סיונוששששש

shanikoo

New member
סיונוששששש

הבטחתי הודעה וקיימתי.... חמודה שלי,אני חולה עלייך!!!!! תראי איזה יחס,הא?לא יכולת לצפות למשהו יותר טוב.... אז יאללה,תזיזי את התחת היפה שלך ולכי ללמוד למבחן!מה את רואה טלויזיה,יש לך בגרות השנה!!!טוב,גם לי...גם אני צריכה ללמוד......אוףףףף,אין לי כוח.... טוב,אני אפסיק לזיין ת`שכל,רק שיהיה לך בהצלחה,ודירבלאק את לא מעריכה את זה,אני משקיעה המון מאמץ..... אוהבת שניקו

moran-b

New member
שני

תדמייני אותי בפנים חמורות... לא מספיק את מציפה - את גם מקללת?????? מה זה החינוך הזה?? צוש? תפו? השכן? למישהו יש הסבר למחדל????

מורני - צער גידול בנות...

כן מורני!!!!!! בוודאי שיש לי תגובה!!!! זה קשור בחינוך הקלוקל של האבא ה``נהדר`` של שנינו`ש , אב שבכל הזדמנות שהייתה לו הכה ואנס את הילדה הרכה הזו , וכעת היא פורקת כל עול אני מאד מקווה שזה מסתיים בקללות ושהיא לא תדרדר יותר מזה... (אם את מבינה למה אני מתכוונת...) בכל מקרה היי בטוחה שהיא תוענש בחומרה!!!!(שבוע בלי אינטרנט טלוויזיה ואוכל...)

shanikoo

New member
במה חטאתי?

תגידו לי כולם- לא עשיתי רושם של ילדה חמודה ותמימה?לא הייתי נחמדה אליכם?לא שמרתי עלייך רני?לא כתבתי לך הודעות סיונוש?אני לא יכולה לפגוע בזבוב... אז למה?????????.למה זה מגיע לי? לא הייתי נחמדה אלייך,אמא?לא הייתי טובה אליך,אבא?תמיד השתדלתי לעשות מה שאמרתם לי,תמיד הבאתי לך את הנעלי בית,לא אבא? תמיד הכנתי שיעורים,והלכתי לישון בזמן... תמיד נתתי לאמא את כל בתכשיטים שלי...ואבא?אמרתי למישהו על הלילות השחורים?לא,שמרתי את זה לעצמי...זה הסוד שלנו... אז למה?למה מגיע לי זוג הורים כזה?????? לא מספיק החגורה,עכשיו תקחו ממני גם את האינטרנט?????? אני במצוקה... למישהו יש את הטלפון של ער``ן?

למעלה