סיוע בהקמת משפחתון

ורד302

New member
סיוע בהקמת משפחתון

שלום רב! אני מובטלת כבר קרוב לשנתיים. תמיד רציתי לעבוד כשכירה למען השקט הנפשי שלי. אך אני רואה שכיום ממש קשה למצוא עבודה. לאחרונה החלטתי לשנות את צורת החשיבה, ולהתחיל ליזום. אני עומדת לפתוח משפחתון בביתי שבקרית מוצקין. התחלתי בברורים ובהכנות הראשוניות. אני זקוקה לשני דברים: א. אין עדיין שם למשפחתון. אשמח לקבל רעיונות. ב. חסר לי ציוד בסיסי, בעיקר צעצועים.

tamirzak1

New member
שלום רב.

באמת בעיה גדולה מאוד. איזה שם ניתן למשפחתון? אוף,קשה,קשה. מה הבעיה? "משפחתון ורד" לא מתאים? איך את רוצה לקרוא למשפחתון אם לא על שם המטפלת? "משפחתון חינוכי,ביתי ואוהב ורד" יותר טוב? דבר שני: למה הכוונה להתחיל ליזום? לפי החוק צריך תעודה שעברת קורס מטפלות ומנהלות משפחתון. יש לך? אם כן את צריכה מקום מתאים. משפחתון בסלון זה לא הולך. עד 5 ילדים לא צריך אישור מהעיריה.מעל 5 ילדים צריך רשיון. ומה עם ביטוח? אסור אסור אסור להחזיק ילדים ללא ביטוח. ציוד: לולים,מזרנים,שולחן וכיסאות קטנים,ספרי ילדים וגם צעצועים,ציוד לעבודות יצירה וכו'. חוג מינימלי של ריתמוסיקה פעם בשבוע. והרבה הרבה הרבה אהבה. אהבה לילדים. לעבודה עם קקי-פיפי. לקשר עם הורים בעלי דרישות שונות. והתוצאה הסופית היא לקבל בחזרה אהבה מהילדים ומההורים , לראות אותם גדלים ומתפתחים , ובצד יש גם את ההכנסה החודשית. לאישתי יש כבר 8 שנים משפחתון (דרך העיריה ומשרד הרווחה).5 ילדים בכל שנה.העבודה מאוד קשה,אבל האהבה שמקבלים חזרה מהילדים (גם אחרי שגדלו ), התודה מההורים,הסיפוק והמשכורת שווים כל רגע. בהצלחה מתמיר מאשדוד. אם יש לך שאלות אפשר במסר,אבל בשבוע הקרוב לא אהיה ליד המחשב.

ורד302

New member
לתמיר

הבקשות שלי באמת היו ספציפיות, ולא התכוונתי לשאול בפורום הזה שאלות לגבי "איך פותחים משפחתון". תאמין לי שבררתי לגבי כל שאר הנושאים שהיזכרת. אני גננת בכירה, עם שנות ניסיון רבות. המקום מתאים למטרה זו. קיבלתי הצעות לפוליסת ביטוח משתי חברות המתמחות בביטוח למשפחתונים. רכשתי ציוד ראשוני. והכוונה שלי לעבוד עם 5 ילדים.

למעלה