סיוע הומאופתי

סיוע הומאופתי

שלום לכולם מקווה שמאמר זה יוכל לעזור למישהו: עזרה ראשונה הומאופתית במצבי סכנת חיים קוראים וקוראות יקרים! על רקע המצב הפוקד את מדינתנו, נדבר במאמר זה על סיטואציות ומצבים לא נעימים שבהם החיים נמצאים בסכנה! מצבים אלו מתרחשים כתוצאה מתאונות, פציעות וחבלות, וחשיפה לטרור המופעל כיום על אזור צפון הארץ. במצבים חמורים כאלה ואחרים, בהם אדם נחשף לאירוע קשה שמסכן את חייו, נדרשת פעולת סיוע מתאימה בזמן קצר שתוציא את האדם מכלל סכנה. במצבים אלו אין זמן לחשוב! יש לפעול באופן אוטומטי ובמהירות! לעיתים יש לבצא פעולות יזומות מיד, אין זמן לחכות עד לפינוי לבית החולים. פעולות אלו, אם מבוצעות כראוי ובזמן - מצילות חיים! מלבד הפעולות היזומות הרגילות כמו החייאה, חבישה וקיבוע האדם הפגוע, ניתן לתת רמדי הומאופתית מתאימה, אשר תפעיל נכונה את מערך ההתגוננות הטבעי של האדם הפגוע ותאפשר לו לשמור על החיים במצב המסוכן שבו הוא נתון. כאשר יש מצב מסכן חיים המטרה היא: לשמור על התפקודים החיוניים לחיים של האדם הנפגע, כך ניתן "לקנות" זמן החיוני לשמירה על חיי הנפגע, ולהצילו עד לקבלת סיוע רפואי מתאים. במאמר זה מוצג בפניכם מידע המאפשר להרכיב ערכת רמדיס הומאופתיות, המתאימות למטרה זו, ואף לדעת כיצד להשתמש בה. רמדי הומאופתית עשויה מחומרים מן הטבע שעברו סדרה ארוכה של דילולים וניעורים, פועלת במהירות ובעדינות וללא תופעות לוואי. מידע נוסף אודות הומאופתיה ניתן למצוא בקישור המצורף למאמר זה. להלן הרמדיס הנחוצות למצבי סכנת חיים: 200c ארניקה ARNICA סכנת חיים שנגרמו כתוצאה מחבלה או פציעה פיזית בכל מצב של מכה או חבלה פיזית, האדם הנפגע סובל מכאבים ולא מוכן שיגעו בו. 200cאקונייט ACONITE בכל מצב של הלם ושוק פתאומי, בפיגוע טרור, תתכן התפתחות מצב דומה גם לאחר חשיפה למחזה נורא או לתאונה קשה, האדם חיוור ולבן בפנים, מבולבל והמום. 200c היפריקוםHYPERICUM בכל פציעה וחבלה פיזית כאשר ברור שנפגעו עצבים. כגון: פגיעת רסיס, קריעת איברים, כויות מדרגה שלישית, פגיעות ראש ועוד. פציעה וקריעה של חלקי גוף המכילים הרבה עצבים כמו: עמוד השדרה, אשכים, שדיים, איבר המין, לשון, אצבעות. 200cלדום LEDUM בכל מצב שבו מתרחשת נעיצה של משהו חד לתוך הגוף כגון: סכין, רסיס כלשהו, כשאדם נורה, חפץ חד וכדומה. 200c קלנדולה CALENDULA בכל מצב של דימום מאסיבי בעקבות פציעה, בין אם הדימום הוא פנימי או חיצוני. איבוד דם רב מפצע פעיל ומדמם יש ליטול מנה אחת (שלושה גלובולים למציצה על הלשון) מהרמדי המתאימה כל חמש דקות עד ליציאה של הנפגע מכלל סכנת חיים. כאשר יש מצב מסכן חיים אשר (ע"פ מאמר זה)) הסימנים מראים התאמה ליותר מרמדי אחת, לא להסס ולתת את כל הרמדיס המתאימות יחד. קישור רלוונטי WWW.S-ALFI.CO.IL הכותב: שמוליק אלפי הומאופת קלאסי.
 

אמארונה

New member
למיטב ידיעתי בלתי אפשרי להעזר

בשיטה הקלאסית למקרי חירום וסיכון חיים, ובמקרים כאלה גם הומיאופתים קלאסיים משתמשים ברמדיס מוכנים ולא מותאמים באופן ספציפי לאותו חולה, פשוט כי אין דרך לבצע את ההתאמה בזמן חירום
 
ההתאמה בזמן חרום נעשית -

עפ"י פרמטרים מועטים בלבד ולכן אין צורך בתחקור ארוך. רמדיס הומאופתיות הן מצוינות בזמן חרום ולכן אני ממליצה להחזיק ערכה כזאת בכל בית בייחוד כשיש ילדים. אני לוקחת ערכה איתי לחו"ל למשל. ושלא נצטרך.... עירית
 
מוצרים מצויינים אחד אחד ויש לי אותם

ממליצה בהחלט על המוצרים ההומיאופטיים האלה עם הסתייגות אחת. המינונים של 200 CH הם מינונים חזקים מאד ועדיף להחזיק בבית מינון נמוך יותר של 30 CH. מוצרים מעולים שעשו אצלנו את העבודה במקרים של חבלות, דלקות גרון חריפות, טראומה באשפוז ועוד. ממליצה בחום ורוב המוצרים האלה בכדוריות הנשמרות שש שבע שנים.
 
למעלה