סיומה של תקופה???

מיקי*

New member
סיומה של תקופה???

חבר`ה אני לא יודע אם אתם ערים לזה, אבל אם לא תעשו משהו סיומה של תקופה עלול להגיע. ק י צ י ק המייסד והרוח החיה (ולא רק רוח) של הצ`אט והפורום האהובים שלנו, יעזוב את ביתו-ביתנו (כן אני יודע שזה נשמע קיצ`י אבל מי לא מרגיש בבית בצ`אט ובפורום שיקום!). והאמת שאני די בהלם!!! איך ייתכן שבעוד קיציק מתעתד לעזוב אף אחד לא קם ולא מנסה לשכנע אותו להישאר, וגם אם לא לשכנע אותו, אז מודה לו על התקופה שהוא הקדיש על מנת שיהיה לנו את המקום שבו אנו מבלים חלק ניכר מזמננו??? אני נזכר בתקופה שבה עברנו כולנו למישקי בעקבותיו של קיציק (טוב, כמעט כולנו :)) ואני שואל את עצמי איפה אנחנו היום??? אז קומו והראו לבן אדם שאכפת לכם ממנו - אולי זה יעזור לו להחליט ולהישאר. (כי האמת אם לאף אחד לא מזיז שהוא רוצה לעזוב, איזו מוטיבציה תהיה לו להישאר?) בתקוה שדבריי יעוררו אתכם ויגרמו לקיציק שלנו להישאר ולהמשיך לתפעל ולשפר ו``לשלוט`` על הצ`אט והפורום לדתיים של תפוז. שבת שלום לכולנו ובשורות טובות

חרדי19

New member
זה לא יצא שלם...

אוי לה לספינה (צ`אט) שאיבדה את קרבניטה (kיציק)...

תיקון , מתקנים , תיקנתי ...

תיקנו יתקנו מתוקן יתוקן ... ואל תקח את זה אישית , פשוט טעית , ותקנתי ... זהו זה ...

התמ-ים

New member
עד כמה שאני הבנתי

הוא לא נוטש או פורש סופית, אלא רק מוריד פרופיל ... ובגלל שהוא לא יהיה פה כמו פעם, אז יהיה לו מחליף ... אתה טועה כשאתה אומר שלא מנסים לשכנע אותו להישאר או שזה לא איכפת לאף אחד. אבל אני מבין אותו. ויודע שזה קשה גם לו. אני עדיין מקווה שהוא יתעשת, וימצא את שביל הזהב בין החיים שמחוץ לצ`אט ל``חיים`` בתוך הצ`אט. ואני יודע שזה לא פשוט. שבת שלום לכוולם

חיוך

New member
מילה לסיום <של קיציק> :)

אני דווקא רוצה להודות לו על ייסוד הצ`ט לדתיים בתפוז. אומנם אמרתי כבר שלדעתי בן זוגנו נקבע לנו עוד לפני שאנחנו נולדים אבל בכל זאת... יש ידיים מכוונות להכל. קיציק הרבה אושר במה שלא תעשה (וגם במה שכן תעשה) וכמו שאמר המשורר הידוע: ``תזכרו שהבטחתם לא לבכות...`` רק אושר אנשים שבת שלום :)

שלום לכולםםםםם

ב``ה שלום גולשים/ת יקרים/ת והכי חשוב חמודים/ת! חשבתי לשבת, לנסח הודעת פרדה כמו שצריך, אבל, מיקי וחרדי, הקדימו אותי. לכן המילים שאכתוב, זה ``במענה על ההודעה``. הקמתי את החדר, הקמתי את הפורום עשיתי הרבה בשביל החדר, אבל, החיים בצא`ט הורסים ת`חיים האמיתיים, לקח לי שנתיים לקלוט, ולהבין שהרבה דברים שרציתי להגשים / ללמוד / להחכים, לא עשיתי אותם עקב הזמן ששרפתי על הצא`ט, כמובן שלמדתי המון המון המון בצא`ט על האופי של האנשים, וכו` אבל אני הולך להשקיע את מיטב כוחי, מירצי וחוכמתי? בלימודים. כמובן שאבוא לבקר מפעם לפעם, ואני מתגעגע כל הזמן. שבת שלום והצלחה לכוללםםםםםםם Kיציק (חותם בדמעות)

למעלה