סיומו של קשר זוגי.

לולו140

New member
סיומו של קשר זוגי.

רציתי לשתף אתכם ולשמוע חוות דעכם... אני גרושה עם 2 ילדים והוא מגדל את 2 ילדיו בעצמו אנחנו בזוגיות כייפית כבר חמישה חודשים בקשר יומיומי מהנה ,מפרגן, אוהב, מעצים , תקשורתי מאוד מאוהבים ואנחנו מתגוררים במרכז בסוף יוני הוא מתעתד לשוב להתגורר באזור המרכז לצד משפחתו שתסייע לו בגידול ילדיו , ועקב בעיות כלכליות סיום העסקה לא נותר לו מה למצות באיזור הצפון הוא עוקר למרכז . אני נותרת לבד בצפון . למורת רוחו אני רוצה לסיים את הקשר אני חושבת בצורה רציונלית וברור לי כי עם המעבר אט אט הקשר ידעך ולא יזכר ואילו הוא מדבר (לטענתי) מתוך הרגש מתוך הלב ולא חושב בצורה נכונה "בואי נעבור את זה יחד ואח"כ נראה מה יילד יום" האמוציות אצלו פועלות , הרגע, כעת ועכשיו ,,וההרגשה שלי שהוא מאוד אינטרסנטי לא להיוותר לבד למרות שהכחיש טענה זו בתוקף אני מבולבלת ברור לי שהוא אוהב אותי מאוד ואני אותו אך מה הטעם בהמשכיות בקשר הקשר שממלא יסתיים ויצא כך שבשבועיים האחרונים אנחנו במתח עקב הדרישה שלי הוא בהתחלה ניסה ואמר שלא יוותר ושוב הצהיר שלא יוותר עלי אלא שהפעם הרים ידיים והחליט שהוא לא נלחם שאני זו שתקבע את הכללים אם זה מה שאני רוצה ... מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר במחשבות שלוקחות אותי למקומות לא טובים ולא נכונים ....

האם אין אפשרות שתעברי איתו?

האם לפני המעבר ראית לכם עתיד משותף?

"נשמע" שאת מאוד מבולבלת-תנסי לחשוב עם עצמך-לולא המעבר שלו, האם הייתם ממשיכים בזוגיות?
אם התשובה היא "כן" -אולי שווה כן לתת צ'אנס לקשר מרחוק ולא להחליט מראש שזה לא יעבוד.

sweetdreams

New member
נו, קיבלת את מה שאת רוצה, לא?

נפרדת ממנו, הוא בהתחלה קצת הביע את מורת רוחו (שבטח עשתה לך קצת נעים בלב, תודי
), אבל לבסוף אמר שהוא מקבל את החלטך, ואומר שתקבעי את את הכללים והוא יעשה מה שאת רוצה.

זה נראה שדווקא קיבלת את הפרידה שרצית, וגם יחסית בוגרת ונעימה, בלי משקעים ויותר מדי דרמות. הבחור מכבד את החלטתך, תהא אשר תהא. (ואת כנראה צודקת לגביו כשאת אומרת שהוא מפרגן ומעצים..)

אז איפה פה בדיוק הבעיה?
אולי את דווקא לא כ״כ סגורה על הפרידה הזאת, ומה שרצית זה לא אותה, אלא את הדרמה הנלווית אליה והמלחמה על הקשר?

זה נשמע שאת אכן מבולבלת, מכיוון ודווקא את היא האמוציונלית כאן, שמגיבה לשינוי רציונלי שהוא הכניס בקשר בשינוי ״רציונלי״ משל עצמה, רק מבלי לחשוב על זה עד הסוף.
והבעיה היא שעשית יותר מדי שרירים, ואולי לא שכנעת את עצמך עד הסוף במהלך הזה, אבל בסופו של דבר אותו בהחלט שכנעת, והוא דווקא מגיב בסדר, ואומר לך שאם זה אשכרא מה שאת רוצה ומה שטוב לך, אז וואלה, אני מקבל זה, ובשביל מה אני סתם נלחם ועושה לך פה בלגאנים?

ועכשיו, תראי מה זה, את צריכה להסביר לו שדווקא הבלגאנים והאקסטרה יחס הזה זה בדיוק מה שאת רוצה ממנו עכשיו, לאור זה שהוא זה ש״עוזב״ אותך לטובת עבודה במרכז וזה.. רק משום מה התבלבלת ויצא לך להסביר לו את זה הפוך, כאילו את היא זו שעוזבת ולא להפך..

לולו140

New member
סיומו של קשר.

אין ספק כי לו הוא היה נשאר באזור הצפון הקשר היפה היה נמשך ומועצם על ידי ועל ידו , אכן הוא גבר גבר וחבל לי מאוד להפסיד אותו בגלל 170 קילומטר למרות שאיני רוצה למסד את הקשר ולענוד טבעת על היד קשה לי לראות אותנו מנהלים את הקשר הזה בשלט רחוק ,,,אכן אני מבולבלת כי אני חייבת לשחרר ולהשתחרר עושה לי לא טוב סיום הקשר מחד ומאידך אני ממש מרגישה כי הוא מתבקש , אני עדיין אתו אבל מרוחקת מנותקת מנסה לסגור את הלב לא לא לאטום אותו ומאוד עצוב לי .
בעצם זה הגבר שהייתי רוצה לעצמי אבל הוא לא יהיה איתי פיזית ואחר כך גם הרגש יעלם אט אט ולכן אני מקדימה תרופה למכה ,ואין מצב שאני עוזבת את אזור מגוריי .
לכל אחד מאיתנו ילדים וחבילת חיים שרקמנו .
חבללללל חבל חבל....

אז החלטת סופית?

שלום רב
מצטער, לא הבנתי, כבר החלטת או שיש על מה לדבר?

בכל מקרה, גם אם החלטת, זוגיות שמרגישה בפרק-ב כמו ששניכם מרגישים כרגע, היא ממש לא מובנת מאליה. נכון יש עוד גברים ויש עוד הזדמנויות. החיים לימדו אותי שהם לא שחור ולבן. יש הרבה אפור באמצע, השאלה כמה אנו מוכנים לראות, ובמקרה שלכם, כמה אתם מוכנים להשקיע. קשר תמיד אפשר לסיים, למה כבר עכשיו?. הוא יעבור, יתאקלם או לא? מי יודע. חכי, תתמכי, תהיי שם. מה בוער?, ןאם לתקופה תתראו רק בכמה זמן, זה שווה את המחיר?, תקראי שוב איך הגדרת את בן זוגך?. בהצלחה?

לולו140

New member
סיומו של קשר .

וואאאא!!!!
הפתעת אותי ! היית ישיר מדי ואתה יודע גרמת לי לשוב ולחשוב ....
תודההההה

למעלה