סיון!! נו באמת...

סיון!! נו באמת...

תראי... הסיבה שלא הגבתי לך למטה היא כי.. אנשים אמרו לך דברים יפים, באמת יפים.. דברים שאני הייתי אומר בעצמי. קחי אותם לתשומת ליבך ותחליטי לעשות עם זה גם משהו ולא לתת לזה סתם ככה לחלוף ולהיות סתם "משהו נכון" ככה באוויר. רק דבר אחד לא נאמר... למה לאזאזל שלא תשיגי לך חבר? זה נכון שבן אדם יכול להיות מאושר לבד.. זה נכון שבן אדם לא צריך אף אחד באמת.. זה נכון שרעיון טוב הוא להיות שלם עם עצמך בכל מצב. אבל אם באמת תלכי לכיוון מחשבה הזה.. את כל הזמן תאבקי כדי להיות שמחה ושלמה - לבד! אין סיבה שזה יהיה.. למה לעזאזל שלא יהיה לך חבר? את רוצה חבר? יאללה. לעבודה! איפה זה נתקע?

סיון b

New member
אינשם,

חמוד, אתה לא יודע איך חייכתי לעצמי כשקראתי את השתובה שרשמת לי. זה בדיוק מה שאני רוצה. הכי הרבה בעולם עכשיו. כולם צודקים בזה שהם אומרים שנורא חשוב לאהוב קודם כל את עצמי. של לדעת להיות עם עצמי לבד ולהסתדר עם עצמי. גם אתה נורא צודק בזה שאתה ואמר - או קיי, לא רוצה להיות לבד? אל תהיי. תמצאי חבר. הכל נכון. אבל שניהם קשים לי. בגלל זה אני לא מרגישה טוב לאחרונה. כי קשה לי להיות לבד. קשה לי גם למצוא מישהו בתקופה הזו. כי אני עדין אוהבת את הקודם. הוא תמיד ברקע. אני חושבת עליו המון. זה לא טוב, אבל כנראה ישקח זמן לצאת מזה. יש גם את הקטע של ההשוואות. של לרצות מישהו כמוהו. תקופה קשה לי. כאן זה נתקע. תודה, אינשם..

החלטה שלך

המלכוד המושלם הזה הגיע בדיוק כדי לתת לך את השיעור שלו את זקוקה, או יותר נכון, את השיעור שאת מבקשת לעצמך. ומי שתלמד אותך את השיעור הזה.. תיהיה ההתנסות. כרגע את מה שנקרא.. לא עושה כלום, או יותר נכון, עושה כלום. אם את רוצה זמן.. קחי זמן. זאת החלטה שלך. עד שיגיע הרגע שתגידי - מספיק, האקס שם, ואני פה, הבא נמשיך מהנקודה הזאת. יגיע הרגע הזה.. כשתקראי לו. אז את תתחילי לעשות משהו.. את תתחילי לצאת.. תתחילי להבין.. תתחילי לדבר.. תתחילי לפגוש.. תתחילי לעשות דברים.. ומשם שני דברים יצמחו. דבר ראשון שאת תביני כמה את שווה אפילו שאת לבד ואין שם אף אחד שיגיד לך כל הזמן כמה את טובה/שווה/אוהב אותך/.. דבר שני יהיה לך חבר. זה יקרה ברגע שתגידי "מספיק, הגיע הזמן להזיז את התחת ולעשות" סליחה על הביטוי :) אל תנסי "להבין מתוך עצמך" כי את לא תצליחי. את לא תביני מהמילים שלי, או שלנו. או מספרים. בעצם.. להבין אולי תוכלי.. לדעת.. לא תוכלי. לדעת תוכלי רק מעשיה. זאת העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך. לקחת את הזמן שלך. אחרי שהספיק לך, להחליט לעשות. אחרי שהחלטת לעשות ... לעשות! :) ומשם הכל יסתדר באופן טבעי. האהבה לעצמך והחבר.. זה יקרה באופן הרמוני.. רק סיווני, תרגעי.. תני לזה להיות.. פשוט תני לזה להיות. אם כואב לך.. תבטאי את זה.. תוציאי את זה.. תירגעי.. תשחררי.. אל תחזיקי את זה בפנים, תצרחי אם זה מה שיוצא לך. עד שיספיק לך.. כרגע אל תנסי להילחם בזה. דעי לך שזה ממש נוגע לי.. כי עברתי בדיוק אותו דבר ממש עכשיו..

סיון b

New member
אינשם,

כל כך נכון.... מה שאני יכולה להגיד זה שאני כנראה באמת צריכה קצת זמן לעצמי. אולי זמן לסדר לי את המחשבות. לנסות להעביר אותו לחלק האחורי של המוח במקום לחלק הכי קידמי שלו. אני לא חושבת שאני אוכל להכיר מישהו, או באמת באמת להתפנות להכיר מיהו כל עוד הוא תקוע לי אי שם בראש, ולא יוצא. אבל ניסיתי לצאת עם אנשים. פעמיים. לא רציתי. לאוו דווקא בגלל האקס. פשוט לא נראו לי . אבל הקשר עם האקס הקשה. זה היה לפני חודש בערך. מאז לא ניסיתי. עכשי, אחרי שהפרידה עם האקס סופית יותר קשה לי, כי אני יותר מרגישה את הכאב. יותר חזק ועוצמתי. יותר משפיע ריגשית (נשמע הגיוני???). אבל אני לא עוצרת את החיים שלי בגללו. כשבא לי אני יוצאת. אני לא יושבת כל היום בדיכאון. זה בדר"כ קורה לי בעבודה. כי משעמם לי. כי מה שנשאר לי לעשות זה לחשוב עליו. מחר הוא מגיע הנה לפגישה במשרד. אני כבר יודעת שיהיו לי פרפרים בבטן. יודעת שאני לאאצליח להפסיק לחשוב עליו... וזה עצוב. אני יודעת שגם הוא חושב עלי (הוא אמר לי), אבל לו זה יותר קל. הוא כבר עבר דברים יותר קשים מזה... לא יודעת... בכל אופן, איך אתה מתמודד עם זה??? והאם אתה מצליח ליישם את העצות שאתה נותן לי?? אינשם - תודה. המון תודה. כי נורא כיף לי לקרוא את ההודעות שלך. הן כל כך חכמות. כל כך נכונות. תודה!!

לרוב

ככל שאני מתאמן יותר אז בפעם הבאה זה הולך יותר בקלות ויותר בקלות עד שזה הופך לטבע שני שלי. לרוב אני מיישם את זה, כן. אני לא יודע את זה מהאוויר, אני פשוט מקשיב הרבה. את חושבת שעלי לא צעקו וניערו אותי כשנתקעתי איפה שאת? קרעו אותי.. מזל שהיה לי מי שיעשה את זה. את בסדר סיון, אל תנסי למנוע דברים או לא לחשוב.. תדברי הרבה עם אנשים על זה.. על מה שאת מרגישה.. על מה שעובר עליך.. לאו דווקא כדי לקבל עיצות, פשוט כדי להוציא את זה כל הזמן החוצה. תני להכל.. פשוט.. להיות. הרי אין לך בעיה עם בנים, לא באמת. ואת תראי.. שאת תתגברי הרבה יותר מהר משאת חושבת. אני.. אצלי.. הפרידה הייתה לפני.. איזה חודשיים שלושה, ו.. בהתחלה, זה היה גיהינום. אחרי מערכת יחסים תלותית בטירוף. לא הכרתי את עצמי.. לפתע חזרתי לדבר עם אורי (אני), אחרי ששנה וחצי שהייתי איתה שכחתי ממנו. לא יכול לומר שאהבתי את זה.. לא בהתחלה. והיה קשה.. הרבה בכיתי, דיברתי, התפרעתי, עשיתי שטויות, הוצאתי הכל, נתתי להכל ביטוי, לא השארתי כלום בפנים. והיום עדיין נשאר מזה קצת, אבל...הרבה הרבה פחות!, היום אני כבר יוצא עם בנות ומרגיש טוב שוב.. האמת, שטוב מאיי פעם.. אחרי הדברים שלמדתי בחודשיים האחרונים. אני נהנה להאמין שזה בזכות זה שהקשבתי להתנסות שלי, ולא התנגדתי לה או ניסיתי לשנות אותה.

סיון b

New member
אינשם,

וואי, האותיות אצלי קטנות פתאום... זה רק אצלי במחשב הדפוק, או אצל כולם???? הלו..... עכשיו לעניננו: קודם כל התגובה שלך עודדה אותי קצת. לא יודעת לפרט מה ספציפי, אבל זה עודד. לא יודעת, הרגשתי חיזוקים למעשים שלי. לדעת שאני לא דפוקה או משהו כזה. שיש עוד אנשים שעוברים את אותו הדבר. וחוץ מזה, אני רואה שיש הרבה דברים שאני יכולה ללמוד ממך. ואני רוצה ללמוד ממך. בגלל זה אני קוראת את כל מה שאתה כותב. דברים נורא חכמים, והלוואי ומתישהו אני גם אצליח ליישם אותן. כרגע זו מן תקופה. די מגעילה שכזו, אבל היא בטח תעבור. זה אולי נשמע קצת חולני, אבל באמת שהרגשתי טוב אתמול אחרי שדיברתי איתו בטלפון. הרגשתי מן צורך כזה להגיד לו שאני חושבת עליו. ואמרתי לו שעצוב לי, ושאני מתגעגעת. שאלתי אם גם הוא, והוא אמר שהוא לא משתמש במושג של להתגעגע כי זה לא רלוונטי, אבל שכן, הוא חשב עלי לא מעט. אמרתי לו שעצוב לי. שאני אומרת לו את האמת ושאני לא מתחבאה מאחורי דברים. בקיצור, עשתה לי טוב השיחה. לדבר איתו. לדעת שגם הוא חושב עלי (וגם בטח מתגעגע למרות שהוא לא מודה). פשוט הרגשתי צורך להגיד לו מה שאני מרגישה. אין לי כוונה לשחק אותה חזקה בשבילו, כשאני לו. לא עושה פוזות, אלא אומרת בדיוק מה שאני מרגישה. עשה לי טוב להגיד. וזה עושה לי טוב לדבר על זה בכלל. נשמע מוזר? לא יודעת, אבל מה אכפת לי כל עוד שזה מקל עלי? אינשם, המון תודה על ההתיחסות הנפלאה שלך. באמת אתה עוזר לי מאוד! יום נפלא לך, סיון

תליב

New member
סיווווווווווןןןןןןןןןןן

ואולי זה עושה לך טוב עעעכככשיוו כי את מקווה אולי שתחזרו להיות ביחד? תחשבי על זה. תליב

סיון b

New member
תליב מתוקה,

קודם כל, מה פירוש השם??? דבר שני - כן, קראתי את השיר שלך. מדהים! הוא עצוב. באמת עצוב. אבל תיארת כל כך יפה את הרגשות של הרבה מאיתנו, ואת הכאב שאנו מרגישים. כל כך נכנסתי לשיר. אולי בגלל שאני כל כך מבינה ומזדהה איתו בתקופה הזו של חיי. אהבתי. באמת אהבתי. אולי תשתפי אותנו בעוד דברים שכתבת? סיון

סיון b

New member
תליב, חמודה

קודם כל - בוקר טוב! ואני גאה להגיד שאני לא מקווה שנחזור להיות ביחד. נכון, אני מתגעגעת. אני חושבת עליו הרבה, וטוב לי לדבר איתו, אבל ממש לא רוצה שנחזור להיות יחד מבחינת חברים (מערכת יחסים רומנטית). הפסקתי את זה בזמנו כי זה לא היה לי טוב באיזה שלב. אני יודעת שאם נחזור להיות יחד (מה שאין סיכוי שיקרה) זה ישאר אותו הדבר. זה לא מה שאני רוצה. לכן, סוף סוף אני גאה לענות על שאלתך ב- "לא"... תודה, סיון

תליב

New member
מטרת שיחת טלפון

מהי? להרגיש אותו ולו לרגע? את לא מתגעגעת באותה מידה עכשיו?

סיון b

New member
חמודה,

אין לה מטרה ספציפית. גם לא תכננתי מבעוד מועד להתקשר. פשוט הרגשתי עצובה במיוחד. הרגשתי ממש נאחס. התקשרתי. בלי לחשוב יותר מדי אם כן או לא. סתם לדבר איתו כמה דקות. סתם להגיד לו מה אני מרגישה. לא יודעת. לא ניתחתי יותר מדי (לראשונה בחיי....). פשוט גרם לי להרגיש קצת יותר טוב. לא יודעת, אולי לדעת שגם הוא חושב עלי. מן כיבוי שריפות שכזה. מעין "פתרון" נקודתי להרגשה רעה. אני עדין מתגעגעת, אבל כבר לא מרגישה נאחס ומסריח כמו בימים האחרונים. זה כבר טוב, לא? סיון

זה גדול..

זה יפה מה שאת עושה.. כי.. הגדרה של בן אדם חזק באמת, זה לא אחד שכלום לא פוגע בו ושהוא נראה תמיד חזק וגדול. בן אדם חזק באמת, זה בן אדם שלא פוחד מכלום. גם לא פוחד להביע רגשות, גם לא פוחד לדבר את האמת האמיתית שלו, לא פוחד לבכות, לא פוחד ללכת עד הסוף עם כל מה שיוצא מתוכו, וגם כשהוא פוחד, להביע את זה וללכת פנימה למקום שבו איש לא דרך בעבר.. אל הלא נודע (מסע בין כוכבים). זה בן אדם חזק. תני לי לעצמך את הכרדיט הזה.. כי זה מה שאת. keep on track

סיון b

New member
וואי אינשם,

עשתה לי טוב ההודעה שלך... היה נחמד לשמוע חיזוקים לגישה הזו. ואני שמחה שאתה לא חושב שאני כזו חלשה או משהו כזה. כי באמת הרגשתי עצוב, ולא רציתי להתחבא מאחורי מסיכות וכאלה... אז אף פעם לא הגדרתי את עצמי כבן אדם חזק 0לפחות לא בתחום הזה...) אבל יהיה נחמד לחשוב שאני בדרך הנכונה... תודה!

כי אנשים הבינו את זה לא נכון

הרוב חושבים שלהיות חזק זה להסתיר רגשות ולא לבכות ולא להביע ופשוט להיראות תדמיתית "חזק" זה בדיוק הפוך... בן אדם חזק זה זה שביושר מוחלט לא יפחד לדבר מתוכו.. לא משנה מה יש שם. זה שמסתתר מאחורי תדמית של "חזק" זה זה שפוחד מלהיראות חלש. לא כך? (אגב אני חושב שנינו בדיוק עכשיו פה..)

סיון b

New member
אינשם,

אני חושבת בדיוק את אותו הדבר.... שמחה שאני נראית חזקה לאנשים, כי משום מה כשאני בוכה אני מרגישה הכי חלשה בעולם. מרגישה רע עם זה שרע לי. לא יודעת ככה פנימה. שלשום בדרך חזרה הביתה היו שירים עצובים ברדיו, שהזכירו לי אותו והתחלתי לבכות תוך כדי נהיגה. הרגשתי מגעיל. אז מה? זה בסדר להרגיש ככה?

אורלי_ל

New member
כל מה שאת עושה זה בסדר

תמיד תזכרי את זה, בלי קשר לנושא שאנחנו מדברים עליו, שמה שאת עושה זה בסדר גמור. כולך בסדר גמור. אם בא לך לבכות תבכי. אם בא לך לבכות ולא בא לך ליד אנשים, תלכי לצד ותבכי. אם לא בא לך לבכות אז אל תבכי. מהנקודה הזאת של קבלה עצמית תרגישי גם הרבה יותר טוב - אולי אפילו תרגישי שנמאס לך לבכות שרע לך, לחשוב על כל הרע ותתפני לחשוב על הטוב. ברגע את מוותרת על משהו, את מפנה מקום למשהו חדש להיכנס.

סיון b

New member
תודה חמודה,

מוזר לי שעוד פעם חזרנו לנושא הזה, אבל אם כבר אז באמת עושה לי טוב לשמוע שאני בסדר. זה אולי חולני שאני צריכה לקבל אישור מאנשים למעשים שאני עושה וכו´, אבל באמת טוב לי לדעת שיש כאלה שתומכים בי, וחושבים שמה שאני עושה זה בסדר. עכשיו, לדוגמא, כל היום יש ברדיו שירי דיכאון בגלל יום האבל. אבל היום, אני לא מרגישה צורך לבכות. לא עצוב לי כמו שהיה בימים האחרונים. אולי, בכל אופן, ההשתפכות בפניכם ובפניו, והשיחה איתו עצמה, כן גרמה לי להרגיש יותר טוב... לאיודעת אם לדבר איתו בטלפון מדי פעם זה טוב, או לא, אבל אם עכשיו אני כבר מרגישה יותר טוב, וכבר לא מרגישה את הצורך לבכות - הרי לא השגתי זמנית את מטרתי? הרי סבבא לי..... לפחות עכשיו. ו... תמיד יש לי אותכם (אורלי וחוכמית אמרו לי.....)

מהפכני הא?

זה בסדר להרגיש בסדר.. זה בסדר להרגיש חרא.. זה בסדר לטעות.. וזה גם בסדר לאהוב, ולהביע רגשות, ולהיות כנים.. הדברים באים שלובי זרוע, אם לא נרשה DOWN להתבטא, איך נרשה ל UP ? וכך כשאנחנו חווים את כל ספרת הרגשות.. מלמעלה עד למטה.. את כל ספרת ההתנסות, והחוויה.. אז אנחנו באמת.. חיים. את לא מרגישה כרגע חיה? יותר מאיי פעם? תראי באיזה עוצמה את חווה את זה.

למעלה