סיוע בפענוח מאנגלית

צביקהאו

New member
סיוע בפענוח מאנגלית

בחיפושי אחרי צאצאים של Eugene SEBOK ו Rose Geyer הביא לי אנסטרי קישור למפקד של 1930 על שם אחר: Rose SULAK חשבתי וחשבתי ועשה לי הרושם שזה יכול להיות דומה בכתב יד נכנסתי לתמונת המסמך ומצאתי את הרישום לגבי הגברת, בעלה, אמא שלה (שיש לי השם שלה מתעודת הפטירה של הגברת) ואח של הגברת הצעתי לאנסטרי תיקון לשם מ- SULAK ל - SEBOK וכן הוספתי לאינדקס את ארץ הלידה - הונגריה מצוינת השפה המדוברת בבית - גרמנית בשדות הימניים יותר יש עיסוק/מקצוע - כאן אני מבקש עזרתכם, מדובר בשורות מ-89 עד 92 אצל Eugene יכול להיות Executive פרט לזה אין לי קצה חוט לגבי צאצאים... תודה

פענוח אנגלית או איתור צאצאים?

לא הבנתי בדיוק לאיזה סיוע אתה קורא: הכותרת שלך שונה מן הסיפא של דבריך... ובכל מקרה, אנא הפנה לשורות בטופס המפקד אליהן אתה מתייחס. ארנון

צביקהאו

New member
תודה רבה

זה לגבי פענוח המקצוע יש רעיונות איך לחפש צאצאים? כל רשומות הלידה של המחוז - נרכשו ואין שם רמז לזוג ההורים הזה מי שדיווח על הפטירה אינו קרוב משפחה לא ראיתי רשומות של מפקד 1940 תודה

Ayana KimRon

New member
אתה מספק פרטים קטועים

למשל: פטירה של מי דווחה לא ע"י קרוב משפחה? היכן נפטר? מה שמו של המדווח ומדוע אתה חושב שאינו קרוב משפחה?! מדבריך אני מבינה שליוג'ין נולדו ילדים בארה"ב אחרי שהיגר לשם. האמנם? ואם אתה מחפש את שמות ילדיו האמריקאים, אולי כדאי לציינם פה. אין לי כיווני חיפוש חדשניים שאינם ידועים פה. אם תפרט קצת יותר, יכול להיות שחברים בפורום יוכלו לסייע לך בטיפים או "מציאות" משלהם.

מפקד 1940 ישוחרר באפריל 2012

(ההתרגשות בקהילה האמריקאית כבר התחילה מזמן...) ולגבי איתור צאצאים - אני מציע לך להעביר לכאן את השמות המלאים מן המפקד, כולל שנות לידה ופרטים נוספים רלוונטיים. אין טעם שכל מי שרוצה לסייע ייאלץ להתמודד עם הפענוח/תעתוק לבדו. ובנוסף - הבאת כל הידוע לך על המשפחה הוא קריטי בהקשר זה. ארנון

צביקהאו

New member
נתונים נוספים

רשמתי את העובדות והמקור. צרפתי את תעודות הפטירה. KOHN נולד ב- 13.8.1896 בבודפשט. רשומת לידה מבודפשט ותאריך לידה במסמך צבא ארה"ב. אח לסבא שלי שנולד שנה וחצי לפני כן במישקולץ. Jeno SEBOK הגיע לארה"ב ב-1921 ושינה את שמו ל – Eugene J.. אליס איילנד. מקצוע – נגן. התחתן עם Rose GEYER במחוז קוק באילינוי ב- 6.9.1923. רישום נישואין של מחוז קוק. Eugene קיבל אזרחות ב- 7.4.1927. רישום אזרחות. מופיע עם אשתו, אמה ואחיה במפקד של 1930. נסע מחוץ לארה"ב בשנים: 1930, 1936, 1939, 1946, 1948, 1950, 1953, 1954. רישומי נוסעים שונים. ישנו מסמך מצבא ארה"ב לשנת 1941. התחתן בשנית לאליזבת ניילאש כנראה לאחר מות אשתו הראשונה ב-1968. נפטר בפלורידה 24.2.1972 ונקבר במחוז קוק. אישור פטירה מפלורידה. Rose GEYER נולדה ב-13.3.1903 בהונגריה. תעודת פטירה ועוד מסמכים. נסעה עם בעלה Eugene מחוץ לארה"ב בשנים: 1936, 1939, 1950 ו-1953. נפטרה בבית החולים במחוז קוק ב-27.7.1968. המדווח אינו קרוב משפחה. וכרגע יש לי ספק ביהדותה שכן גופתה נשרפה.תעודת פטירה. בחיפוש שאפשר לעשות ב- Cook County Vital records יש 5 רשומות לידה – רכשתי את כולן ואין שם ילדים להורים בשמות אלה. ייתכן שלא היו להם ילדים. האם זו המסקנה?

צביקהאו

New member
תעודת הפטירה של Rose - גדול מדי להעלות

כל הרשום כאן מעודכן בעץ שלי באנססטרי

כמה הערות קצרות

(רק בגלל שאני באריזות סופיות לקראת הטיסה מחר...) 1. חיפוש במאגר המידע של מחוז Palm Beach, פלורידה, מעלה כמה מסמכים אודות יוג'ין ו/או אשתו. לפחות אחד מהם הוא שטר מכר של דירה בשיקגו (משנת 1971). חיפוש הפוך אחר הכתובת במדריכי הטלפונים המקוונים מעלה תוצאות מאותה הכתובת. אפשר ליצור קשר עם תושבים באותה הכתובת ולבדוק אם הם יודעים משהו על דיירי העבר. 2. אם לא מצאת משהו (במאגר של מחוז קוק או בכל מקום אחר) - זה לא אומר שאין... יכול להיות שהאינדוקס שגוי, יכול להיות שהילדים נולדו במקומות אחרים, וכו'... מובן שיכול להיות גם שלא היו ילדים. 3. בירור בבית העלמין בו קבורים יוג'ין ו/או נשותיו הוא בגדר צעד חובה. ייתכן ויהיו להם פרטים נוספים. 4. את מסמכי ההתאזרחות המלאים כדאי להשיג (כלומר, לא רק את הרישום מן האינדקס), ייתכן ותמצא שם מידע חשוב. ולאחר מיצוי כל הצעדים הללו - מייל לרשימת התפוצה של ג'ואישג'ן יכול לעשות פלאים... ארנון

למעלה