סיוע, עזרה ובקשות שונות

אני1948

New member
אנחנו מאיזור ירושלים.. ויש לנו

גישה גם לאיזור השפלה-מרכז.. נשמח לקבל פריטים כגון ארונות,רהיטים,מוצרי חשמל קטנים וגדולים. נשמח מאוד לעזרה.

נופך

New member
מכירים נגר הגון ולא יקרן לעבודה קטנה?

להרכבת ארונות למטבח קטן (יחידות מודולריות מוכנות) ולהתקנת ברז והנחת כיור? ממש דחוף, רצוי מאוד לפני החג, כי אין לי מטבח שמיש. הכול מפורק. המיקום שלי: אזור חולון.

sarit1980

New member
חג שמח

שלום לכולם. אני בחורה צעירה בת 26 וחצי וצריכה את עזרתכם. ב24/9/07 אני צריכה לעבור ניתוח בבלוטת התריס. לפני מס' ימים הלכה לי המכונת כביסה. ניסיתי להשיג מכל מיני דרכים אבל לא הצלחתי. לכן אני פונה אליכם. מי שיוכל לעזור לי יבורך. אני גרה בבת ים

נועית10

New member
../images/Emo206.gifחד הורית מהמרכז עם ילדים קטנים זקוקה

למוצרי חלב לחג. אם המשפחה תשמח לקבל מוצרי חלב כגון גבינות, חלב ומעדנים לילדיה. אשמח לתת במסר פרטים להעברת התרומה.

מרגנית 2

New member
יש לי המון צעצועים באזור השרון למוסד החסוי

אשמח אם תשלחי לי מייל או טלפון , כדי שהצעצועים יגיעו למי שזקוק באמת .

tyran8

New member
המוסד החסוי -אני מעבירה רק את הדברים

בשל בהחסינות אני בנייד 0504448667 שמי חן תעבירי לי ואני מעבירה הלאה תודה בברכת שנה טובה ומתוקה

סליחה

אבל שמתי את כל הדמי כיס שלי בילקוט, ושכחתי את התיק בכתה וגנבו לי את כל הכסף.. ואני צריכה לשלוח בו בדואר כל מני דברים. אז, מי שיכול לעשות שינוע במקום שאני אצטרך לשלוח בדואר עם הדמי כיס שאין לי כרגע שיגיד ;) ביי

סאג 1

New member
את לא צריכה להוציא כסף על ככ הרבה משלוחים,תתא

תתאמי לשלוח בגוביינה על חשבון המקבל. אפשר לשלוח על חשבונך פעם אחת ועוד פעם אבל לא באופן שוטף.את לא עובדת ואין לך משכורת ואני מקוה שכולם מבינים. את תורמת דברים וזה מאד יפה.(.ואגב שלחתי לך )

yanivvivi

New member
מחפש את הספר הג'ירף של אסף יש למישהו ??

אם כן אשמח לקבלו יניב

A N N 7

New member
לך רiנה גמר חתימה טובה../images/Emo189.gif

יש לי שאלה. אין אני רואה בפורום שם של אדם נחמד . ושלך לי מסר לבקשה . ואני כן מוכנה למסור גם וגם לא רק מה שכתבתי. וזה מהלב. רק שמוזר לי שאין השם הזה מופיע בכלל? חני

למעלה