סיוע אחר הצהריים

נעמיאר

New member
סיוע אחר הצהריים

עד שבני התקבל לגן של אלוטף, קיבלנו למשך 3 חודשים סיוע לילד של 26 שעות חודשיות .דבר זה איפשר לי כאם חד הורית ( גם לילד רגיל נוסף) למצא זמן פנוי. עתה בשל שילובו בגן תקשורת אין לי את הזכאות לקבל את השעות שהיו כה חשובות לנו. האם משהו מכם יודע כיצד ניתן בדרכים אחרות לנסות לקבל בכ"ז שעות סיוע? אולי ע"י עמותות שונות?

mayarel

New member
אני ממשיכה לקבל

בני בגן תקשורתי ואני ממשיכה לקבל 26 שעות חודשיות. אל תוותרי כל כך מהר. תפני שוב לרווחה.

נעמיאר

New member
נאמר לי

כי מאחר והמעון מתוקצב הכי הרבה אין אפשרות לסייע לי. היכן אתם מתגוררים?

אלוטף אינו גן תקשורת

אלא מעון יום שיקומי, הממומן, לפחות בחלקו, ע"י משרד הרווחה. גם 26 השעות אחה"צ ממומנות ע"י הרווחה (דרך העיריות) וילדים הנמצאים במעון יום שיקומי אינם זכאים להן. זה לא הוגן אבל ככה זה, לפחות בינתים. אני אמא יחידנית וגם אני לא קיבלתי שעות חונך כשבני היה במעון. אחרי גיל 3, כשהנסיך עבר לגן תקשורת, הממומן ע"י משרד החינוך, קיבלנו את הזכאות לשעות חונך אחה"צ. את הדיון על הפער בין מה שמקבלים מהרווחה, לבין העלות האמיתית של 26 שעות חונך אחה"צ, נשאיר להזדמנות אחרת...

ל י ל ך פ

New member
בקשי שעות חונכת לאחרה"צ

העו"ס ברווחה יכולה להגיש עבורך בקשה למפקחת על האוטיסטים, אמירה שניצר, לשעות חונכות אחרה"צ. לשכנים שלנו יש חונכת מקסימה 10 שעות בשבוע והיא גם מהווה תחליף ביביסיטר, למרות שזו לא המטרה, מאחר והיא נשארת איתה או יוצאת איתה בלי ההורים. הבעיה עם שעות החונכות אחרה"צ היא שמאחר והן מוגבלות, מקבלים אותן מי שעונים לקריטריונים שונים כגון תפקוד נמוך, סיכון עצמי, יכולות של המשפחה. נראה לי שלך כאם חד הורית דווקא יש סיכוי מצויין. שוב, מי שיכול להשיג לך את השעות הללו - העו"ס ברווחה.

למעלה