סיום

AngelTLV

New member
סיום../images/Emo14.gif

קמתי היום בבוקר, להתחלה חדשה. אחרי הסיום שהיה לנו אתמול בערב, מן שיחה כזאת שכל אחד אמר את שלו. לפני שהגעת התקלחתי, הסתבנתי בסבון שכל כך נהנת להריח ממני, חפפתי, לבשתי את הבגדים שנהגת להחמיא לי עליהם והתיישבתי מולך לדבר. שמת את המפתחות של הדירה שלי על השולחן ושאלת בעיני תם: עשיתי משהו? למה את כועסת? הסברתי לך את כל שעל לבי ואמרתי לך כי איני מעונינת בסתם הזה בחיבוקים האלה שכרגע הנם ריקים מתוכן, שאני רוצה את כל הארוחה ולא רק את הקינוח. ולמרות שידעתי בדיוק מה אתה הולך להגיד, קיוויתי בסתר לבי שתאמר דברים אחרים, שתאמר שאתה לא רוצה לוותר שאתה רוצה להישאר. כמה כאב לי לשמוע אותך אומר: אני על מערכות יחסים מוותר. אז ישבנו ואני אמרתי ואתה אמרת ואז הנושא נסגר כך פתאום נחתם, ואחר כך שוחחנו על הא ועל דא כשאני יושבת מולך מחייכת, אצילית, לא נשברת ולמעשה כל מה שאני רוצה זה לצרוח לשבור את הכלים ולא משחקים ולהגיד לך, לא!!!! איך אתה יכול לוותר? איך אתה יכול לשבת מולי להסתכל לתוך עיניי ולומר לי ללא מילים מיותרות שעלי, עלינו אתה מוותר. יצאת מביתי וכל כך רציתי לבכות, במקום זה הלכתי לישון, קמתי בבוקר ובמכניקה של החיים הגעתי לעבודה והיא סחפה אותי אליה, כמה טוב לא לחשוב. ועכשיו כשכל הטירוף והלחץ נגמרו ויש לי רגע לחשוב אני רוצה לצעוק, לבכות, לשאול, לאבד ולו לרגע את השליטה ולהניח לגוש הזה שבגרון לצאת מתוכי, דרך עיניי. ואז לתת לדממה לחבוק אותי ואולי השקט יגיע גם אלי אל נפשי. אז להתראות לך האיש שהיה איתי, אני מסיימת כאן ונפרדת ממך גם בתוכי מניחה לך ללכת ומקווה באמת שאתה מצליח להיות מאושר.

אוהבת אותך -עוזבת אותך

מילים ולחן: שלום חנוך לא יודעת איך להתחיל מה לכתוב, איך לא להבהיל אוהבת אותך, עוזבת אותך, אין לי אויר. סוף הלילה אתה עוד ישן כל כך שלו שזה לא יאמן בדרך שלך הלכתי איתך מגיל כה צעיר, רוצה להסביר, רוצה שתבין אין שום רע בך, הכל בי... כשאתה על ידי אוחז בידי זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... אם בכל זאת אני לא טועה, אולי כמו כל אישה נשואה, חשוב שאדע אם אני מפסידה ומה המחיר. רוצה להשלים עשר שנים ולומר לעצמי זאת אני. כשאתה על ידי, אוחז בידי, זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... תדע שאתה זורם בעורקי אין לי כמותך חבר תדע אתה הטוב מכולם בחיי הכל יעבור אתה תישאר אתה יקר לי איך אסיים הדף נגמר והכתב מתעקם. אוהבת אותך עוזבת אותך והבוקר מאיר... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי...

AngelTLV

New member
../images/Emo7.gif

השיר הזה כאילו מספר את מה שאני מרגישה, מעניין איך לא הקשבתי למילים קודם

just yael

New member
מלאכית מקסימה

אין לי מילים אלא לומר שריגשת אותי מאוד במילים שלך ניתן היה לחוש אותך, ואת נימי נפשך מבעד לכתוב מה שבא לי, זה לנגב לך את הדמעות ולחבק אותך וכן..כמה קשה לשמוע את המשפט..."אני על מערכות יחסים מוותר..." מוכר לי משום מה ותוהה...איך אפשר לוותר על מערכות יחסים... איך אפשר לוותר על אהבה איך????

AngelTLV

New member
כנראה שהתשובה לא אצלי

ניסיתי להבין שוב שוב למה נאמר המשפט "אני על מערכות יחסים מוותר" התשובות שהגעתי אליהן בסופו של דבר מצאתי את האשם בעצמי אז החלטתי לא לשאול את עצמי יותר. זאת הבחירה שלי ואני עומדת מאחוריה וזאת הבחירה שלו ואין לי אומר בנושא. תודה על העידוד והחיזוק, אני כל כך צריכה את זה עכשיו אז שוב תודה, אני

just yael

New member
ניסית להבין...

ולי יצא לדבר לא מעט, עם איש יקר, שפשוט לא יודע אם בשל למערכת יחסים.. ממנו הבנתי את הפחדים את החששות שמאחורי המילים הפחד ממחויבות (ואת יודעת, כל אחד והמחויבות שלו) מן פחד מהעתיד וממה שהוא יביא את מכירה? הפחדים האלה, שבאים ממרתף השדים של העבר, ומטילים את צילם על ההווה, ומן הסתם על העתיד...

AngelTLV

New member
אני משתדלת

לא לכעוס על כל הגברים כולם ולעשות הכללה... זה לא כל כך הולך

r e d head

New member
אנג'ל...

זה בא והולך...התחושות האלה. קראתי ברפרוף את ההודעות האחרונות שלך צריך הרבה כח להתמודד עם האמת ועם מה שעשית צריך עוד הרבה יותר כח להתמיד בהחלטה כזאת. היה לי עצוב לקרא את ההודעה הראשונה שלך עליו... בגלל התמימות שבה כתבת. בגלל שלי אמרו שאני עושה טעות ולא הקשבתי, כי הרצון לשנות יכול לבוא רק ממך. את יודעת, דברים שרואים מפה לא רואים משם. ואני שהייתי שם, יכולה לראות סיצואציה דומה... במרחק הזמן. מהמרחק שבו אפשר להבין בלי כעס, איפה הייתי ולמה נהגתי כך ולא אחרת. גם אני עשיתי הכללות, ועדיין חוטא בהם לעיתים. רק רוצה להגיד לך, (מקווה בכל אופן), שאם תביני איפה היית ולמה, לא תהיי שם יותר. בזכותך, ולא בגללם. ואז לא תכעסי על כל הגברים.

ophra

New member
מה פיתום האשם בך...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אם הבחור מוותר על "מערכות יחסים" זה שלו ורק שלו. למה לך לקחת אפילו קמצוץ של אחריות על זה??? אני אפילו ארחיק רגע לכת ואומר נניח רגע, לצורך הדיון, שהוא היה אומר: "אני לא רוצה מערכת יחסים איתך" (מה שלא קרה כאן, להזכירך, אבל נניח....
) גם אז, לא היה מקום לחפש ולמצוא בך "אשם"
גם אז מדובר היה בבחירה שלו שאין בה כדי להמעיט, ולו במעט בערכך ובשווייך, ובטח לא לגרום לך להרגיש אשמה.... ונחזור למה שכן קרה במקרה שלך - הוא ויתר על מערכות יחסים....
את יודעת מה???? הפסד שלו גם באופן כללי וגם במקרה הספציפי
לא חסרים בני אדם בעולם הזה (גברים ונשים, דרך אגב...) שנרתעים ממערכות יחסים חלק מדיירי ה-
הזה היו או עדיין שייכים לקבוצה הזו...
(ושפחתך הנאמנה אף היא היתה... רוצה לקוות שכבר פחות...) המחויבות מלחיצה. המחויבות משתקת כבר כתבנו על זה תילי תילים בעבר... ואני מפנה רק לדוגמא אחת מני רבות זה לא אומר שאי אפשר אחרת. את יכולה אחרת!!! עפ

AngelTLV

New member
אני לא חושבת...

שהאשם בי, אבל מה לעשות שזאת הפעם הראשונה שאני פותחת את ליבי למישהו בחמש השנים האחרונות ומה לעשות נפגעת אני יודעת שיעברו עוד כמה ימים עד שזה יעבור (אני מקווה) אבל כרגע זה קשה!

../images/Emo24.gifעשית את מה שהיית צריכה לעשות

מה שנכון לך!!! ואני רק יכולה להבין את הכאב את התיסכול ולשלוח לך עוד

michaly44

New member
מלאכית../images/Emo140.gif

מלאכית..כתבת כל כך יפה ואם רצונך להוריד דמעות זה הזמן. לומר לך קלישאה שהזמן יעשה את שלו? לא. כואב נורא לקרא אשה שניגמר לה אהבה. מאחלת לך שתמצאי אותה שוב.

AngelTLV

New member
../images/Emo23.gif

אין לי מספיק מילים להודות לכולכם על המילים החמות, העידוד, ההבנה במיוחד בימים שכאלה. אז שוב תודות אוהבת, אני

*יערית

New member
רגע שניה לפני שתעלמי לי..../images/Emo13.gif

קוראת אותך ...ככה שיש לי זמן להציץ ואומרת לעצמי...למה לאכול את הכאב ועצמך מבפנים
הרי הדברים תמיד ינקרו בך..תמיד תרגישי שלא סגרת את המעגל הזה כמו שצריך... המלצה..ואני נוהגת כך לא משאירה כלום בבטן{רואים את זה אפילו
} כל מה שכתבת עד כה..כל מה שרצית להגיד ולא אמרת.. או שיש בך האומץ לעמוד מולו ולומר לו הכל ואז לומר שלום כי כך הוא רצה,או לשלוח הכל במעטפה גדולה ..ענקית... עם פרח או לב גזור....ופשוט לדעת..שהוא שם קרא את מעמקי נפשך..ומבחינתך המעגל ייסגר. תיקשורת טובה חשובה בכל מישור,את הכאב שלך את יכולה לספוג לבד..וישנה אפשרות לחלוק עם האדם אליו מכוונים הדברים..למרות שעצם הכתיבה כאם משחררת אבל אנחנו לא נמצאים לצידך כשאת עוצמת עיניים ומרגישה פיספוס ...שלא אמרת את שיש לך לומר. וזו רק דעתי

למעלה