סיו"ן 2003 (?)

Mshell

New member
סיו"ן 2003 (?)

אני יודע שזה קורס סיור וניווט אבל אם משהוא יכול לרדת יותר לפרטים של בדיוק מה עושים שם ומה לומדים אני אודה לו ואם למשהו יש את התוכנית המפורטת הרישמית של הקורס (אם יש) זה מצויין כי אני לא קיבלתי אחת. אהה ואם זה משנה אז אני ממחוז חיפה. תודה

כנס לאתר של...

משצ"ים מחוז ת"א(חולה על המחוז הזה...) ולך לדף טפסים... מי שרוצה יש שם גם קישור על ההישרדות!

Spidi man

New member
אררר../images/Emo46.gif מה עם מחוז דרום???../images/Emo26.gif

הקישור למטה!

Mshell

New member
תודה ועכשיו...

לבוגרי הקורסים הקודמים מה לפי דעתכם צריך להביא וכמובן האם זה שווה (הקורס לא הציוד)

אני ממש לא הולכת להגיד לך../images/Emo68.gif

אם הקורס היה שווה
את זה תצטרכי לגלות לבד
רשימת ציוד מאוד מאוד מומלצת לקורס- כ-10 גופיות ללא שרוולים מתחת למדים הרבה מאוד זוגות גרביים הרבה זוגות תחתונים כפכפים לאמבטיה (חשוב
) משחה נגד שפשפת (מסתובבת כאן מישהי בפורום שמומחית בעניין הזה
) קרם הגנה בקבוקי מים (בערבים, כשיש הזדמנות לא לשתות מהמימיות המסריחות, זה הדבר הכי כיפי שיש) מטליות לחות (הדבר הגאוני ביותר שאפשר להביא) תבלינים (אל תשאלי למה
) שני זוגות נעלי הליכה נוחות!!! את לא צריכה להביא אף זוג נעליים חוצמזה. אולי סנדלים (גם חשוב).. את לא הולכת להיות שם מלכת היופי, ואת לא צריכה אף נעליים שיכאיבו לך בסיורים ובניווטים. והדברים הרגילים.. שמפו, מברשת שיניים וכל הציוד הנלווה. אגב- לא צריך להביא הרבה בגדים! לא צריך להביא כמעט כלום! אני הבאתי רק שניים או שלושה זוגות מכנסיים וכמה גופיות. והכי חשוב- הרבה מצב רוח טוב
בהצלחה ותהני!!!

black hock

New member
מישו קרא למומחית שפשפות?../images/Emo8.gif

המממממ מסתובב כאן בפורום שירשור על זה אם לא תמצא אז נכוון אבל תחפש לבד כי אין לי כוח לחפש קודם
איך שקראתי את ההודעה שלך חשבתי על ההכנות שהיו לי לפני הקורס והגעתי למסקנה שמה שצריך הכי הרבה זה בוקסרים, מצב רוח טוב, ורצון להרבה דברים. אווווף אני רוצה שוב גדנ"ע
תהנה לך בקורס

למעלה