סיור עולמי - חלק 3!!!!

קורורו

New member
סיור עולמי - חלק 3!!!!

לא.. זה לא פיק. זה הפרק.. סתם
. אממ.. אני אוהבת את הפרק הזה - ביחוד בגלל הקטעים במכסיקו
. אממ.. ציטוטים! מאט: איך היא קראה לו? קן: היא קראה לו "פיתיון דגים" מאט: לא נראה לי שצריך להגיד את זה לוורמון. יולי וסורה: דריימון קיסרי!!! דריימון קיסרי (אולי גם לו נמצא קיצור?!): למי ציפיתן? סנטה קלאוס?

קורורו

New member
או! ונכון הקטע שוורמון אומר לקן

שפעם פרחח סימל משהו טוב לגביו (משהו כזה...), זה לא נראה לי מה שהוא באמת אמר... זאת אומרת, בגרסה היפנית... מישהו יודע אולי?

star_female

New member
יש בפרק הזה כמה קטעים שצונזרו

אם אני זוכרת נכון, הקטע שלפני מה שוורמון אמר זה אחד מהם. מה שקרה שם זה שלשומר היה אקדח והוא די כיוון אותו על קן ויאמאטו... ואז בא קטע חמוד (יש מצב שזה היה גם בפרק, לא ראיתי... אני אף פעם לא זוכרת מתי זה ביום שישי) שקן מדבר ספרדית (במבטא יפני XD זה כזה מתוק) ומסביר לו שהם לא מנסים לפרוץ למקדש.

קורורו

New member
את הקטע עם האקדח אני זוכרת...

היה לי תמונות של זה... באמת צינזרו
. ולא היה קטע שהוא מדבר במבטא... אוף אני שונאת שהם עושים את זה. נו טוב...

star_female

New member
אני חושבת שהקטע שהוא

מדבר ספרדית היה בדיבוב, אבל הוא פשוט לא מדבר שם ספרדית אז אין מבטא ^^;

WoLfN

New member
ד"ק!../images/Emo6.gif

הרוזה הזאת הייתה מצחיקה... וגם ה"ריקוד" של חוסה [וזה לא "חוזה"!><*]...XD

JeTfIrE

New member
לא אהבתי

לא אהבתי את הפרק במיוחד את הקטע הזה במכסיקו... רוסיה גם לא משהו...

למה?פרושקה!!!בורשט!!!!

איכס בורשט זה מגעיל זה כמו סופגנייה מלאה בתפוח אדמה יאק!! אבל אהבתי את הקטע "אבל יורי הבטיח לנו ארוחה!!!!!"*ווואהההה סורה ויולי מתחבקות הוקמון וביומון מתחבקים ובוכים* מכיקו גם נחמד

JeTfIrE

New member
בגלל זה!

לא אהבתי את הפרק יולי נראיתה ממש אבל ממש מפגרת כשהיא ניסתה להסביר לרוסים משהו

קורורו

New member
ושמתם לב...

שהיא אמרה (חשבה) "זה משהו שאני לא אגיד לטאי" (או משהו כזה), וכשהן אומרות את זה על שיורי הבטיח להן ארוחה (הו הייתה סוניה, אבל לא משנה...) - טאי שואל (את האוויר
) "מי זה יורי?" ובכל זאת נראה שסורה מקורבת יותר למאט!? זאת אומרת... היום זה היה כל כך בולט שחשוב לה מה טאי יגיד... ובכל זאת - מאט!!!!

star_female

New member
אני מסכימה

זה ממש לא נראה כאילו סורה רוצה להיות עם מאט... אפילו בסרט הרביעי יש כמה רמזים לזה. הייתי שמחה אם היו מרחיבים על מה שקרה שם
(למרות שככה אנחנו יכולים לנחש...)

Snake Bandage

New member
למה כולם מתייחסים לדיבוב בכלל?

אני מבינה שזה הדבר היחיד שהרבה אנשים יכולים לראות, אבל מאוד קל להבדיל בדיחות אמריקאיות מדברים שהיו בגרסה היפנית.

טיקיי

New member
זה הפרק הראשון שראיתי בעונה השניה..

כשזה היה בערוץ 11, אז הייתי רואה את העונה הראשונה בפוקס קידס ואז אמרו לי שיש את השניה בערוץ 11, אז ראיתי את הפרק הזה וזה נראה לי מוזר, לא הבנתי מה קרה להם... פרק לא משהו, ממה שאני זוכר... הסיור הזה היה סתם משעמם ומיותר...

Digi Lista

New member
...

כבר כמה ימים שלא הגבתי על הפרק היומי(למעשה יומיים גם לא ראיתי אותו ובימים קודם לא הצלחתי להכנס לתפוז
)... האמת שבהפרש של זמן הפרקים של מסע עולמי נראים פחות טוב ממה שזכרתי,בפעמים הקודמות דווקא נורא אהבתי אותם ועדיין זכרתי את הפרק היום(לפחות את החלק ברוסיה עם "יולי, סורה,ביומון,הוקומון")כמעט בעל פה... הגעתי למסקנה שמאט פשוט מעצבן אותי!אני אפילו לא מצליחה להסביר מה בדיוק הוא אומר או עושה שמכעיס אותי,זה לא שהוא לא עיצבן אותי כבר בפרק חג המולד ("הרסת לי את הופעה!",טאי:"וטוב שאתה מתייחס לדברים החשובים באמת",לא ציטוט מדויק). האמת שגם סורה מעצבנת אותי בפרקים האחרונים... מה שכן יולי מצחיקה וורמון נורא מתוק. מבחינת העלילה עצמה-זה דווקא רעיון נחמד,לדעתי היה צריך לדחוף איפשהו קצת פירוט על כול כמה מהדיג'יגורלים מהעולם ולהרחיב את ההסבר על ג'נאי והכפילים...

WoLfN

New member
../images/Emo45.gif בקשר לג'נאי

כאילו, WTF?! מאט וקן לא היו אמורים להיות מופתעים כשהם ראו אותו?! כנ"ל יולי וסורה [ביומון, הוקומוןXD]! גאש><*

למעלה