סיור בנהר...

moofi

New member
לגמרי!../images/Emo13.gif

ג'ק הפצפון הזה כזה מתוקקק!! גם לילי-רוז! טוב נו.. כל המשפחה הזאת חחח

HakunaMatata15

New member
איזה חמוד...=]

מה שאני אוהבת אצל ג'וני,זה שלמרות שהוא שחקן מפורסם וכל זה הוא עדיין מוצא זמן לבלות עם המשפחה שלו (בניגוד לכוכבים אחרים..)

Titush Black

New member
../images/Emo45.gif

נכון שהוא נראה כזה... רזה בפנים פתאום? או משהו כזה מוזר?

אני דווקא לא רואה שינוי...=]

הוא נשאר בדיוק אותו דבר כמו מקודם.

פאני14

New member
הוא בטח רזה אחרי התקופה הקשה שעברה עליו

גם עם כל מה שקרה עם לילי- רוז, וגם יש את צילומי סוויני טוד. אז אפשר להבין למה הוא ככה. אני מקווה שהכל בסדר איתו עכשיו והוא יחזור לעצמו.

gunsnroses4ever

New member
די כבר..

איזה מסכנים הם.. תדמיינו את עצמכם במקום הזה שכל היום רודפים אחריכם עם מצלמה כשאתם רק רוצים לבלות עם המשפחה שלכם... אחר כך אתם אומרים שג'וני מסכן שכל הזמן צלמי פפארצי רודפים אחריו...

tali44

New member
הוא במצב מצוין יחסית למפורסמים אחרים.

יש לו תמונות פפראצי פעם ב.... (בעיקר כי הוא גר הרוב בצרפת) בעבר הם ממש רדפו אחריו כל יום כל הזמן

יש לו דווקא די מזל.=]

עכשיו צלמי הפפראצי לא רודפים אחריו כי הוא מנהל חיים שקטים מאוד ומסודרים, משפחה רגילה... כנראה שלצלמים אין בשביל מה לרוץ אחריו. אין כל-כך מה לצלם...
אבל בגלל שהוא כוכב-על, (
) עדיין תראו תמונות פפראצי שלו בעיתונים... כשהוא עושה דברים רגילים לגמרי... בעיקר בגלל שאנשים עדיין מתים לראות אותו.=]

שירציק

New member
כן הוא באמת מסכן

אבל הוא צריך להתנחם בעובדה שממש לא רק אחריו עוקבים פפראצי...חח

moofi

New member
אני חושבת שזה תלוי

יש את הצלמים של פיפל.. הם נראה לי די נחמדים.. אתם לא תראו תמונה אחת של מישהו מפורסם שהוא עצבני או שהוא מכה את הצלם או שהוא עושה ז** למצלמה או משו בסגנון... חחח הם תמיד מחייכים למצלמות.. בתמונה הזאת זה לא נראה כאילו זה מפריע לג'וני או לג'ק וונסה... אם זה כן היה מפריע אז לא היינו רואות את ה"כתבה" הזאת ואת התמונה הזאת... אבל לפעמים צלמי פאפרצי באמת עוברים את כל הגבולות... *יש כאלו שאוהבים את התשומת לב הזאת..אבל לרוב לא...*

tali44

New member
לא נראה לי שיש שאוהבים את זה...

זה חדירה לפרטיות ויודעים מה אותו מפורסם עשה, לאן הוא הלך, באיזה שעה, מה הוא קנה, עם מי הוא יוצא ומתחילים לפתח דברים שנראים שונה ממה שהם באמת. (סתם דוגמא שהייתה לפני כמה חודשים שמועה שבריטני הקיאה על מישהוא באיזה משחק של קבוצה כלשהיא... אבל מסתבר שרק נשפך עליו חמאט בוטנים
.) ועוד נלא חארטות כאלה לכל מני מפורסמים. אבל ג'וני עכשיו במצב מצוין יחסית לפעם וכי רודף אחריו צלם פעם בחודש.

moofi

New member
...

אני דווקא קראתי לפני כמה ימים כתבה שכתבו על זאתי שמתה לא מזמן... אנה ניקול... ושמו שם איזה ציטוט שלה על זה שהיא מאוד אהבה את הפאפרצי... חחח מוזר אבל יש אנשים כאלה.. אני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לחיות ככה..

CapitanSparrow

New member
אויש אויש.

כן, מסכנים. אבל כשנכנסים לעסק הזה, צריך לדעת שזה מה שעלול לקרות. מתמודדים.

למעלה