סיור בדגש אמנות

telavivit

New member
סיור בדגש אמנות

סיור בתל אביב , מטעם המרכז להכרת ת"א בעקבות בתים מעוטרים בקרמיקה "בצלאל" יתקיים ביום שבת 20.03.04 בשעה 10:30 נפגשים ע"י בית ביאליק . רח' ביאליק 22 תל אביב. סיור בדגש אמנות. תודה telavivit ואמא של נעם
 

python 4

New member
אמא של נועם?

את אמא של הנועם?
 
איך היא יכולה להיות אמא של נעם?

אאל"ט הם גרים בגבעתיים. מצחיק, גם אני אמא של ותל אביבית, ואפילו אוהבת מאוד את בתי תל אביב הישנים ואת קרמיקת בצלאל.
 

python 4

New member
אני לא חושב שהם גרים בגבעתיים...

חוץ מזה מה הסבירות לכך שיהיו אבא של נעם ואמא של נעם באותו פורום? אני יגיד לך - אחד ל- 1,456,353 (חישבתי הרגע). אגב, מה שלום המעויינים?
 
שלומם מצויין. ומה שלום העיגולים

הארמניים? כבר פירקת אותם מתוך הגיליונית שלהם, או שהם במעטפה בדרך אלי?
 

python 4

New member
לפרק... מהגליונית...

לא, בסוף לא היה לי את האומץ. אני מחכה אולי שקודם מישהו אחר יעשה את זה (נדמה לי ששמוליק התנדב..) ונראה כמה שנים הוא יקבל בפנים כדי לדעת אם זה שווה את זה. כאילו, אם זה עד שנתיים מאסר נגיד אז הפשע בהחלט משתלם, ביחוד שיורידו לי שליש על התנהגות טובה.
 
הבהרות:

1. אני בטוח שתלאביבית חושבת שהיא האמא של הנעם, אבל היא לא האמא של הנעם שלי. 2. החישוב שלך לא נכון - התוצאה הנכונה היא אחד ל- 1,458,352. תבדוק שוב. 3. הבוקר יצאו בולים עגולים לאש"י. המעויינים יצאו אליך כשאמצא אותם. אני עושה את זה לא מאהבה, אלא רק מרחמנות על אש"י. 4. ולא הבנתי: אתה לא חושב שאנחנו גרים בגבעתיים, או שאתה חושב שאנחנו לא גרים בגבעתיים? תגיד, המעבדה משפיעה עליך לרעה?
 
איפה אש"י? למה אני לא שומע כלום?

התעלפת משמחה למקרא הבשורה שהבולים הארמניים בדרך אליך? ותזכורת לכל החברים הקרובים: מפגש העמותה לאספני מטבעות ושטרות, היום ב- 17:30, בית ויצו בתל אביב. בתכנית האמנותית הרצאה על פתקאות הכסף של פתח תקוה. מישהו מתכנן להגיע?
 
|מתעלפת|

אני ביליתי את ה- 10 דקות האחרונות בקריאת השרשור על הבול של מונה. נויקה - ברוכה הבאה (נועה הוא אחד השמות החביבים עלי). מונה הוא מהציירים החביבים עלי, ולכן חיפשתי לה את הבול (ואף מצאתי, אם כי ראיתי שעוד הרבה אנשים מצאו אותו - מנפלאות גוגל). ולאור בורותו המזעזעת של פיתון בנושא ציירים אימפרסיוניסטיים והשפעותיהם על האמנות המודרנית כיום, מצאתי גם עוד כמה ציורים של מונה. עכשיו חזרתי לשרשור הזה, ושמחתי לגלות שהארמנים בדרכם אלי. מה זה שמחתי - התעלפתי משמחה. אז התיבה שלי עומדת להיות מפוצצת במתנות (נגיד שזה לכבוד יום הולדתו של יותם, שחל אתמול, ע"פ התאריך הלועזי) - ספר של נחום גוטמן מגיל וגיליונית שווה ביותר של קרמיקה ארמנית. תודה מראש לשניכם!
 
לאחר ביקור בתיבה -

גיל - תודה על הספר. יש לי אותו כמובן, אבל זוהי הוצאה ישנה יותר. אמנם אין בעיני חשיבות למהדורות, אבל כמה שיותר ישן יותר טוב ונוסטלגי. לא מזמן יצא ספר של שירי ביאליק עם איורים של בתיה קולטון, שנעשו בסגנון שנות החמישים - מקסים ביותר. גלעד - המון תודה על השמפונים. האוסף הוא מזכרותי בעיקרו, כלומר, אני אוספת בעיקר ממלונות שהייתי בהם (ולא ממלונות שאחרים היו בהם), אבל הם חמודים ותודה. מה שכן - המעטפה היתה ריחנית למדי... אולי אצלם את האוסף ואעלה תמונה (אחרי שאהיה אצל ההורים, שם משוכן האוסף, יחד עם אוסף הסבונים הקטנים). הרעיון של כרטיס ביקור של אספן כרטיסי ביקור הוא כל כך מוצלח, שאני מעלה אותו כאן, כדי שכולם יראו (מחקתי את הפרטים המזהים, כמובן). בימים הקרובים אשלח לך את ערימת כרטיסי הביקור שהבטחתי. ואם כבר מדברים על שליחות: רון מירב ואלונה - הקלסרים בדרך אליכם (רון - גם השנל"לים). בני ושי - לכם אשלח בימים הקרובים (חוסר במעטפות ובולים, שהושלם רק היום).
 

11moti

New member
שאלה על מונה

האם הכוונה למונה ליזה? או אולי ל-מון עליזה.(בדי-חה! בדי-חה! בדי-חה!)
 

python 4

New member
זה בסדר, אני לא חושב בכלל...

1. אתה בטוח
דווקא חבל, ציפיתי לאיחוד מרגש בינך לבין אמא של נעם התלאביבית על גבי הפורום... אתה בטוח שזו לא אישתך, כן? כאילו, כמה כבר אמהות של נעם יש. אמא של יותם יש רק אחת
2. האה, כמו כל דבר בסטטיסטיקה גם התשובה שלי היתה פלוס מינוס שגיאת תקן של 65%. 3. הי, עכשיו שאתה שולח בולים עגולים לאש"י יהיו לה גם עגולים וגם מעויינים! אבל הרי אני הוא זה שאוסף בולים בצורות הנדסיות שונות
טוב.. אז את המחומשים אני מקבל
4. כן, רק עכשיו שמת לב שהמעבדה משפיעה עלי לרעה? בגלל זה אני משתדל לבלות שם כמה שפחות זמן. אין לך מושג כמה שטויות יכול בנאדם להגיד אחרי שמונה שעות רצופות בקרב חומרים כימיים נדיפים.
 
למעלה