סיוע במכשיר motorola defy

EVE Lights

New member
סיוע במכשיר motorola defy

היי! אבא שדרג למכשיר הנ"ל והוא רוצה לעשות גיבוי לרשימת אנשי הקשר שלו בג'ימייל. הוספתי את הג'ימייל כחשבון בטלפון וגם רשום "סנכרן אנשי קשר" עם V ירוק ליד. אבל האנשי קשר לא מסתנכרנים... מה אני שוכחת לעשות? אשמח לתגובות

metrocard

New member
מזל טוב לאבא...

נסי בהגדרות> חשבונות וסנכרון > לבחור בחשבון ה ג'ימייל ואז לבצע "סנכרן עכשיו " באנשי הקשר. אמור להופיע האייקון המסתובב של הסנכרון (שני חיצים המופנים האחד לשני). אם זה לא עובד יש אופציה נוספת , קצת ארוכה יותר . שנמצאים באנשי הקשר , ללחוץ תפריט , ואז ייבוא /יצוא . ללחוץ יצא אנשי קשר לכרטיס SD. שהמכשיר יסיים לייצא יווצר קובץ בשם 00001.vcf את הקובץ יש להעביר למחשב ואז לפתוח את ג'י מייל ובהגדרות ניתן לייבא אנשי קשר לחשבון הג'ימייל. כמו שאמרתי , קצת מסורבל אבל ההעברה מתבצעת. חשוב לשמור אנשי קשר חדשים לחשבון הגימייל במכשיר

EVE Lights

New member
ניסיתי מה שאמרת

אבל זה לא עבד (הראשון לא מסנכרן אנשי קשר ישנים) ולא מצאתי אפשרות לייצא את אנשי הקשר לכרטיס SD, האפשרות הזאת פשוט לא קיימת. היום גיליתי שאנשי קשר חדשים שמוסיפים לטלפון כן מסתנכרנים אוטומטית לחשבון הג'ימייל. הבעיה היא שיש לו עוד 300 אנשי קשר בערך שהעבירו לו ממכשיר ישן למכשיר החדש ורק אח"כ הגדירו את חשבון הג'ימייל כך שהם לא מסונכרנים... איך גורמים להם להסתנכרן?? הוא משגע אותי על זה
תודה רבה לכם!

פגית

New member
אולי אני יכולה לעזור

אתחיל מכך שזה לא אותו מכשיר, אך אני מאמינה שהאנדרואיד יגשר על כך ושהדברים דומים. אם העתיקו לו את האנשים מהמכשיר הישן לחדש במפעליה אז: הקבצים שלי-« כרטיס חיצוני-« אחר-ז« רנשי קשר. שם הם יושבים. עכשיו חוזרים לאנשי קשר-« הגדרות-» יבוא מכרטיס sd תחת חשבון הגוגל. בהצלחב

berdoron

New member
רוב הסיכויים

שהאנשי קשר לא שמורים באופן שהם מסתנכרנים עם גוגל - זה משהו שהטלפון שואל אותך בגע שאת יוצרת את האיש קשר - לי גם כן היתה את הבעיה הזו לפני מספר ימים ונאלצתי לגבות ידנית

EVE Lights

New member
ועוד כמה שאלות!

לפני שאני פונה לסלקום... 1. כיבוי האינטרנט 3G (אם נגיד הוא נוסע לחו"ל ורוצה לגלוש רק על ווירלס) - לא מצאתי דרך נראית לעין... איפה? 2. הבנתי שיש כרטיס SD במכשיר, ולא נעים לי ישר לפרק לו אותו מהסוללה כי נראה לי ששם הוא נמצא
.. מישהו יודע להגיד לי איזה סוג כרטיס? הוא 2 ג'יגה. אפשר מן הסתם להחליף לכרטיס גדול יותר נכון? (הוא בקטע של סרטים ועניינים) 3. סנכרון אנשי קשר ישנים מהמכשיר לג'ימייל - אם למישהו יש עוד רעיונות לפני שאני מתקשרת למוקד דאטה שלהם

berdoron

New member
פנה לסלקום שיחסמו לך את הגלישה

היום הם עושים את זה ואפילו בשמחה - זה פשוט מונע להם כאבי ראש של הבדיקת חיובים כשאתה חוזר

Zמבוש

New member
כמה דברים

א'- גלישה סלולרית : כנס להגדרות רשתות סלולריות ,גש להגדרות APN , מחק אותן לגמרי כעת המכשיר לא יגלוש בצורה סלולרית , כמו כן יש לפנות למפעילה שלך ולבקש ממנה חסימת גלישת סלולר כך שבאם איי אילו צורה פלאית יתחדשו נקודות ה APN אזי גם אז לא יוכל לגלוש ב'- אני לא יודע עם מה באה ערכת ה DEFY בסלקום אך אתה יכול להגדיל עד כרטיס של 32G . סינכרון כתבתי לך את הפרוצדורה בתגובה אחרת

Zמבוש

New member
נכנסת לחשבון הג'ימייל

לראות כי הם נמצאים שם בכלל ? כי אם הם אינם אז אין מה לסנכרן מאיזה מכשיר הוא שידרג ל Defy ? יש לדפי בעיות ילדות כנראה זה חלק מהן . 1- תהליך מסודר של העברת אנשי קשר הוא כדלקמן : הגדרת חשבון GMAIL במכשיר - רשימת שם החשבון , סיסמא מעבר אל אותה אפשרות סינכרון ובחירה של מה אתה רוצה לסנכרן . תוך כדי כל זה באם יש לך כבר חשבון GMAIL חיי ובועט עם אנשי קשר שסוכרנו בעבר 2- תהליך של פתיחת חשבון GMAIL היי לישנא א'- פותחים חשבון כזה דרך הרשת (מחשב שולחן , מחשב נייד ואפילו הטלפון ) מייביאים את השמות השמורים על כרטיס ה סים של המפעילה ואיתם מבצעים סינכרון של אנשי קשר אחר כך אתה יכול לעשות סדר בחשבון עצמו ותתחדש

EVE Lights

New member
הצלחתי!!!!!!!!!

אני משקיעה בזה כבר יומיים תמימים, שום דבר לא עבד, גם באינטרנט אנשים נתקלו באותה בעיה... והנה הפיתרון בשביל שאנשים אחרים יחפשו ויידעו - להתקין אפליקציה בשם UiA - Backup Contacts (אפליקציה חינמית במרקט) 1. לעשות BACKUP לכרטיס SD 2. לשלוח את הקובץ במייל לעצמנו (מדובר בקובץ CSV) ולשמור אותו על המחשב 3. לפתוח את הג'ימייל - ללכת ל- contacts 4. ללחוץ Import Contacts ולבחור את הקובץ VOILA!!!!!!!!!!!!
יגעת ומצאת - תאמין! מי היה מאמין שזה כל כך פשוט באמצעות אפליקציה אחת נהדרת...
תודה לכולכם על התמיכה הנפשית!

EVE Lights

New member
ועוד קצת פרטים

זה פותר בעיה של סנכרון של אנשי קשר ישנים מהמכשיר לג'ימייל, אם למשל העברתם ממכשיר ישן, או בכל דרך אחרת... אנשי קשר חדשים - מסתנכרנים כבר לבד (בלי קשר לאפליקציה) חג שמח לכולם!

למעלה