סיטואציה..דילמה...

סיטואציה..דילמה...

בחורה פוגשת בחור..השיחה נעימה..כימיה טובה..הבחור טוב,..אבל........ הבחור מציין שהוא בקשר עם האקסית שלו שיצאו 3 שנים...אבל קשר חברי נטו..שאין שום מצב בעולם שהוא חוזר אליה..הם כבר שנה פרודים כזוג..אבל הם שומרים על קשרי חברות טובה וכבוד.. שהוא מכבד את משפחתה ושהיחסים בניהם כמו חבריי נפש.... האקסית מצידה..היתה מאוד רוצה לחזור אליו ומצרה על כך שאין שום סיכוי בעולם מאחר שהוא הבהיר לה זאת..היא נאלצת איכשהוא להשלים עם העובדה שאם ייצא עם אחרות זה מה שיהיה ולא תהיה חזרה מבחינתו. הבחורה החדשה לא יודעת מה לחשוב..לעשות..לפעול... דעתכם?

שלום

בכלל לא משנה אם האקסית רוצה לחזור אליו. כל זמן שלא ירצה לחזור אליה, אין סיבה שהבחורה לא תהיה חברתו. מותר לו להישאר ידיד של מי שירצה, אין בזה הגבלה וחשוב להיות בקשר עם כל האנשים שאוהבים.

meli89

New member
זה לא חשוב אם היא רוצה לחזור

זה חשוב אם הוא רוצה לחזור. ואם הוא לא רוצה, ואת בטוחה במה שהוא מרגיש אז מעולה, למה לא? אני רק יכולה להגיד לך (מנסיון) שלהתמודד עם אקסית כידידה זה אחד הדברים הקשים...וגם במקרה שלי האקסית לא התגברה עליו...ולראות אותה מסתכלת עליו כשהוא לא שם לב...לא נעים בכלל :\ את צריכה להיות מאוד בטוחה בקשר שלכם כדי להרגיש בנוח לידה.

אין תשובה חד משמעית ..

לסיטואציות האלה, כי כל מקרה לגופו, תלוי מאד באנשים עצמם. הרבה יאמרו לך שאין דבר כזה ידידות אחרי קשר, שהוא בטוח יחזור אליה וכו' וכו', ולעומתם, אני ועוד כמה מעטים חושבים אחרת מתוך נסיון אישי . כלומר, יש לי ידיד אחד טוב שהוא אקס שלי, ולא סתם אקס, אלא של 4 שנים, חלק משמעותי מחיי, ואדם שמאד יקר לי . לעולם לא אחזור אליו , שנינו גם לא מעוניינים בכך לאור הבנות שהגענו אליהן עוד מזמן, והידידות היא מתוקה בפני עצמה, כך שמי שיהיה איתי, יהיה חייב להיות אדם שמבין את הקשר הזה, ולא יציב קשיים ובעיות בעניין. אבל... לא תמיד הקשר הידידותי הוא אכן תמים ומקסים כמו במקרה שלי, ולכן אני לא יכולה לומר לך איך לנהוג או מה לחשוב בלי להכיר את האנשים עצמם , יש רבים שחוזרים לאקסים שלהם אחרי שטענו שוב ושוב שזה בעצם תמים. כך שרק מי שמכיר את שניהם, את הסיטואציה ואת טיב הידידות הנוכחית שלהם, יוכל באמת לתת דעה .

נסיה 5

New member
רק מנקודת השקפה שלי

רוב הפעמים, כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו בכל דבר
רוב הפעמים האקסים עלולים לחזור אחד אל זרועות השניה ואז הבחורה שבמשולש הזה יוצאת מהמשוואה הרוסה ושבורה ומתקשה להחלים מזה. לדעתי קשר עם אקסים רק עושה בלאגנים לאקסים ולחדשים שייכנסו לחייהם, עדיף להתרחק מהתחלה אבל כמו בכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אם אני הייתי הבחורה החדשה הזאת מזמן הייתי עוזבת ולא יוצרת קשר עם בחור כזה כמה שהוא מדהים ומהמם ומעלף.... לא רוצה להיכנס לסרטים כאלו

Megie

New member
אין קשר...

כל אחד יכול לחזור לאקס/ית שלו, לא תמיד הוא יהיה מספיק גלוי על הקשר בינהם.. באותה מידה כל אחד יכול לבגוד ולהתחיל קשר חדש.. אם ניהיה חשדנים כלפי כל אחד...הרבה פעמים נמנע מעצמינו הזדמנויות עם אנשים איכותיים.

היי מאמי

כשהכרתי את החבר שלי היתה לנו כמעט בדיוק אותה סיטואציה הוא היה פרוד כמעט שנה ממישהי שיצא איתה 5 שנים! הם נשארו בקשר ידידותי של שיחות פעם בשבוע (אולי קצת יותר) והיא מצדה מאוד רצתה ועדיין רוצה לחזור אליו.. בהתחלה לא דיברתי על העניין בכלל ולפני כמה ימים הוא כבר לבד סיפר לי שהוא הבהיר לה שהמצב הזה לא יכול להמשך ועליה להמשיך הלאה כי הוא המשיך גם.. מה שאני מנסה להגיד הוא שאת לא צריכה לעשות שומדבר, תתחילו את הקשר ותראי לאן זה הולך.. ואני מאמינה שאם הוא באמת ירצה ויתאהב בך הוא כבר לבד יבין את עצמו וינתק איתה את הקשר.

Megie

New member
דילמה...

אני חושבת שכרגע, זה המצב הקיים.. היא רק הכירה את הבחור ולהציב אולטימטום או לנסות לשנות עובדות פשוט לא יהיה רלוונטי כי היא עדיין לא בסטטוס, לא יהיה הוגן מצדה גם לעשות זאת כל עוד היא לא רואה בפועל את אופי הידידות בינהם. אני הייתי נכנסת לשם ושופטת לפי מה שאני רואה בשוטף. אם ההתנהלות בינהם יותר מדי קרובה והאקסית נמצאת בחייו קצת מעבר למה שהגיוני לקרות, הייתי מבהירה לו שזה מפריע.. אם הקשר בינהם סביר, ואין יותר מדי אינטרקציה.. הייתי מכבדת את זה וסומכת עליו שהוא כנה ונאמן. כן, זה ממש קשה לקבל דבר כזה, אבל.. צריך גם להבין שקשה להעלים אנשים מהחיים, במיוחד מישהי שהייתה בחייו שלוש שנים, חוץ מזה אני מאמינה שזה נושא גמיש, לאט אותה אקסית תתרחק, כל עוד הקשר שלו עם מישהי חדשה-יתחזק.

yehonatan7

New member
בעיקרון, כל מקרה לגופו

אבל ההנחה שלי היא, שככל שהקשר ביניכם יתחזק, הקשר בינו לבין האקסית יחל להצטמצם. אני באופן כללי נגד שמירה על קשר עם אקסים. הסיבה היא, שבעיניי קשה לשמור על קשר בתור ידידים, אם הייתה בינינו פעם אהבה. אבל שוב, תלוי בסוג הפרידה ומה היחס של כל אחד לאקסית שלו. אני למשל, כשנפרדתי מהאקסית שלי הגעתי למסקנה שהיא לא מתאימה לי אפילו בתור ידידה, ובכלל הצטערתי מהרבה בחינות על שהייתי חבר שלה. אבל, יכול להיות שהחבר שלך נמצא במצב אחר. לעולם לא תוכלי לדעת אם הם ירצו לחזור ולהיות שוב ביחד. ולכן, את יכולה רק לקוות שזה לא יקרה (זה יכול לקרות בין אם יהיה לה חבר חדש ובין אם לאו). אני חושב, שתוכלי להיות רגועה רק כאשר תהיי בטוחה שאין להם רגש זה לזו, ושאין להם כוונה לחזור בשום מקרה. בהצלחה :)

Megie

New member

שאתה ממשיך להגיב לתגובות ולא לכותב הראשי
הכל בהומור

קשר

מתחיל בכנות. אם הבחור כן ואת סומכת על מילתו אחלה, אם לא בדקי אם את יכולה לחזק את הכנות ההדדית ביניכם. זה לא ממש משנה אקסית הרוצה לחזור או המזכירה מהבניין הסמוך או השכנה זה הכל תלוי באדם. אנשים שנכבו מבגידה או חוסר כנות רציני נזהרים אבל צריך ללמוד לשים את הגבול בין להזהר לבין להכנס לסרטים ולאובססיה. השלב הבא עשוי להיות לדרוש ממנו לנתק ממנה כל קשר ולמחוק כל זיכרון ממנה..אז בדקתי, זה גם לא בריא..
http://www.youtube.com/watch?v=6qUQtevJ71k

למעלה