סיון!! נו באמת...

חוכמית

New member
מישהו כמוהו-זה לא טוב בשבילך

מתוקה. תראי מה קרה? את צריכה לשאוף למצב של אהבה עם הרבה טוב וכל הזמן ולא פירורים פרורים. אדם שמציב תנאים לקשר- אינו רוצה בקשר, הוא רוצה ממך רק מה שהוא רוצה, את - המהות שלך, אינה מענינת אותו. הוא רוצה את זה רק כך, ולא אחרת. גם זה דיון בפני עצמו- מה זה אומר עליו, אבל זה לפעם אחרת כי כרגע רק את מעניינת אותי. תראי מה כתבת: שאלת אותו אם הוא מתגעגע והוא אמר שלא אבל....חשב עליך. הוא חותך סיון. הוא חותך אבל לאט, כי הוא אולי מרחם ולא אומר לך את האמת כמו שהיא. סיווני, אולי תפנימי משהו קצת יותר קשה??? הוא לא רוצה בקשר איתך! הוא לא יוצר קשר והוא מבין שקשה לך. ואת- את עושה הפוך על הפוך כי..... את חושבת שלשמוע אותו עושה לך טוב אבל זה לא נראה כך. לשאול גבר שהיה לך קשר איתו אם הוא מתגעגע (למרות שהכריז שהוא לא רוצה יותר),זה להעמיד אותו במקום לא טוב ואת עצמך במקום עוד יותר לא טוב. זה דבר מאוד קשה - להודות. להגיד לך , אחרי שהיה איתך ונהנה שאינו רוצה אותך יותר-קשה לו כנראה, ואת נשענת על משהו מאוד לא מציאותי כדי להזין את המערכת הזאת הקשה שאת נמצאת בה כרגע. תנסי להגיד לעצמך גם את הדברים הלא טובים. תנסי לפקוח את העיניים למציאות כמו שהיא - אני יודעת, זה מאוד קשה. זה להגיד לעצמך דברים מאוד קשים על איך שאת באמת, לעומת מה שאת חשבת שאת ושיש לך...... תחשבי אולי לרגע מה היית אומרת לחברה שלך על האקס שלה אם היא היתה מספרת לך את הסיפור הזה. מה באמת היית אומרת לה? חוץ מזה, אם עדיין אינך רוצה/יכולה להגיד את הדברים לעצמך בצורה אמיתית ובוגרת למרות הקושי אז...... כנראה שעדיין לא היגיע הזמן........

סיון b

New member
חוכמית,

תודה על התגובה שלך. אני מאוד מערכיה את העובשה שאת דואגת, מיעצת, ושכל כך אכפת לך. אבל באמת שאני כבר לא כזאת מסונוורת כמו שהייתי. לגבי מה שכתבת - סוג הקשר שהוא מחפש ורוצה ממש לא מצביע לי על סוג הבן אדם שהוא. הוא אדם נפלא. באמת. לא מתוך סינוור ולא מתוך אהבה. הוא בן אדם נפלא (יש סיבה לזה שיצאתי איתו....). ונכון הוא מחפש קשר שונה לגמרי ממה שאני מחפשת. בגלל זה זה נגמר, וזה שהוא, בגילו ובמצבו, מחפש קשר אחר ממה שאני מחפשת זה לא אומר שהוא רצה אותי בשביל דבר אחד. כי בשביל הדבר ההוא הוא לא היה צריך אותי.באמת שהוא נהנה איתי, והמהות שלי גם עיניינה אותו מאוד. היה לו טוב איתי וכיף איתי בלי קשר לסקס. ועובדה, שבהרבה פעמים שנפגשנו הוא אפילו לא הביא איתו קונדום. אני הבאתי. ואם לא הייתי מביאה - כלום לא היה. אז מה זה אומר עכשיו? אז באמת שהיה לנו משהו. לא משהו רגיל וטבעי. אבל היה. והיה הטוב לשנינו. וסוג הקשר שהוא מחפש - הוא מחפש עם כל אחת. לא נראית לי העובדה שאת מנזה לרמז על כך שהוא לא באמת רצה אותי. גם עם מישהי אחרת יהיה לו את אותו הקשר (ואפילו פחות משהיה לו איתי). ודבר שני - אני מתגעגעת, אני אוהבת, ושוב, אנילא מסונוורת. אני רואה מה שקורה. הוא אמר לי שהוא חושב עלי וזה לא סתם לצאת מידי חובה, וזה לא סתם כדי להרגיע אותי. כי הוא לא בן אדם שמפגין רגשות. ואני מכירה אותו. סתם הוא לא היה אומר כלום. ממש לא. והגעגוע? יכול להיות שהוא כן מתגעגע. יכול להיות שלא. אין לי מושג. חברה שלי חושבת שכן. אני לא חשבתי על זה יותר מדי. אבל זה כרגע לא רלוונטי. ואני אפילו נוטה לחשוב שהוא צודק בכך שהוא לא מתגעגע כמוני. אני לא חושבת שהוא סתם אמר את זה כדי לעשות לי את זה יותר קל. אני מכירה אותו. הוא לא היה אומר סתם דברים. אני מכירה את התגובות שלו. את הקול שלו. אני, ולא מתוך סינוור, כן מאמינה שהוא חושב עלי. אחרת למה הוא חתך את הקשר עכשיו? הוא יכול היה לצאת עם נשים אחרות, ולהשאיר ואתי על אש קטנה? הרי אם הוא סוג הבן אדם שאתם חושבים שהוא, אז מה אכפת לו להמשיך את הקשר איתי? הרי יש לו בחורה צעירה, נאה, נראית טוב ואינטיליגנטית. מה בא=מת היה אכפת לו להמשיך את הקשר? אם זה לא כזה מפריע לו כמו שלי? תחשבו על זה. כי אני חשבתי. המון. ויקח לו גם זמן לשכוח אותי (אם בכלל) כי שוב - הייתי הרוח הצעירה בחיים שלו. הבאתי לו דברים (לו חומריים) שאחרות לא נתנו לו. איתי הוא עשה דברים, והגיע לשיאים שעם אחרות לו. הוא אמר לי כשנפרדנו בפעם הראשונה שהוא תמיד יזכור אותי כאחד הדברים היפים ביותר בחייו. הוא סתם אמר? לא נראה לי!!! הוא גם אמר שהגשמתי לו חלום שהיה לו. (וזה חלום של כל גבר כמעט, לצאת עם מישהי צעירה). אז סתם הוא אמר? לא נראה לי. הוא לא היה חייב לי כלום. למה שיגיד את זה סתם? ובכן - לא! אני מכירה אותו, ואני מאמינה לו. מצטערת אם אני נשמעת תמימה. אני ממש לא! אז נכון שעדין קשה לי עם הכל. נכון שאני כנראהלא מוכנה ריגשית להכיר מישהו. אולי יקח זמן. ולגבי חברה שלי- אם לה היה את אותו המקרה, ועם בחור כמו שהיה לי - כן, הייתי אומרת לה אותו הדבר. כי אם שיחות איתו עושות לה טוב - למה לא? הם הרי לא נפגשים כבר...... חוכמית. מעריכה את הדאגה! באמת! אבל אני יודעת מי הוא, ומה הוא. אני גם יודעת מה אני רוצה.

חוכמית

New member
טוב, יקירה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני חושבת שאמרתי די-ואפילו יותר מדי. אני איתך בכל אשר תחליטי, תעשי, ותחשבי,... הסיפור מאתמול יכול להצביע על בחורה שידעה את כל מה שהיא רצתה וחשבה שהיא יודעת עד ש.....קרה משהו שהיא לא שמה לב איליו למרות שהדברים היו לגמרי מונחים מולה........ אגב, זה לא סיפור.....זה באמת קרה.......

סיון b

New member
חוכמיתוש,

תודה על התמיכה שלך. אני גםחושבת שהדיון הזה כבר צריך להסתיים כי כל אחת בגישה ובדיעות שלה. את מניסיונך, חושבת שזה לא טוב, ושאולי הוא זומם / עושה משהו מעבר למה שאני רואה. מעריכה את דעתך. באמת! אני, מאידך גיסא, חושבת שזה כל כך לא נכון. זה יכול לקרות. זה הגיוני. זה כבר קרה לי עם מישהו שנפגעתי. כאן אני פשוט בטוחה שזה לא קורה. אני מכירה אותו. אנשים מהעבודה מכירים אותו. אני מדברת עם חבר שלו לפעמים. זה פשוט לא קורה. אבל שוב, אנייכולות להמשיך ולטחון מים עוד ועוד וזה לא ישנה, לכן מוטב אולי להפסיק כאן, בשיא, כשאנחנו עדין אוהבות אחת את השניה... (נכון שאת אוהבת אותי???)... אז שוב, תודה על התמיכה, תודה על העידוד. ואני באמת מקווה שאני אזכה לספר לכם ולשתף אתכם גם בזמנים יפים יותר. סיון

נראה לי שלא הבנתם אותה..

אני חושב, אם הבנתי נכון, שמה שעשה לה טוב זה שהיא הוציאה את זה.. שהיא עשתה משהו.. שהיא לרגע החליטה לא לחשוב ו "to hell with all" ועשתה משהו. ולא זה שהוא נתן לה איזה אישור של שית טלפון. גם כשאני נפרדתי מהאקסית שלי אחרי איזה חודש שניים הלכתי אליה כי ממש התגעגעתי ואז ראיתי אותה קצת באור אחר וזה ממש עזר.

חוכמית

New member
יכול להיות

ויכול להיות שלא.... זה גם לא משנה כי אני חושבת שהיא נמצאת בנקודה אחרת ממה שאתה ולכן גם רואה את הדברים אחרת...... בכל מקרה אם זה או דבר אחר עשה לה טוב,,,,,אז סבבה.......

חוכמית

New member
יכול להיות שכן

ויכול להיות שלא...זה לא כל כך משנה .. העיקר שזה עשה לה טוב. אני חושבת היא לא במקום שאתה נמצא בו ולכן רואה את הדברים אחרת... העיקר ...שהיא בוחרת במה שעושה לה טוב כרגע....

תליב

New member
וואו.....

ניסחת את המחשבות שלי בצורה הכי נכונה שיש!!!! את פשוט הוצאת לי את המילים מהפה (........אממ .... מהאצבעות?...
) אני קוראת לזה : להתסתכל ב- אמת. תראי: אני אכתוב כאן כמה הגדרות . אני מקווה שתביני למה אני חותרת. "מציאות" היא כל מה שקיים במציאות. "אמת" היא תיאור של המציאות- שלי או של מישהו אחר. "יושר אישי" היא אמירת האמת לעצמי, ו"כנות" היא אמירת האמת לאנשים אחרים. האמונה באשליה אינה הופכת אותה לנכונה, ואמונה באשליות שלנו יכולה רק להחמיר את המצב. זה דומה לאמונה שאנשים חשבו שכדור הארץ הוא שטוח למרות העובדה שהוא היה עגול.האמונה שהוא שטוח לא הפכה אותו לשטוח. החלטות גרועות שלנו נשענות על האשליות שלנו, ואם נסתכל רגע לאחור נגלה שברוב המקרה שנאחזנו באשליה, רימינו את עצמינו. ואת יודעת מה, סיולי?בדרך כלל אנשים אחרים מבחינים בשגיאות שלנו ביתר קלות מאשר אנחנו. כשאנו נאחזים באשליה, אנו מתבוננים באחרים כמו בת יענה הטומנת את ראשה בחול . אנחנו חושבים שאם נכסה את העיניים ולא נראה את האמת , היא לא תהיה שם. את צריכה לחשוב האם את רוצה לגלות את האמת או להסתתר מפניה? סיולי יקרה, את צריכה לשאול את עצמך, האם את רוצה לגלות את האמת או להסתתר מפניה? אני יודעת בוודאות שכשאני הסתתרתי מהאמת, נעשיתי מפוחדת יותר ויותר. וכשמישהו בא לספר לי את האמת התרגזתי ולא רציתי לשמוע. ביחוד המשפחה. הרגשתי מאויימת, והייתי מתפרצת עליהם. למדתי שהכעס הבליט את הפחד שלי. אבל אני נלחמתי, כי האמנתי. בכל כוחי. כי משהו בלתי מוסבר דחף אותי. ואני לא מצטערת. אבל במבט לאחור על הרבה דברים יכולתי להסתכל בצורה אחרת, בצורה יותר אמיתית, פחות עיוורת, כדי להציל ולקיים בצורה יותר נכונה את האהבה שלי. אז קדימה!!!! תתעוררי!!!! את בנאדם מקסים שמגיע לו לעשות דברים בשביל עצמו לא בשביל אחרים. ומגיע לך לראות את האמת הזאת. את האמת שאת ראויה לה. את ראויה לדבר טוב. שאת תהיי מאושרת בו. אתם מסכימים? אז תתחילי להוציא לך אותו מהראש, כי הוא לא ראוי לך (עם כל הכבוד לו). הוא פשוט לא ראוי לך. נקודה. אני כבר החלטתי. שלך תתתתתתתמממממיייייייידדדדדדדד תליב נ.ב. אני נורא רוצה לכתוב את הכתובת מייל שלי, אבל זה חושף לי את השם ואני מעדיפה שלא... אני ממש בהתלבטות קשה...ממממ....לא.....לא.... את לא כועסת, נכון?

למעלה