חוכמית,
תודה על התגובה שלך. אני מאוד מערכיה את העובשה שאת דואגת, מיעצת, ושכל כך אכפת לך. אבל באמת שאני כבר לא כזאת מסונוורת כמו שהייתי. לגבי מה שכתבת - סוג הקשר שהוא מחפש ורוצה ממש לא מצביע לי על סוג הבן אדם שהוא. הוא אדם נפלא. באמת. לא מתוך סינוור ולא מתוך אהבה. הוא בן אדם נפלא (יש סיבה לזה שיצאתי איתו....). ונכון הוא מחפש קשר שונה לגמרי ממה שאני מחפשת. בגלל זה זה נגמר, וזה שהוא, בגילו ובמצבו, מחפש קשר אחר ממה שאני מחפשת זה לא אומר שהוא רצה אותי בשביל דבר אחד. כי בשביל הדבר ההוא הוא לא היה צריך אותי.באמת שהוא נהנה איתי, והמהות שלי גם עיניינה אותו מאוד. היה לו טוב איתי וכיף איתי בלי קשר לסקס. ועובדה, שבהרבה פעמים שנפגשנו הוא אפילו לא הביא איתו קונדום. אני הבאתי. ואם לא הייתי מביאה - כלום לא היה. אז מה זה אומר עכשיו? אז באמת שהיה לנו משהו. לא משהו רגיל וטבעי. אבל היה. והיה הטוב לשנינו. וסוג הקשר שהוא מחפש - הוא מחפש עם כל אחת. לא נראית לי העובדה שאת מנזה לרמז על כך שהוא לא באמת רצה אותי. גם עם מישהי אחרת יהיה לו את אותו הקשר (ואפילו פחות משהיה לו איתי). ודבר שני - אני מתגעגעת, אני אוהבת, ושוב, אנילא מסונוורת. אני רואה מה שקורה. הוא אמר לי שהוא חושב עלי וזה לא סתם לצאת מידי חובה, וזה לא סתם כדי להרגיע אותי. כי הוא לא בן אדם שמפגין רגשות. ואני מכירה אותו. סתם הוא לא היה אומר כלום. ממש לא. והגעגוע? יכול להיות שהוא כן מתגעגע. יכול להיות שלא. אין לי מושג. חברה שלי חושבת שכן. אני לא חשבתי על זה יותר מדי. אבל זה כרגע לא רלוונטי. ואני אפילו נוטה לחשוב שהוא צודק בכך שהוא לא מתגעגע כמוני. אני לא חושבת שהוא סתם אמר את זה כדי לעשות לי את זה יותר קל. אני מכירה אותו. הוא לא היה אומר סתם דברים. אני מכירה את התגובות שלו. את הקול שלו. אני, ולא מתוך סינוור, כן מאמינה שהוא חושב עלי. אחרת למה הוא חתך את הקשר עכשיו? הוא יכול היה לצאת עם נשים אחרות, ולהשאיר ואתי על אש קטנה? הרי אם הוא סוג הבן אדם שאתם חושבים שהוא, אז מה אכפת לו להמשיך את הקשר איתי? הרי יש לו בחורה צעירה, נאה, נראית טוב ואינטיליגנטית. מה בא=מת היה אכפת לו להמשיך את הקשר? אם זה לא כזה מפריע לו כמו שלי? תחשבו על זה. כי אני חשבתי. המון. ויקח לו גם זמן לשכוח אותי (אם בכלל) כי שוב - הייתי הרוח הצעירה בחיים שלו. הבאתי לו דברים (לו חומריים) שאחרות לא נתנו לו. איתי הוא עשה דברים, והגיע לשיאים שעם אחרות לו. הוא אמר לי כשנפרדנו בפעם הראשונה שהוא תמיד יזכור אותי כאחד הדברים היפים ביותר בחייו. הוא סתם אמר? לא נראה לי!!! הוא גם אמר שהגשמתי לו חלום שהיה לו. (וזה חלום של כל גבר כמעט, לצאת עם מישהי צעירה). אז סתם הוא אמר? לא נראה לי. הוא לא היה חייב לי כלום. למה שיגיד את זה סתם? ובכן - לא! אני מכירה אותו, ואני מאמינה לו. מצטערת אם אני נשמעת תמימה. אני ממש לא! אז נכון שעדין קשה לי עם הכל. נכון שאני כנראהלא מוכנה ריגשית להכיר מישהו. אולי יקח זמן. ולגבי חברה שלי- אם לה היה את אותו המקרה, ועם בחור כמו שהיה לי - כן, הייתי אומרת לה אותו הדבר. כי אם שיחות איתו עושות לה טוב - למה לא? הם הרי לא נפגשים כבר...... חוכמית. מעריכה את הדאגה! באמת! אבל אני יודעת מי הוא, ומה הוא. אני גם יודעת מה אני רוצה.