סיום תקופה

אבירן171

New member
סיום תקופה

כן, אחרי תקופה לא ארוכה אבל גם לא קצרה, אני נאלץ להגיד לכם להתראות. ברצוני להעביר את שרביט "האנס הפסיבי של הפורום" (
) לכל החפץ בכך והרוצה להיות כך
. סליחה עם פגעתי, קיללתי, ירקתי, הרבצתי, אנסתי, או Whatever למישהו. אם מישהו שואל לסיבות הפתאומיות, אז רק אגיד שחלק אישיות ושחלק בגלל שלא יהיה לי זמן לפורום כמעט.. אני בכל פורומי התעופה של תפוז ועכשיו אני מתחיל ללמוד לרשיון הפרטי האמריקאי (טס בעוד חודש לאמריקה לרשיון!! ייפי!) ברצוני להודות ל Live for to day על הטיפול המסור שהוא העניק לפורום (וימשיך להעניק! חסר לך שלא!) האמ, רק בשביל הקטע, מי יכול להגיד מהוא הגורם הראשי שמרים מטוס לאוויר? בשביל פורום ניקלבאק, אענה על שאלות אחרונות.. אלבום אהוב עלי של ניקל? ALRR. שיר אהוב ביותר? Far Away. זהו חברים.. נתראה בעולם הבא! מוהאהאה בברכה, אבירן..

nse

New member
../images/Emo12.gif אנסת??

שאני אתחיל לדאוג?
בהצלחה שיהיה!

אבירן171

New member
זה היה ציני אבל בשבילך אני מוכן להפוך לאמת

אין צורך לדאוג.. מי שעבר - לי יגלה
ו
בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif../images/Emo122.gif../images/Emo152.gif../images/Emo67.gif

nse

New member
אתה עושק את תפוז,

אין להם תקציב לכל כך הרבה סמיילים בהודעה אחת

אבירן171

New member
את צוחקת עלי? אתם עושים תחרות ואני עושק?

אל דאגה.. אני עובד על כמה שיותר סמיילים בכותרת.. זאת תהיה עשיקה! אגב כסף, יש לי צ'ק של 1,000 ש"ח שהיה אמור להגיע לחתונה של מישהי (אחמ אחמ), מישהו רוצה אותו? בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
הבהרה: השאלה הזו לא לטכנאים ו\או טייסים!

תשובה קלה מאוד.. אגב, מאיפה אחותך מכירה את העניין?

פופו9

New member
בהצלחה

ובקשר שאלה.. (מהוא הגורם הראשי שמרים מטוס לאוויר) אממ.. כנפיים?.

אבירן171

New member
כסף ידידתי הטובה והמופלאה, כסף!

ותודה לכל המאחלים!!! אוהב אותכם תמיד!! נ.ב: אני מתכתב השדה בהרצליה. בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
בהזדמנות חגיגי זו אשאל מי מצטרף אלי לאנטליה

אחרי שאסיים את ההסבה לרשיון ישראלי, הנני מתכוון לעשות טיסה לאנטליה, טורקיה.. מכיוון שטיסה זו יותר ארוכה מטיסה באיירבוס (מעניין למה
), אשאל פה אם יש כאלה שירצו לטוס איתי.. הטיסה כוללת: טיסה במטוס ססנה 172RG\182RG עם מזגן, לילות במלון כפי בחירת הנוסע, עוד אטרקציות לפני בחירת הנוסע וטיסה חזרה באותו מטוס שהגענו עימו. תודה לכולם ומי יתן ואני אהיה הטייס הבא של יונייטד איירליינס. בברכה, אבירן..

Baby Rock

New member
אני רוצה אני רוצה!! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif|חביוק|../images/Emo192.gif

למעלה