סיוע לחבר

דפנה 22

New member
סיוע לחבר

שלום, יש לי חבר על סף גירושים. האמת שהוא כבר כמה שנים על סף גירושים והסיבה העיקרית שהוא עדיין לא התגרש היא אי הסכמה בינו לבין אשתו לגבי סכום המזונות. יש להם שני ילדים, אך הילד הקטן הוא ילד שנולד עם מום מסויים, הילד מתפקד רגיל ביום-יום, אך זקוק לטיפול יומי קצר בבית ולטיפול אחת לשבועיים בבית חולים לכמה שעות. האישה דורשת סכום מזונות חודשי של 8,000 שח. המשכורת של הגבר היא דינאמית ונעה בין 10,000 שח ל 12,000 שח. כשהאישה הלכה ליעוץ משפטי הבטיח לה עוה"ד שהיא תקבל אפילו יותר מזה. האם יש לזה בסיס? מה עליו לעשות? האם להגיש תביעה בבית דין אזרחי או רבני?

t o t a l

New member
נראה לי שהויכוח הוא רק תרוץ להישאר

אם באמת הוא היה רוצה להתגרש. אם באמת זה היה בוער בעצמותיו, הוא כבר היה יודע שעורך הדין שלה סתם פוצץ לה את השכל בשטויות. הוא לא היה ממתין כמה שנים על מנת שחברה טובה שלו [את] תברר עבורו באינטרנט אם זה סביר לשלם 8000 ש"ח לשני ילדים. נראה לי שזה תרוץ נוח להישאר. תמיד אפשר לקבוע מזונות סבירים ולהתחלק בהוצאות הרפואיות. אם הוא באמת היה רוצה להתגרש הוא כבר היה יודע את זה.

bibi12

New member
2 ילדים

מקבלים בערך 3000-3500 שקל לשניהם.....לא כולל הוצאות נילוות כגון בי"ס שיניים עיניים חוגים...... אז שלא תבלבל במוח... בהצלחה...

יערית

New member
מה יותר פשוט

מלשים את כל העובדות על השולחן,לנסות להגיע לפשרה, מצד אחד לסגור על סכום מזונות שיכללו בתוכם גם את הטיפול המיוחד של הילד ,ומצד שני, להשאיר יכולת קיומית לבעל. אם כל אחד מהם יחזיק בעמדה שמגיע לו יותר,העסק הזה לא ייגמר מהר,ומה גם אם ייגמר ,ייגמר כששניהם יפסידו את כספם על עורכי דין.

bibi12

New member
צודקת....

במלחמה אין מנצחים..... חוץ מעורכי הדין.....שרק משמינים מהתשלום.....

תלתליפז

New member
דפנה

קיימת גם אפשרות של גישור. שרות שניתן ללא תשלום על ידי היחידה לגישור שליד בית המשפט לעניני משפחה. בגישור יושבים שני בני הזוג ודנים על המחלוקות בתיווך של עורך דין ועובד סוציאלי שיושבים יחד איתם. לפעמים זה מצליח.

bibi12

New member
וואלה

נראית טוב לגיל 44...... בטח לוקחת .....אנטי אייגינג.....

../images/Emo12.gif <ואוו..>

עשיקה לאור יום... זה שהיא דורשת הכל טוב ויפה, היא לא יכולה להחליט על דעת עצמה. חייב להכנס לתמונה גורם מוסמך, שיבדוק את הנושא. חובת ההוכחה עליה. העורכיי דין מבטיחים הרים וגבעות, הם את שלהם מקבלים מכאן ומכאן. אני אישית, הייתי מציעה לה, <לאישה של החבר שלך, הזדהות נשית נטו> שלא להתגרש. לעשוק אותו כל עוד הוא בחיים ובבית. לגרום לו שיוותר גם על הנשמה שלו ויצא עירום. כך היא תרוויח. וזה לא מתוך רישעות, זה מתוך כעס כלפיי אלה <הגברים>שמרוויחים סכומים שאת נוקבת, ורבים על כסף שבעצם מלכתחילה יוצא בבית לילדים ולהוצאות השוטפות, אז מה הקטע? תאמרי לחבר שלך, שיש משפחה שלמה שחיה מ 4000 ש"ח הכנסה חודשית. הוא יכול "לסבול" ולחיות במצפון שקט.

דמדומים

New member
עליה לגשת ליעוץ מישפטי

ושמה לקבל תשובות. אישית מסוגל אם ממש מתעקשים,להציף אותכם בכל נסיוני פחדי והטרומות שעברתי,איך זה יעזור לכם ממני והלאה,אבל תמשיכי להתגרות וזה מה שתקבלי...

למעלה