק את המשחק שלו ואת משחקת את שלך.. אם את מעוניינת-בדרך הזאת המשחק יתחיל לשעמם ולא יוביל לשום מקום. יכול להיות שנמאס לו לרמוז וכרגע הוא פועל כלפיך בקרירות-כי זה עוזר לו להתרחק ואולי הוא מנסה לקרב אותך ככה..הכל יכול להיות. מאוד אופייני-להימשך דווקא כשהוא מתרחק, כי את אוהבת את התשומת לב שלו, וכזה לא שם..זה ניהיה כמו אתגר, הרצון לגרום לו להתקרב שוב ולהביע בך עיניין כמו קודם. אני מאמינה שאת לא מדמיינת סימנים... פשוט תנסי להתקרב, כמובן אם את בעיניין. נ.ב. ברוכה הבאה

makore5

New member
הי

תודה:) אני חייבת לומר שלא "סגרתי את הדלת" ולא ייבשתי אותו- אז מה הסיבה שהוא מנסה להתרחק- לא אמרתי לו לא... מוזר.

Megie

New member
לדעתי

זה יותר מתסכול, בגלל שהוא ביישן כמו שתיארת ובעצם לא יודע איך לגשת אליך... תנסי ליזום בעצמך, אולי זה יענה לך על השאלות

שלום

ביישנות ביצירת קשר מתאימה בעיקר לסוגים הפשוטים שלה, כמו חיזור ומאוהבות. יצירת קשר מתוך אהבה כנה ואמתית היא טובה ומתאימה לכל אדם. ככל שהוא נחמד ונעים אליך בהתנהגותו הכללית, הוא כנראה יותר רוצה קשר רגשי אתך. אם את מחבבת אותו כאדם, נסי את להיות נחמדה אליו ולתת לו מלים טובות ומעשים טובים. אם אתם מתאימים רגשית, סביר שיתפתח ביניכם קשר.

orig429

New member
הוא צודק

אני חושב שאת פשוט נהנת מתשומת הלב. הוא ניסה להתקרב אלייך, לא "ממש" נתת לו ובאיזה שלב הוא הבין שחבל לו על הזמן. אגב לא תמיד מדובר בביישנות, אני למשל מעדיף לבדוק את השטח לפני ובוחן אם יש בכלל לבחורה עניין בי. במידה וכן היא תראה לי את זה ובמידה אני רב הסיכויים שהיא תמחיש לי את זה בדרך זו או אחרת, ובמידה והיא מעוניינת בי ורק מעמידה פנים שלא, וובכן זו בעיה שלה, במוקדם ובמאוחר אמצא מישהי שיודעת מה היא רוצה ולא תמנע מלהראות את זה. בשורה התחתונה: או ששני אנשים נשאבים לתוך קשר, או שלא.

yehonatan7

New member
לפי דעתי

אם את מספרת שלא ממש זרמת אתו בתקופה שהוא חיזר אחרייך, יכול להיות שהוא קלט שאת לא ממש מעוניינת בו, ולכן הוא התחיל להתרחק. עכשיו, את יכולה לנסות להתקרב אליו, ולראות איך הוא יגיב :) אם תביני שהוא כבר בעניין של מישהי אחרת, תלמדי להבא להגיב כשמישהו מנסה להתחיל אתך, ולא לחכות עם זה הרבה זמן. בנוסף, יכול להיות שהוא לא באמת ניסה להתחיל אתך, אולי זה רק היה נדמה לך. מספר פעמים בתיכון קרה לי שחשבתי שמישהי מנסה להתחיל אתי, ובסוף התברר לי שהיא סתם רצתה לדבר איתי.

makore5

New member
תודה למגיבים

אז כנראה שהמצב לא מוזר וחוסר תשומת הלב ממנו אכן גרמו לי לרצות יותר. יכול להיות שהוא גם בכלל לא התחיל איתי וסתם פירשתי את זה לא נכון.. אבל בלי שום ספק מתשומת לב מרובה היחס שלו הפך לקשה וקר, עושה רושם שהוא כאילו כועס עליי, אבל זה לא ברור ואני לא יכולה לשאול אותו ישירות. אז חבל שהוא לא פנה ישירות, כי את המשחק הזה לא אני התחלתי... אני לא יכולה לנסות להתקרב למי שמנסה להתרחק, אלא אם כן תיעצו לי איך - אגב, זה קורה במסגרת של סוג של עבודה/לימודים שמתראים פעם בשבוע... סליחה על ה"חפירה" ושמחתי לקרוא את התגובות...

yehonatan7

New member
לא עניין של יכולה או לא

פשוט לא מומלץ להתקרב למי שמנסה להתרחק ממך. את צודקת שלפעמים קשה מאוד לדעת אם מישהו מנסה להתחיל אתך, או שהוא סתם נחמד אלייך. נשאלת השאלה מדוע הוא כועס עלייך ? אולי הוא בעצם כן ניסה להתחיל אתך, והוא מאוכזב מכך שלא התייחסת אליו ? לדעתי, לא נשאר לך הרבה לעשות במקרה הזה חוץ מלהבין ש...איחרת את המועד (אני מצטער אבל זה מה שנראה לי).

אני

מאמין בגישה הישירה, אם הוא מוצא חן בעינייך פשוט אמרי לו זאת ואז אין יותר משחקים, החברה האחרונה שלי לקחה יוזמה והרימה את הכפפה ולעולם לא אפסיק להודות לה שעזרה לי לגלות שאפשר שוב להתאהב, לולא יזמה סביר שלא היינו מכירים
http://www.youtube.com/watch?v=UIVNwqTXwT0 http://www.youtube.com/watch?v=Urp6ieyKlnA

למעלה