סיון

coconut56

New member
סיון../images/Emo70.gif

לפעמים את עושה רושם של אנטי-ישראלית

הנה סיון תחסמי את אליאב! הוא העליב

חבר בפורום... למה אותו את לא חוסמת??? אהההההה????? יפה... את רואה שאני צוקדת...

בטח שלא איכפת לך...../images/Emo6.gif

כי אתה יודע שאחרי שתגיד לה:"סיון מותק תשחררי ת´חסימה" היא תשחרר...

sivani

New member
את מוכנה

להפסיק כבר עם המשחקי כבוד המטומטמים שלך? אני אחסום את מי שנראה לי נכון לחסום, ולחסום מישהו בגלל שהוא אמר שתוק בציניות,לא נראית לי סיבה מספיק טובה! לא נאה לך? חבל. נמאס לי מהמשחקים שלך,ותפסיקי לנסות להתערב לי בשיקולים הניהוליים שלי. יש מבין? (סליחה על ההודעה העצבנית)

sivani

New member
ועוד משהו

אם אני אחסום כל אחד בפורום על כל פעם שהוא אמר למישהו אחר שתוק, לא יישארו אנשים בפורום אז תעשי לי טובה, שוב, אל תתערבי בבקשה בשיקולים שלי.

נה נה נה נה נה נה לא מקשיבה נה נה

מי בכלל מתערב לך???? ואם הוא פגע באחד מחברי הפורום??? יאללה איזה שיקולים את בכלל עושה??? הנה אלה השיקולים שלך: 1234... אמממ... טוב את מי נחסום? יאללה את שירן גם ככה אני לא סובלת אותה.... 5678 לא את אליאב לא נחסום... 910... זהו נשחרר את שירן לא עד כדי כך אני שונאת אותה... ומהתחלה... 1234...אמממ... שירן הזאת שלא תתערב הנה אני אכתוב לה! פחחחחחחחחחעעעעעע עזבי משעמם לי... הכל בצחוק! אבל אם נעלבת את יכולה לחסום אותי...

PsychOdelia

New member
מה זה שתוק?????????

למה מי את??? לא רק לו את אומרת לשתוק! מה שהכי מרגיז... שזה רק מה שיש לך להגיד!!! עדיף שאת ה"שקט" או את ה"שתוק" הזה תשמרי לעצמך!! חלאסס!!!! רררררראף! אני בהתקפת עצבון עכשיו מאנשים כמוך..! חופש הביטוי.. שמעת על זה פעם??? אם לא... כדאי שתתחילי!

אז זהו... שמה זה אין לך!!!!

אתה לא תגיד לאף אחד לשתוק!! אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים איתו או משו... אבל לא לשתוק!!!!! ואני רוצה לראות מה סיון תגיב... סבבה??????

PsychOdelia

New member
אמרתי לך לשתוק לא..?

לא.. לא עזבנו בדרמטיות...אתה רואה שאנחנו כאן..? כן? יפה!

למעלה