סיון 2004

סיון 2004

לכל מי שהיה בקורס סיון של המחזור הראשון ספרו איך היה לכם, תעבירו חויות באיזה קבוצה היתם?

Guava the EZ

New member
אני אוצה!

טובבבבב.. אז אני הייתי בסיו"ן 7 וודקה וודקה כבוד! מממ.. הרוב בקבוצה היה של דתיים, זה בעיקר מה שבלט בקבוצה אני חושבת.. מתוך 17 חניכים, היינו 7 חילוניים.. אני חושבת שמיצינו את הקטע של המפקדים הדוגמנים (
) אז אני אספר קצת יותר על הקורס עצמו..
טוב, ביום שישי כשדחסו אותנו 20 בנות בחדר אני חושבת שזה היה ממש לא נעים.. כמו דיר חזירים! ועוד בחדר כזה מסריח! פוי..
או מיי גוד, המטווח היה כזהההה כיייףףףף!!! אני רוצה שוב!!! זה פשוט מגניב לירות באמ-16 ארוך עם כדורים חיים.. זה פשוט כיף..|מזילריר| מה עוד? מממ.. הביקורים היו ממש בושה לפי דעתי.. מזה 45 דקות לביקור?? למה מה קרה?? לא הפסקתי לעשות כלום! פשוט כלום!!! וגם בכלל לא נתנו לנו זמן להתארגן לטקס! טוב, לפחות הייתה לי מפקדת מאזניבה.. ^^ היא סיפרה לנו שאנחנו הקבוצה הראשונה שהיא מדריכה בגדנ"ע וגם אל תשכחו שהייתה לנו את הילית! איזה פשוש היא!!! אני מתתתתה עליה! היא נתנה לי חצי פרוסה עם שוקולד בניווט לילה המסכם בגלל שלא הרגשתי טוב (עזבו, אנמיה מחורבנת)..
איייי!! אני חייבת ללכת לישון עכשיו.. אני לא אתעורר מחר בבוקר..
אם אני אזכר בעוד דברים נחמדים, אני אכתוב מחר.. לילה טוב!

הינו 22 בנות ויותר

העבירו תבנות השוות של של צוות אחת!!! ואז היה ממש על הפנים!!! מסריח מהשרותים שבניתם לעצמיכם.... ואיזה שבת סוף היתה לנו אה??? היה קרס סוף הבדרך למה נגמר????

ande

New member
19 בנות בחדר

השתגעו כמעט נשרפתי שם הדבר אחד מהטובים שהיה לי שם, ואל תצחקו, זה היתושים. אתם לא יודעים כנראה אבל בירושלים אני בעלת הדם המתוק ביותר וכשירדנו לג'וערה המדהימה לא נעקצתי אפילו פעם אחת! ולא שמתי אל תוש אחרי היום השני כי לא היה זמן. אבל מתרגלים לזמן והסדר ממכר... אנשים נלאים ד"א אני הייתי מסיון חמש. חוויה גדולה יותר מהמש"צים אפילו.

חצרמוות

New member
חחחחחח....

אני שמח שנהניתם.... |
אממממ.... אני הולך להיות במחזור שיוצא ביום ראשון.... אז אם יש לכם איזשהן עצות או ד"שים שאתם רוצים למסור לפקדים שלכם או משהו כזה....

ande

New member
כן

ד"שים לכולם עצות- תהנה מהקורס הזה (זה בטוח), אםםם תתקלח ראשון כי יש הכי פחות אנשים נראה לי ותתאם שעונים מעוררים בבוקר!!! וכמובן תנצל את ה6- ש"ש (שעות שינה) שיש לך ובשבת תישן הרבבבבבה לא כמוני... אההה ותלך להתפלל בשישי בערב עם הדתיים. חוויה כשחצי מהקורס החילוניים באו להתפלל. אםםםםםם ותנווט יחד עם כולם ותזכור לעבוד בעבודת צוות וווו אםםםםםם אםםם לא יודעת.. אולי בשבת תשחק כדורגל.. ;) ד"א אנחנו הבנות ("כבוד") ניצחנו את הבנים אז אל תפקפקו... טוב יחד עם עוד שניים שלושה בנים חמודים אבל... אהה וחשוב- תשמור על קשר עם כולם. עוד משהו? בהצלחה!

כמה עצות

דבר ראשון , לגבי שפשפות..הרבה יקבלו אותם בקורס הזה כדי מאוד ללבוש מיכנסיים קצרים במסלולים למראת שחם (זה כדי הרבה יותר מלקבל שפשפת (זה ממש ממש לא נעים ) ואם כבר קיבלתם אז בשום פנים אל תשימו על זה דאודורנט או אלכוהול !!! דבר שני אל תביאו שקי שינה , נורא חם שם גם בלילה ...תביאו שני סדינים ומשהו להיתכסות בו ..(השמיכות שם לא ממש נוחות ואין שם כריות) תילכו לפעמים לבית הכנסת שם, לא יזיק.. חוץ מזה עוד משהו קטן אם אתם מביאים כסף את תיבנו על השק"ם (הוא לא פעיל, לפחות שאנחנו הינו)ותביאו כסף קטן ... לכולם היתה בעיה עם זה והיה רק כסף גדול.. זה הכל , אם אני יזכר בעוד אני ירשום (דרך אגב ,לא באמת קוראים לי ליאור, זה סתם איזה קטע )

למעלה